- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kk hatunları kızım hayvan istiyor kedi ya da köpek..Bu arada kızım 5 yaşına girecek
Ama ben muhabbet kuşu alayım diyorum bugün kreş çıkışı kuş almaya gideceğiz babamız kedi alalım diyor ama ben evde bu türlü hayvan besleyemeyiz diye düşünmekteyim..
Tüy dökecek ve oturma gruplarına yatagımıza heryere uzanıp yatacak sonuçta ve evimiz de ufak bizim zor olur düşüncesindeyim..
Ama muhabbet kuşu alırsak daha az sorun olur gibime geliyor...
3-4 aylık bir muhabbet kuşu alıp egitsem sizce daha iyi olmaz mı ?
Hayvan besleyenlerden fikir istiyorum..
Balık daha önce besledim 3 defa aldık ama her seferinde 1 ay sonra öldüler..Bu böyle sarılacağı bir hayvan istiyor sanırım..Kardeşi yok kızımın canı sıkılıyor diye düşünmekteyim.
ben bana dokunmalarından nefret ederim
o kıvrak vucutlarıyla
dağdan gelen için bağdakini kovmak terazinizde ağır basıyor demek kibence kedi en ideal hayvan.
şu anda evimde 1 kedim var ve inanılmaz çok seviyorum ama bebek düşündüğüm için sahiplendirmek zorunda kalacağım. çünkü hamileyken sıkıntı oluyor dışkıları, kumu bakımından. ayrıca benim kedim hayatımda gördüğüm en mükemmel çocuk. çok sakinn.
çocuğum olursada ona kedi almayı düşünüyorum kendi istediği zamanı gelince çünkü hayvan ile büyüyen çocukların hem bağışıklıkları daha iyi oluyor, hem hayvan sevgisini öğreniyor, hem sorumluluğu..
bence kedi en ideal hayvan.
şu anda evimde 1 kedim var ve inanılmaz çok seviyorum ama bebek düşündüğüm için sahiplendirmek zorunda kalacağım. çünkü hamileyken sıkıntı oluyor dışkıları, kumu bakımından. ayrıca benim kedim hayatımda gördüğüm en mükemmel çocuk. çok sakinn.
çocuğum olursada ona kedi almayı düşünüyorum kendi istediği zamanı gelince çünkü hayvan ile büyüyen çocukların hem bağışıklıkları daha iyi oluyor, hem hayvan sevgisini öğreniyor, hem sorumluluğu..
bence kedi en ideal hayvan.
bence sizin bu konuyu açmanız dahi mantıksız. 5 yaşında ki çocuğun kedi yada köpek bakabilmesi ne kadar mantıklı ki ? sizde zaten hayvan istemiyorsunuz. ee bu drumda ne olacak, alınan kedi veya köpek çocuğunuzun hevesi geçince 2 gün sonra hoop sokağa. böyle anlık sevinçler için hayvanlarla oynamayın yazıktır, o da can oyuncak değil. illa istiyorsanız balık alın. ki onun bile bakımı zor.
Mantık değerlendirmesi yapman komik olmuş...
5 yaşındaki çocuk bakmayacak hayvana ben bakacagım..O masumane bir istegi sadece bana bildirdi ben de gidip KUŞ aldım..
Ayrıca çocugumun hevesi geçtiğinde kedi ya da köpek almış olsaydım sokağa atacagımı nereden biliyorsunuz ?
muhabbet kuşunu almışsınız hayırlı olsun. yorum için geciktim. ama nolur onu kafesin içinde bırakmayın... açın evin içinde dolaşsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?