- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.640
- 63
- 35
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
ben de şaşırdım kucağıma alırken çok sıcaktı ateşi vardı epey ölçtüğümde öyle çıktı. ateşölçerin hatası mı diyeceğim ama beni havayı makul ölçüyor… gaz çıkardı kucağımdayken birazAteşi yok gibi doğru ölçtüğünüze emin misiniz..karın ağrısi falan olabilir mi,biraz karnina masaj yapın,yoğurt yedirin olmazsa götürürsünüz
gaz sancısı olabilir o zamanben de şaşırdım kucağıma alırken çok sıcaktı ateşi vardı epey ölçtüğümde öyle çıktı. ateşölçerin hatası mı diyeceğim ama beni havayı makul ölçüyor… gaz çıkardı kucağımdayken biraz
kızım iki yaşında 6 aylıktan beri böyle bir şey yaşamadık hiç… gazını kendisi çıkartıyor rahat bir şekildegaz sancısı olabilir o zaman
dediğiniz gibi götüreyim.. allah çocuklarımızı hastalıklardan korusun.. size de acil şifalar diliyorumBence götürün acile...Özellikle ateş atak yapıyorsa direkt götürün...Daha yakın zamanda yüksek enfeksiyonla uğraştık..En son ishal,ateş,öksürüğüne karın ağrısıda eklendi ve acile gittik...Orada gözlem altında tuttular..Serum verildi...İlaç verdiler...Sonra bir poşet dolusu ilaçlar kullandık ve hala tamamen sağlıklı değiliz...
Çocuklar arasında salgın oldugunu söylediler...Ayrıca korona büyük patlak verdi bence..Özellikle çocuklarımızı kalabalık ortamlardan uzak tutmaya çalışalım...Kendimizde maskesiz kalabalıklara girmeyelim..
şu an rahatlama var mı inleme devam mı ediyorkızım iki yaşında 6 aylıktan beri böyle bir şey yaşamadık hiç… gazını kendisi çıkartıyor rahat bir şekilde
sesi gelmiyor artık daldı galiba.. balgamlı öksürüğü vardı bir de bu gece oldu hepsi birden hiç anlayamadımşu an rahatlama var mı inleme devam mı ediyor
Amin cümlemizi...Size de çok geçmiş olsundediğiniz gibi götüreyim.. allah çocuklarımızı hastalıklardan korusun.. size de acil şifalar diliyorum
balgamlı öksürük varsa enfeksiyonu vardır.sabah götürün o halde ben sadece inleme akabinde gaz çıkışı sandım benim kide bazen uykuda inler gaz çıkarınca rahatlarsesi gelmiyor artık daldı galiba.. balgamlı öksürüğü vardı bir de bu gece oldu hepsi birden hiç anlayamadım
yok öyle değil maalesef uykusu ağırdır gaz için uyanmaz zaten.. uyanıyorsa bir derdi vardır. ateş balgamlı öksürük var şu andabalgamlı öksürük varsa enfeksiyonu vardır.sabah götürün o halde ben sadece inleme akabinde gaz çıkışı sandım benim kide bazen uykuda inler gaz çıkarınca rahatlar
Ilık duş aldır uyusun ateşi azıcık var ondan inliyodur her halde . Allah şifa versinkızlar selam, kızımın bugün hiçbir şeyi yoktu güzelce uyuttum. gece bir iki defa uyandı normalde hiç uyanmaz. baktım uyurken inliyor mırıldanıyor. sonra ağlayarak uyandı az önce gittim kucağıma aldım yanıyor çocuk. ateşine baktım 36.8 gösteriyor. ateş düşürücü verdim tişörtünü şortunu çıkardım zıbınla bıraktım su içirdim biraz. uyuyor ama inliyor sürekli. acile götürmek istiyorum boşa mı telaş yapıyorum sizce?
36.8 ates degilkızlar selam, kızımın bugün hiçbir şeyi yoktu güzelce uyuttum. gece bir iki defa uyandı normalde hiç uyanmaz. baktım uyurken inliyor mırıldanıyor. sonra ağlayarak uyandı az önce gittim kucağıma aldım yanıyor çocuk. ateşine baktım 36.8 gösteriyor. ateş düşürücü verdim tişörtünü şortunu çıkardım zıbınla bıraktım su içirdim biraz. uyuyor ama inliyor sürekli. acile götürmek istiyorum boşa mı telaş yapıyorum sizce?
36.8 yaniyor ve ilac mi verdinizkızlar selam, kızımın bugün hiçbir şeyi yoktu güzelce uyuttum. gece bir iki defa uyandı normalde hiç uyanmaz. baktım uyurken inliyor mırıldanıyor. sonra ağlayarak uyandı az önce gittim kucağıma aldım yanıyor çocuk. ateşine baktım 36.8 gösteriyor. ateş düşürücü verdim tişörtünü şortunu çıkardım zıbınla bıraktım su içirdim biraz. uyuyor ama inliyor sürekli. acile götürmek istiyorum boşa mı telaş yapıyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?