Kızım için alışveriş yapmama eşim laf ediyor :(

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
Merhaba arkadaşlar 2.ci çocuğuma hamileyim. şuan 7 aylık olduk ve ben alışveriş yapmaya başlayalım dedim eşime belli bir aydan sonra hem hava iyice ısınacak hemde benim hareketler kısıtlanacak. Eşimde standart bir cümle var hallederiz. Baktım onda bir kıpırtı yok internetten alışveriş yapmaya başladım. Bugünde dolap içi raf aldım bir siteden ekstra masraf olmasın diye oğlumun 3 kapılı dolabının 1 kapısını kızıma yaparız dedim bir daha masraf yapmaya gerek yok diye ancak şimdi telefonda bana bunları nasıl ödeyeceğiz diyor. Ben bu ayımda olmama rağmen çalışıyorum ve 37 haftama kadar da çalışıcağım ancak yinede yaranamıyorum. inanın gerekli olmayan hiç bir şey almıyorum. hastane çıkışını bile set almadım gereksiz kullanılmıyor diye . Hamile halimle canımı sıktı dedim öderiz sen merak etme. Bende ağırlaşmadan yavaş yavaş yıkar ütüler yerine kaldırırım diye düşünüyorum. çünkü yanımda kimsem yok tek yapıcağım hepsini . ne yapayım almayayım mı bir şey şimdi ben ?

alma! doğurunca şu yok,bu yok git al,yıka,ütüle getir dersin!

tabıı onuda dıyemezsın,cocugun ustu bası ne kadar tutarkı,ılk 3 aylık ıhtıyacını al,5-6 parçayla bıle 0-3 ayı ıdare edersın..

ınan cogu gıydırelemeden bebek buyuyor..

Merhaba arkadaşlar 2.ci çocuğuma hamileyim. şuan 7 aylık olduk ve ben alışveriş yapmaya başlayalım dedim eşime belli bir aydan sonra hem hava iyice ısınacak hemde benim hareketler kısıtlanacak. Eşimde standart bir cümle var hallederiz. Baktım onda bir kıpırtı yok internetten alışveriş yapmaya başladım. Bugünde dolap içi raf aldım bir siteden ekstra masraf olmasın diye oğlumun 3 kapılı dolabının 1 kapısını kızıma yaparız dedim bir daha masraf yapmaya gerek yok diye ancak şimdi telefonda bana bunları nasıl ödeyeceğiz diyor. Ben bu ayımda olmama rağmen çalışıyorum ve 37 haftama kadar da çalışıcağım ancak yinede yaranamıyorum. inanın gerekli olmayan hiç bir şey almıyorum. hastane çıkışını bile set almadım gereksiz kullanılmıyor diye . Hamile halimle canımı sıktı dedim öderiz sen merak etme. Bende ağırlaşmadan yavaş yavaş yıkar ütüler yerine kaldırırım diye düşünüyorum. çünkü yanımda kimsem yok tek yapıcağım hepsini . ne yapayım almayayım mı bir şey şimdi ben ?

şimdiden hazır etmekte haklısınız. erkekler işte bu tarz şeyleri pek önemsemiyor o yüzden geri plana atıyorlar. bu arada maddi durumunuz iyi değil mi ondan mı öyle dedi eşiniz

ihtiyaç varsa alıncak tabiki
ve tabiki ihtiyaç da çıkacaktır
boşver erkekler anlamaz çok fazla
:46:
abartmadan al
bu arada hayırlı olsun

Al sen ya dinleme onu.. Anlamaz erkekler bu durumlardan.. Herseyi de soyleme ona, sorarsa soylersin

alma! doğurunca şu yok,bu yok git al,yıka,ütüle getir dersin!

tabıı onuda dıyemezsın,cocugun ustu bası ne kadar tutarkı,ılk 3 aylık ıhtıyacını al,5-6 parçayla bıle 0-3 ayı ıdare edersın..

