Çocuk Hastalıkları kızım hastalandı ne yapacağım?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cok gecmis olsun. Biz korona oldugunu anlamamistik bile. Evi duzenli olarak havalandirin. Bebeginiz su icebiliyorsa bol bol su verin insallah birsey olmadan hemencecik iyilesir bebeginiz
Su veriliyor mu iki aylık bebeğe? Kaç günde topladı kızınız. Çok endişeliyim ya erken doğdu ciğerleri gelişmemişti yoğun bakımda kaldı aklıma o günler geliyor. Sürekli emmek istiyor rahatlamaya çalışıyo galşba.
Sizde kendinizde ateş olmuş muydu? Bebekten önce mi sonra mı hastalandınız?
Ateşini nasıl düşürdünüz ılık banyoyla mı
Bir sürü soru soruyorum kusura bakmayın

Aa hayir su verilmiyor maalesef. Doymasada emzirin, rahatlasin kuzucuk.

Once bebek hastalandi. Ne oldugunu anlayamadik zaten sadece 1 gun ateşlendi ve ertesi gün geçti. Bende ateş olmadi sadece vucudum cok agriyordu, islak sacla balkona ciktim diye hastalandim zannetim. Megerse şöyle olmus: bebegimi acil servise goturmustuk(baska bir hastaliktan dolayi). Esim ve bende maske vardi ama bebegimde dogal olarak maske yoktu. Once bebegim hastalandi ondan bize bulaştı.

Biz hasta oldugumuzda kış günüydü. Olabildigince ince giydirdim, gün aşırı ılık banyo yaptırdık. Her zaman kac dereceyle yikiyorsak o derecenin 2 derece altında banyo suyunu hazirladik(artik banyo derecesi kullanmiyoruz, dereceleri hatirlayamiyorum)

Çok teşekkürlerİnşallah kızım da atlatır hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…