Premature Bebekler kizim icin dua istiyorum :-(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

calibem

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
11
0
6
35
İzmir
33 haftalikken akim kaybi yuzunden 11 subatta dogumumuz gerceklesti bugun 16 nci gunumuz 1260 grm dogan be egim 1450 lere cikti fakat nek enfeksiyonu yuzunden 1300 lere dustu cok bitkin gorunuyordu ilk bebegim cok korkuyorum.bebegim icin dua istiyorum simdiden Allah ragzi olsun..

Son düzenleme:
İns cok zor bi surec benim icin yarin gorus gunumuz ama doktoru kotu bisey dermi diye cok korkuyorum minnacik daha 1300 grm

Bende 34+3 te akim kaybi ve suyumun gelmesi yuzunden erken dogum yaptim.kuzum suyum geldigi ve bendeki enfeksiyon ona gectigi icin yogunbakima alindi.7 gun sonra taburcu oldu cok sukur.rabbim benim mutlulugumu sana da yasatsin insallah bir an once kucagina alirsin saglikla.dualarim hep sizinle.allah in izniyle bu gunlerde gecicek.rabbim nerde bekleyen anne varsa kucagina versin insallahhhh...

Cok sevindim canim bebisini kucagina almana rabbim bana ve nerde kucagi bos anne varsa yardimcisi olsun tez vakitte kucaklarimiz saglikli bebislerimizle dolsun ins

canım bebeğini kucağına almana çok sevindim. allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin

Son düzenleme:
allahım minik kuzuna yardım etsin, inşallah en kısa zamanda kucağına aldığın,evine götürdüğün günleri görürsün

Canım ya çok geçmş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inş bebişin en kısa zamanda toparlanır ve kavuşursunuz.

Bebegimi kaybettim dualariniz icin tesekurler rabbim kimseyi evladiyla sinamasin amin.

Ne dicemi bilmiyorum.bu dunya da yicek ekmegi yokmus hak neylerse guzel eyler arkadasim.inan gercekten laflar bogazimda dugumleniyor.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Cennette bekleyen bir melegin var...

Nazliedam ALLAH ragzi olsun canim en buyuk tesellim kavuscak oldugumuzu bilmek canim ama cok zor rabbim kimseye gostermesin

Bu dunya da hepimizin bir sinavi var. Kim ne derse desin icinin yanginini kimse anlamaz yasayan sensin cunku.
İnancimiz bizi ayakta tutan. Rabbim yardimcin olsun tekrar tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…