- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.180
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Resim tam net degil canim.
Biz 13 sene besledik sonra melek oldu yavrum. Simdi benim oglumda istiyor. Bakalim alicaz herhalde.
Burun deliklerinin oldugu bolum buyudukce renkleniyor.
Disiyse pembemsi, erkekse mavilesiyor zamanla .
Sanki renkli gibi ama tam secemedim.
Buyudukce koyulasiyor renk.
Soylediklerinden birez daha buyuk olabilir diye dusunuyorum.
Eki Görüntüle 556876
Kızlar kuşumuz bu kafasındaki çizgilerden anlaşılıyor dedi adam merak ediyorum ne kadarlıktır bu ?
Eki Görüntüle 556876
Kızlar kuşumuz bu kafasındaki çizgilerden anlaşılıyor dedi adam merak ediyorum ne kadarlıktır bu ?
Ev içinde beslenebilecek en iyi hayvan hamster diye düşünüyorum. Mesela kuş gibi sabah gece demeden ötmesi gibi bişey yok. Üstelik çok temiz hayvanlar, tuvaletini bile yuvasındaki tek bir noktaya yapıyor. Kendini sürekli temizliyor. Bu yüzden ve pisliği küçücük olduğu için kokmuyor. Kedi yada köpek kadar geniş alana ihtiyacı yok, akşamdan akşama salıyorum yetiyor bile. Eviniz küçükse bile bir hamsteri rahatça besleyebilirsiniz. En önemlisi de çok komik ve eğlenceli hayvanlar. Hiç beklemediğiniz bir anda öyle şeyler yapıyor ki moraliniz bozuk olsa bile tipine bakıp bakıp gülüyorsunuz. Biliyorum çoğu insanın hamstera karşı önyargısı var, onu fare sanıyor. Fareden deli gibi tiksinen ve nefret eden annem bile hamsterima bayıldı, özleyince getirin diyor.Aslında fareden çok kuyruksuz sincapa benziyor, yaşayış tarzı görüntüsü gibi. Ben önerimi yaptım ama önyargıları kırmak kolay değil tabii.
Ben de benim tatlışlarımı göstereyim. Gonzales ve Esmeralda
Eki Görüntüle 556984 Eki Görüntüle 556985
Ne kadar tatlılar di miii...
Gerçekten öyle biz artık onun bilinçli konustuguna inanmaya başlayacağız cünkü seni seviyorum de ben seni seviyorummmm bee diyor. acıcık öpeyim diyoruz ben öperim seni diyor salık olunca gel gel diyorsun elini kaldırıyorsun gelmicem diyor ve gelmiyor daha birsürü şey anlatmayayım nazar değecek yavrumaa bir kere facebooka konuştuğu videoyu koymustuk denk mi geldi bilmem hasta oldu bebeğimm..
Bizimkide sevmediği insana sıçtımını diyor :) evin bütün odalarını gezmek istiyor kapıların kapalı olmasını hiç sevmez.. özellikle mutfağı cok seviyor hele sofradaysak biri elini ağzına götürüyorsa hayatta kafeste durmaz hatta şapırtı sesi yapar gelcemm be der sağ sol yapar tünekte kendini kapılara atar çıkıncada gözü dönmüş gibi herseyi yer bu yüzden biraz obez göbekli :) banyo yapacağı zaman mutfağa gider lavoboya gider beklerki çeşmeyi açalım incecik acıyoruz suyu duş alıyor :)
Arkadaşlar okuyanlardan maşallah demenizi rica ediyorum
Eki Görüntüle 556876
Ben evde hayvan sevmem..
Hem korkarım öyle kedi köpekten hemde hiç hijyen değil, ayrıca namaz kılınmaz..
Kuş bile tüy döker kafesin etrafına balık al sen en iyisi, sevinsin çocuk yeter..
kedi olan evde namaz kılınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?