ınan cogu gıydırelemeden bebek buyuyor..

en son park yatak alacağım zaman laf edince bu söylediğiniz şeyi söyledim hepsini sen alacak ve halledeceksin diyince bir an tırstı al hayatım dedi :52:

şimdiden hazır etmekte haklısınız. erkekler işte bu tarz şeyleri pek önemsemiyor o yüzden geri plana atıyorlar. bu arada maddi durumunuz iyi değil mi ondan mı öyle dedi eşiniz

Çok şükür maddi durumumuz normal sadece önümüzdeki 1 ay sıkıntımız var sonra ferahlıyacağız. oğlum ilkokullu olduğu için masrafımız vardı ama cidden abartmadan alıyorum. mesela 5 li zıbın seti aldım indirimli sitelerden 15 tl -19 tl bunlara laf ediyor

ihtiyaç varsa alıncak tabiki
ve tabiki ihtiyaç da çıkacaktır
boşver erkekler anlamaz çok fazla
:46:
abartmadan al
bu arada hayırlı olsun

saolun daha alıncak o kadar çok şey varki . mesela hastane çıkış battaniyesi almadım oğlumun ki duruyordu onu kullanırım diye .. arkadşımın da kızı var oda kiyafetleri verdi ancak içinde yeni doğan yok mecbur almam lazım

kesınlıkle al.havalar cok sıcak oldugunda dışarı çıkamazsın asla.ben sıcaklara denk gelmıştım çok zordu valla.eşının hallederız lafına şaşırmadım butun erkekler oyle ezberlemişler sankı hallederız ı:47:
ayrıca erkeklere yaranılmaz alcan alcan ödetcen ondan anlıyo onlar malesef

Al sen ya dinleme onu.. Anlamaz erkekler bu durumlardan.. Herseyi de soyleme ona, sorarsa soylersin

:) zaten görünce şok oluyor. dolap rafını 3 aydır söylüyorum arkadaşı var mobilyacı gelsin baksın fiyat versin cevabı HALLEDERİZZZ eee 3 ay geçti halen halledecek bende bugün ike..aldım senimi bekliycem dedim :52:

Merhabalar;

Öncelikle kolay hazırlı doğumlar dilerim.Bence siz alın.erkekler böyle şeyleri pek önemsemiyor maalesef.HALLEDERİZ lafından ben tiksinir oldum.Eşim ne zaman söylese bana cinlerim tepeme çıkıyor o kadar yani.Alın söylensin dursun bişeycik olmaz unutur.

Merhabalar;

Öncelikle kolay hazırlı doğumlar dilerim.Bence siz alın.erkekler böyle şeyleri pek önemsemiyor maalesef.HALLEDERİZ lafından ben tiksinir oldum.Eşim ne zaman söylese bana cinlerim tepeme çıkıyor o kadar yani.Alın söylensin dursun bişeycik olmaz unutur.

Ya sormayın ne zaman HALLEDERİZ diyorsa biliyorum ki o hal olmayacak bende başımın çaresine bakıyorum :) sonrada kavga sebebi. mesela salonun koltukları başka odaya ordaki koltuklar salona gelicek 2 aydır hallederiz diyor. dedim artık temizliği de sen yaparsın. o karınla temizleyemem diyorum he he diyor bakalım nasıl olucak. çok vurdum durmazlar çoookk

Ya sormayın ne zaman HALLEDERİZ diyorsa biliyorum ki o hal olmayacak bende başımın çaresine bakıyorum :) sonrada kavga sebebi. mesela salonun koltukları başka odaya ordaki koltuklar salona gelicek 2 aydır hallederiz diyor. dedim artık temizliği de sen yaparsın. o karınla temizleyemem diyorum he he diyor bakalım nasıl olucak. çok vurdum durmazlar çoookk

Aynı model bende de var.:37:

Benimki de birsey deyince zamani gelsin hallederiz der.:)
Herseyi son ana birakmayi cok sever.
Ben hastanede dogum yapiyorum o gaz almaya gitti dusun.gazin bitecegi belli yani.
Sen al bosver icinde kalmasin.
Bende alirim aaa bak sunu aldim nasil guzel mi diye sorarim.
Bu arada hayirli dogumlar.

Neticede çalışan kadınsınız, minnet etmeyin sormayın da alın gitsin.
Son gün yapılmaz bu tip işler, sizde doğumun erken bile olabilceğini bu ihtimallerin var olduğunu.
Herşeyin hazır bir şekilde bebeği beklemesi gerektiğini söyleyin.
Oğlumun herşeyini ben aldım yaptım. Hala da ben alıyorum ne soruyorum nede söylüyorum.

Durumun varsa al arkadaşım. Durumun yoksa diyecek bir şey yok. Anladığım kadarıyla durumun var abartmadan alışverişini yap. Canını her şeye sıkma.

Önce hayırlı doğumlar,Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin:71:
Çalışan bir bayanmışsın ne gerekiyorsa al söyleme bence,aldıktan sonra söylersin :31:

Back
X