Doğuma Hazırlık Kızım için isim anketine katılır mısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi beğendiniz..

• Selin

• Pınar

• Ayça

• Ece Begüm

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

kadi07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
52
14
88
bu tarz isimlerDen aklınıza gelen olursa paylaşırsanız Sevinirim

Pınar dedim fakat Ayça da güzel.

Bu tarzdaki isimlerden birkaç önerim:
Esra
Aylin
Ebru
Esin
Derya
Buket
Sezin / Sezen

Normalde Begüm derdim ama ece ile aynı anlamda olduğu için saçma geldi iki ismi ardarda kullanmak.
Ben de selin dedim bu yüzde

evet bende normalde begum derdım ama eceyle uymamıs .. o yuzden selın dıyorum

Fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. Ece kraliçe ve güzel kadın anlamında biliyorum Begüm ü de hanım prenses anlamında .. Bu iki ismi birlikte taşıyan insanlar var .. Yani ben kendim kafadan oluşturmuş değilim.. Ama Haklısınız biri kraliçe diğeri prenses .. Aynı anlama gelebiliyor aslında ilk üç isim benim Aklımda.. Eşim ipek yada buket olsun diyor ben de başta ipek düşündüm hatta fikir benden çıkmıştı sonra vazgeçtim .. Bugün yarın doğum yapacam daha isim belli değil

Ipek anketteki seceneklerden daha guzel.. Anketteki isimlerden Ayça diyorum.. Onun disinda istediginiz tqrza uygun olacagini dusundugum, Melis,Selen, Elif, Sare..

begumm selen .. hayırlı dogumlar bu aradaa

Ben Ezgi düşünüyorum.
Biz de düşünmüştük.. Eğer akılda net bi isim olmasa inanın doğum anına kadar bi Sürü isim üstünde kalıyorsunuz.. Bebeğim erkek olsaydı aklımdaki isimler daha netti.. Nedense kız ismi bulmak daha zor geliyor:)

Ayrıca sizin ankette daha önce kullanmışım oyumu.. Ipek demiştim:)) ben de de ankette yer almasa da ipek seçenekler arasında

Hatırlayamamışım canım kusura bakma. Bu arada biz bugün Masal Elvin ismine yoğunlaştık. Büyük bir ihtimal öyle olacak gibi. Elvin ismi anlamı çok güzel ama. Birkaç kaynaktan daha araştırıp emin olmak istiyorum.

Seçeneklerden Selini en çok beğendim ama İpek ismini sanırım onun yerine tercih ederim :)
İpek diyince gözümde bembeyaz bir ten pembe yanaklar kibar mı kibar bir minnoş canlanıyor.

Ipek ismi gercekten cok hos.
Cok kibar,akilli, hanim hanimcik bir kiz aklina geliyor insanin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…