• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım için isim önerileri lütfen bakın

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.583
133
Kızlar Allah nasip ederse kızım olacak. Bebeğim 27 haftalık oldu ve biz isime henüz karar veremedik. Güzel anlamlı kız bebek isimleri önerebilir misiniz? Artık gerçekten dert oldu benim için. Sanki isim bulamayacakmışız gibime geliyor.

Biz internetten kız isimlerini cikartmistik.
Eleye eleye bir gecede karar verdik.
Anlamlarını da görmüş oluyoruz.
Eşimle ortak karar verdik ama ben sonradan bir isim daha beğendim (anneminde etkisiyle 🙈) 2 isim koyduk.
Belki denemek istersiniz.

Biz internetten kız isimlerini cikartmistik.
Eleye eleye bir gecede karar verdik.
Anlamlarını da görmüş oluyoruz.
Eşimle ortak karar verdik ama ben sonradan bir isim daha beğendim (anneminde etkisiyle 🙈) 2 isim koyduk.
Belki denemek istersiniz.
Bakıyorum isimlere eleye eleye isim kalmıyor. :KK43:Önerilere açığım anlamı güzel olsun kulağa hoş gelsin yeter. ❤

Asel de kulağa hoş geliyor ben 2 defa niyetine girdim ikiside erkek olunca koyamadım
Asel ismini çok beğeniyorum. Asel neva koyacaktım eşim neva yı istemedi. Asel in yanına ek isim önerebilir misiniz hoşunuza giden 🌺

Benim 30 haftalık kızım hala kararlastoramadık 🤦‍♀️ Eşim elif istiyor bende elif sevmiyorum ve herkeste var
Bi Aysima dedik şimdi de İkra da kaldık.
Size de fikir olur belki sağlıkla doğurmak nasio olsun insaAllah 🌸

Benim 30 haftalık kızım hala kararlastoramadık 🤦‍♀️ Eşim elif istiyor bende elif sevmiyorum ve herkeste var
Bi Aysima dedik şimdi de İkra da kaldık.
Size de fikir olur belki sağlıkla doğurmak nasio olsun insaAllah 🌸
Eşim de ikra ismini istiyo kendi ismine uyuyo diye. İkra da çevremizde çok fazla ben istemedim o yüzden. Anlamlı kuranda geçen bi isim olsun istiyorum. Ama karar veremedik henüz. Rabbim herkese sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de evlat nasip etsin inşaAllah 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻

Eşim de ikra ismini istiyo kendi ismine uyuyo diye. İkra da çevremizde çok fazla ben istemedim o yüzden. Anlamlı kuranda geçen bi isim olsun istiyorum. Ama karar veremedik henüz. Rabbim herkese sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de evlat nasip etsin inşaAllah 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻
Aamin aamin 🥰
Bende çoook arastırmıstım özellijle anlamlarına yoğunlastık eşimle.
Hz Meryem iffeti için Meryem dedik eltimin kızı Meryem
Hz Ayşe'nin ilmi için dedik Ayşe çok bizdwie
Zeynep dedik yeğenim zeynep
Hatice görümcemin adı bildiğin bütün kapılar kapandı bu isimlere 😅
İkralar çok ağır başlı ve bilge olurlar ve ilk Kuran ayeti ondan dedik
Aysima ay yüzlü nurlu ak pak demek o da çok hos baska fikirler vereyim
Eslem Meva
Eflin Nisa
Asel Mina
Eslem Erva
Mihra
Menesa
Aaa bu arada Zümra anlamı çok da güzel koyacaktım abimin eşi ben koyacam dedi o da düşünüyordu arefede doğum yaptı Zümradan da o şekilde vazgeçtik 😁

Aamin aamin 🥰
Bende çoook arastırmıstım özellijle anlamlarına yoğunlastık eşimle.
Hz Meryem iffeti için Meryem dedik eltimin kızı Meryem
Hz Ayşe'nin ilmi için dedik Ayşe çok bizdwie
Zeynep dedik yeğenim zeynep
Hatice görümcemin adı bildiğin bütün kapılar kapandı bu isimlere 😅
İkralar çok ağır başlı ve bilge olurlar ve ilk Kuran ayeti ondan dedik
Aysima ay yüzlü nurlu ak pak demek o da çok hos baska fikirler vereyim
Eslem Meva
Eflin Nisa
Asel Mina
Eslem Erva
Mihra
Menesa
Aaa bu arada Zümra anlamı çok da güzel koyacaktım abimin eşi ben koyacam dedi o da düşünüyordu arefede doğum yaptı Zümradan da o şekilde vazgeçtik 😁
Yaa maşallah çok güzel isimler yazmışsınız. ❤ Hep güzel isimleri koymuş sizin sülale de. Asel ismini çok beğeniyorum yanına mina ismini düşünmüştüm şarap şişesi anlamına geldiğini görünce vazgeçtim. Asel isminin yanına ikinci bi isim öneriniz olursa söyleyin olur mu. 🌺❣️

Back
X