- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Yers psikoloji yapın: anlatmayın. Sınav geçmiş artık zaten. Şu andan sonra acele edecek bir şey yok. Dersler konusundan tamamen uzaklaşıp anne-kız arkadaş olmaya çalışın. Belki arkadaşlığınız ileriki yıllarda sizin fikirlerinizi dikkate almasını sağlayabilir.14 yaşına girmek üzere olan kızım hicbirseyi umursamıyor.Bu sene LGS ye girdi.Ders çalışması gerektiğini calismazza kötü bir liseye gideceğini anlattım sürekli.Hiç umrunda olmadi ve çalışmadı.Burdaki en kötü liseye gidecek ve hiç umurunda değil.Hicbir kaygısı endişesi yok.Ne anlatırsam anlatayım hep böyle.Istedigin kadar anlar konuş diyor.Umrumda değil diyor.Ne yapmaliyim bilmiyorum.Uzmana da gitmek istemiyor.
Kızınız ile ilişkiniz nasıl? Arkadaş ortamı nasıl? Bir çocuk, derdini anlatamaz ve buna çözüm bulunmaz ise eksi yönde farklı tutum sergiliyor. Onun iç dünyasına ulaşmadan sadece "Telkinde bulunarak" yeni nesile laf anlatmanız çok zor.14 yaşına girmek üzere olan kızım hicbirseyi umursamıyor.Bu sene LGS ye girdi.Ders çalışması gerektiğini calismazza kötü bir liseye gideceğini anlattım sürekli.Hiç umrunda olmadi ve çalışmadı.Burdaki en kötü liseye gidecek ve hiç umurunda değil.Hicbir kaygısı endişesi yok.Ne anlatırsam anlatayım hep böyle.Istedigin kadar anlar konuş diyor.Umrumda değil diyor.Ne yapmaliyim bilmiyorum.Uzmana da gitmek istemiyor.
O kötü insanlar her yerde var. Bunun önüne geçmeniz imkansız. Kızınız destek almıyor ise siz, kızını doğru yönlendirmek için alabilirsiniz.Birlikte çok güzel sohbet ediyoruz.Yeni nesil kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor.Kizimda bunu istiyor.Ama benim asıl kaygım kötü insanlarla karşılaşması.Kotu okulda kötü arkadaş da çok olur.İlerisi için hedefi ise zengin bir koca bulmamış.
Mesela şöyle düşünün. Dışarıda bir sürü kadın/erkek var. Eğer eş kişisi bilinçli, artı ve eksi muhasebesi yapabilen, Nefsine hakim biri ise aldatmak gibi bir eylemde bulunmaz.Birlikte çok güzel sohbet ediyoruz.Yeni nesil kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor.Kizimda bunu istiyor.Ama benim asıl kaygım kötü insanlarla karşılaşması.Kotu okulda kötü arkadaş da çok olur.İlerisi için hedefi ise zengin bir koca bulmamış.
Çok konuştuğunuz için sizi artık duymuyor.14 yaşına girmek üzere olan kızım hicbirseyi umursamıyor.Bu sene LGS ye girdi.Ders çalışması gerektiğini calismazza kötü bir liseye gideceğini anlattım sürekli.Hiç umrunda olmadi ve çalışmadı.Burdaki en kötü liseye gidecek ve hiç umurunda değil.Hicbir kaygısı endişesi yok.Ne anlatırsam anlatayım hep böyle.Istedigin kadar anlar konuş diyor.Umrumda değil diyor.Ne yapmaliyim bilmiyorum.Uzmana da gitmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?