- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Çok güzelmiş :))Bizim oyuncağımız bu. Ebebek ya da joker de bulabilirsin. Eki Görüntüle 2012625
Bunu deneyeyim bir tsortle dedıgınız gıbı
Çok tesekkur ederım
Allah evladınıza uzun omurler versın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş :))Bizim oyuncağımız bu. Ebebek ya da joker de bulabilirsin. Eki Görüntüle 2012625
Yatagini değiştir üzerine kendi tisortunu ört kokun sinmiş olsun. Güzelce yıka banyoda sonra mayisir uyur. Uyumayiip öylece duruyormu yoksa sürekli ağlıyor mu. Uyumayiip sürekli agliyorsa mutlaka bi huzursuzlugu vardır. Bir derdi vardır yoksa bebek dediğin uyur.Odası loş aslında
Ama uyumuyor
Yanından ayrıldıgım an gozunu acıp basıyor yaygarayı
Esım gec gelıyor yorgun oluyor malesef
Uyuyor çok kısa süreliYatagini değiştir üzerine kendi tisortunu ört kokun sinmiş olsun. Güzelce yıka banyoda sonra mayisir uyur. Uyumayiip öylece duruyormu yoksa sürekli ağlıyor mu. Uyumayiip sürekli agliyorsa mutlaka bi huzursuzlugu vardır. Bir derdi vardır yoksa bebek dediğin uyur.
Seninkinin derdi ilgi annesi ilgilensin simartsin sevsin istiyor o yüzden direniyor allah bagislasin ☺Kızım iki buçuk yaşında ve şu saat olmuş ayağımda sallıyorum uyumamak için iki dakikada bir ya su istiyor yada çişim geldi diye tuvalete götürüyor beni(tabiki yapmıyor çişini) 33 haftalık hamileyim yatağa Bile zor çıkıyorum in çık ayağa al tuvalete git suya götür sinirlerim tepeme çıktı. Ramazan dolayısı ile desem Yok doğduğundan beri erkenden yatan bi çocuk olmadı hala gece şu saatlere kadar nöbetini tutuyorum. Bide kardeşi gelecek artık huniyi takarım kafayasinirden çatlamayım diye buraya geldim ve sizin konunuz karşıma çıktı Allah kolaylık versin arkadaşım ha bide sabır
![]()
Amın cumlemızınkını :)Seninkinin derdi ilgi annesi ilgilensin simartsin sevsin istiyor o yüzden direniyor allah bagislasin ☺
11 aydir huni takmis bir anneyim hala uyumuyor aynaya bakmayali gunler oldu tuvalete bile 3 kisi gidiyoruz.suan nasil firsat buldun dersen bi kanalda ankara havasi cikti onu izliyorUyku nedır ne işe yarar unuttum artık o derece
Banada o honiden bir adet lazım
Sizinde işiniz cok zor allah yardımcınız olsun
Cıldırmaya ramak kaldı
Anne yanı beşikler var çocuk gözlerini araladıgında bile sizi görür uykusuna devam eder.Uyurken aglaması yok
Hatta rahat uyuyor
Bnde bezınden anlafım karnının doydugunu masallah durmadan dolduruyor :)
Ama sankı ynından ayrıldıgım an sellektor gıbı cakıyor yaygarayı :)
Sevgi arsızı benim kız evet yapış yapış geziyoruz evde el ele yanak yanağaSeninkinin derdi ilgi annesi ilgilensin simartsin sevsin istiyor o yüzden direniyor allah bagislasin ☺
Kızlar 3 bucuk aylık kızım var ve hıc uyumuyor
En fazla 20 dakika
Gecelerim gündğzlerim zehır oldu
Oturup boyle nöbet tutuyorum
Doktorada goturduk bırseyı cıkmadı
Ac kalıyor desem yettıgını dusunuyorum sütümün çünkü emmeyi kendi bırakıyor bir süre sonra uyuklamaya baslıyor
Napıcam ben bir akıl verın ilk çocugum kaldım boyle
Kızım iki buçuk yaşında ve şu saat olmuş ayağımda sallıyorum uyumamak için iki dakikada bir ya su istiyor yada çişim geldi diye tuvalete götürüyor beni(tabiki yapmıyor çişini) 33 haftalık hamileyim yatağa Bile zor çıkıyorum in çık ayağa al tuvalete git suya götür sinirlerim tepeme çıktı. Ramazan dolayısı ile desem Yok doğduğundan beri erkenden yatan bi çocuk olmadı hala gece şu saatlere kadar nöbetini tutuyorum. Bide kardeşi gelecek artık huniyi takarım kafayasinirden çatlamayım diye buraya geldim ve sizin konunuz karşıma çıktı Allah kolaylık versin arkadaşım ha bide sabır
![]()
Ayy bu mesajı yazdıktan bi hafta sonra aceleci oğlumu doğurmuşum ki benAyy sizi okuyunca benim bi an içim bi hoş oldu simdi nasıl doğum yaptınız mı nasıl idare ediyorsunuz iki çocuğu benim 5 aylık bebeğim ve artık sinirden catlayacagim ne mama yiyor ne uyuyor ne susuyor çok bunaldim![]()