Premature Bebekler kizim icin dua istiyorum :-(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok üzüldüm arkadaşım....
Rabbim sana sabırlar versin...
Dayanması kabullenilmesi çok.zor bir durum....
Lütfen müsterih ol...
Yavrun seni bekliyor cennette..
Tam da dualarımı iyi dileklerimi yazacaktım ki vefat ettiğini okudum yavrunun...
İçim acıdı...
Allahım ahirette kavuştursun..

Rabbim sifasini versin yavrunun tez zamanda saglikli bi sekilde kucagina al insallah

Cok ozur dilerim sitede yeniyim daha son mesajlari okumadan yazmisim nolur kusuruma bakma cennette sefaatcin olur insallah cok uzuldum ya nolur kusura bakma

Canım Allah dayanma gücünü artırsın...
İnsan diyecek söz bulamıyor...
Cennetten bir ışık olsun bu melek size...

Başınız sağolsun. Allah'ım sabırlar versin.

Son düzenleme:
allah acil şifalar versin bebeğinize inşallah diğer sağlıklı bebekler gibi sağlıkla hayata tutunsun sizlere hayırlı bir kuzu olsun. benim kuzumunda hafta içi patoloji sonucu çıkacak benim içinde dua ederseniz allah sizlerden razı olsun

canım sonraki mesajları okumamıştım çok özür dilerim rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah başka acılar yaşamazsınız cennet meleğiniz şefaatçiniz olsun

allah sana ve bebegıne guc kuve versın en yakın zamanda gecıcek bunlar.opuyorumm mınnık farenı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…