Doğuma Hazırlık Kızım için isim arıyorum bütün önerilere açığım :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meyra8

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
7.831
118
363
Herşey başlıkta arkadaşlar 4 ay sonra kızım kucağımda olacak ismini şimdiden koymayı düşünüyorum aklınızdaki beğendiğiniz bütün isimleri önerebilirsiniz.

Cansu ve Mina isimlerini çok beğenirim ben.belki sizde beğenirsiniz:16:

İkiside çok hoş isimler cansu ailemizde var minayı düşünüyordum fakat bi yakınım okulda kötü bi şekilde dalga geçebileceklerini söyledi vazgeçmek zorunda kaldım :( oysaki anlamıda çok güzel bi isim bizim ülkemizde konulmaz ama.

Nedendir bilmiyorum benim sana tavsiye edebileceğim İsimler A harfiyle başlıyor ve hepsi kız ismi:) Gelelim isimlere: Adal , Alya Benim de aklıma takılan Aleda ;)

Tanem
derin
nisa
cansın
pelin
eylül
esila
havin
hira
masal
naz
ipek
duru
damla
ırmak
beren

İnci , Nil , Derin , Defne , Nehir ,İpek , Ceylin ve Alya favori isimlerim :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :16:

benım de kızım olacak hala net degılım.Ekımden berı tek ısımle sesleniyorum amafarklı ıcıme sınen bırsey olsa degıstırırım.Sımdılık Asel.Bal demek anlamını sevıyorum,kuranda gecıo.hepsı ok salında ama kaba gıbı gelıo kulağıma.Hanı bır nısa ,eda gıbı naıf degıl ama anlamı güzel cok karasızım yaaaa:(((

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşalar inanın çok zor insanın kendi evladına isim bulaması, koyması.

Benim kızımın ismi MİNA,oldum olası beğendiğim isim GÖKÇE ama ikinci bir kızım olursa koyacağım isim MELİS.:nazar:

benim de kısmetse rabbim nasip ederse kızım olacak :16:bende çok karasızım isim konusun da ilk olacağı için ALMİNA yada BEREN diyoruz ama daha net değil :52:

doktorumuz bebeğimizin kız olduğunu söyledi fakat erken bir tahmin o yüzden çok kaptırmıyorum kendımı:)
ama kızım olursa ismini asel ya da derin istiyorum :D

Back
X