- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- 123
- Konu Sahibi kardelenes
-
kısmetse kızınıza talibiz efendim beğenirseniz bizia.s.a.s.a.s.:asigim:
maşallah ne kadar tatlısın sen,dişi olması çok güzel daha uysal ve sakin olur,
sevgiler
Hera'mıza bi'bakayım da enerji depolayayım dedim.. Bunun tüyleri uzamaya başlamış bile.. yerim yerim.. Merakla bekliyorum; büyüdükçe gözlerindeki o şaşkın ve de tapılası ifade değişecek mi? Lütfen değişmesin..
Düşünsenize; kocaman olmuş Hera kız.. Ve gözler minikliğindeki gibi.. Bitirim olur, bitirim!
Haklısın sevgili kardelenes.. Büyüdükçe burunları uzar, o da çehrelerini değiştirir.. Bizim burada bir kızımız var. O da Sibirya kurdu. Ve oğluşumun anlaştığı nadir kızlardan biri.. Ben ilk başlarda Sibirya kurtlarının havlamadığını bilmiyordum... Ne zaman bizi görse çığlıkımsı, boğuk, tırtıklı sesler çıkartıyordu. Ben de garipsemiştim.. İçimden de "ses tellerini mi aldırmış bu caniler?" diye düşünüyordum ne yalan söyleyeyim.. Köpek besleyen bir insan bunu nasıl yapar ki? Kendi kendime sinir olmuştum sahibine anlayacağın.. Ta ki ne zaman öğrendim, rahatladım.ınsallah enerjı toplamıssındır canıma.s. eskı bebek ifadesi fazla kalmadı yandan burnu eskıye gore daha cok uzadı.şaşkın ifadesi değişmez galiba ama duruşta sinirli bi havası var,fotoğraflara canlı halini fazla yansıtamıyorum.sıbırya kurtları havlamazmıshera bı köpekten havlamayı öğrendi,resmen havlıyo ama nadir.seside polifonik çıkıyo:1rolleyes:
ya ben böyle bi yaratığı nasıl atlarım?
bu ne ya?:asigim:
hayatımda ilk kez böyle bir köpek görüyorum..
bunların bebekliği bu kadar sevimli olmaz ki..
suratı,gözleri ne kadar güzel ve farklı..
böle patişleri bile tombik tombik pembe..
ben yine sevmek istiyorum..:çok üzgünüm:
Nerdee kk mızın hera kızııı hiçç uğramaz olmuş buralara:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?