Doğuma Hazırlık Kızım için isim bulalım az kaldıııı kızlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozlecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
73
0
86
44
İzmir
Oğlumuzun ismi ♥DENİZ♥ kızımızda 1 ay sonra bizimle nasipse.Ama hala isim bulamadık Deniz'e uygun olması şart değil önemli olan anlamlı güzel isim olsun.Önerilerinizi bekliyoruzzz...Haa bu arada bizim beğendiğimiz isimler Selin,Ekin,Bade...Sizce hangisi daha iyi kızlar?

bence sahra. hem çok asil bir isim hem deniz-su sahra-çöl. benim aklıma ilk bu geldi

benim düşüncem ama ben seçtiğiniz isimleri beğenmedim..bide bade ismine iyi demiyorlar canm iyice araştır sen...
sana önerim şebnem,elif,sena,sinem,didem

eger bizim kzımız olsaydı adı hazırdı. selin bize hiç bir zaman nasip olmayacak ama size olur işallah. kesinnlikle selin:)

eger bizim kzımız olsaydı adı hazırdı. selin bize hiç bir zaman nasip olmayacak ama size olur işallah. kesinnlikle selin:)

Hiçbir zaman nasip olmaz demeyin belli mi olur tatlı bir kızınız olur inşallah...Selin ismi benim bulduğum isim çok hoşuma gidiyor...

Saydığınız 3 isim de benim çok beğendiğim isimler ama Selin ağır basıyor.Selin olsun bence,çok zarif bir isim.Kızınıza her yaşta çok yakışacaktır.2.tercihim ise Ekin olurdu heralde.Hayırlısıyla gelsin bebeğiniz

seçtiklerinizin içinde Selin güzel bence severim Selin ismini Allah analı babalı büyütsün

benım kızım olursa bıgun merve koymak ıstıyorum
tuğçe
melis
melisa
beren
pınar
duru

Oğlunuzun ismi benim de ismim =) Ben çok seviyorum ismimi... =)
Kızınıza ise Derin olabilir sevdiğim bir isim Deniz ile uyumlu olması şart değil demişsiniz ama Derin uyumlu... Ekin de Deniz gibi unisex bir isim güzel bir isim...
Benim hayalimdeki kızımın ismi Mine ama =) İpek ismini de çok severim...

Sizin beğendiğiniz isimlerden ise favorim Selin... Çünkü Selin isminde ne kadar arkadaşım olduysa hepsi çok güzel çok iyi kızlar... =)

bende bir öneride bulunmak isterim
oğlunuzun adı deniz miş kızınızın adıda
devrim olabilir yada
derin
nehir
olabilir güzel isimler bence

çise ismini ilk duyusumda cok begenmistim hem cok fazla kullanılan bi isim degil hemde havalı,kulağa hoş geliyo :) selay ve aysemada hosuma giden isimler. :)

Son düzenleme:
Selin çoğunlukta :) Bulduğunuz diğer isimlerde çok güzel ama fazla kafamı karıştırmak istemiyorum.Çok zor karar vermek gerçekten.Eee başka önerisi olan yok mu yaaa...

Selin çoğunlukta :) Bulduğunuz diğer isimlerde çok güzel ama fazla kafamı karıştırmak istemiyorum.Çok zor karar vermek gerçekten.Eee başka önerisi olan yok mu yaaa...

Bende internette araştırdım ECRİN = Allah'ın hediyesi demek bi de CEYLİN = Cennete açılan kapı anlamında bende kız evlat sahibi olursam bu isimleri düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…