LEACH SLM..sende mi hamilsesin? ne kadarlık?
ama çok ayrı yerlerdeyiz:) herhalde ikimizin de bebişlerimize aynı isimleri koymamız sorun olmazyerimseniben
Arkadaşlar bende 18 haftalık hamısım :) ve kızım olacak.. ısme karar verdık irem ilknur iki isim koyacagız yalnız okulda birinci mi ikinci isim mi geçerli oluyor fikri olan var mı ? Ben okulda da irem in kullanılmasını istiyorum bu yüzden ne şekilde yazdırmam gerekiyor
Benim de iki ismim var. ve çok sorun yaşadım bu nedenle.. hala da yaşıyorum.. genelde ikinci isim kullanılıyor iki ismi olanlarda.. ama bende durum farklıydı. ailem ilk ismimi kullanıyordu. bu nedenle de okulda işte heryerde ilk ismim kullanıldı.
bebişin hayırlı olsun..
sevgiler..
zeynepb sen de zorluklar yaşamışsın bu durumdan dolayı.. düşünsenize.. çocuk tam algılamayı öğrenirken bazı nsanlar A die seslenicek.. bazıları B die.. hangisine odaklanacağını şaşıracak..
sevgiler.
Arkadaşlar bende 18 haftalık hamısım :) ve kızım olacak.. ısme karar verdık irem ilknur iki isim koyacagız yalnız okulda birinci mi ikinci isim mi geçerli oluyor fikri olan var mı ? Ben okulda da irem in kullanılmasını istiyorum bu yüzden ne şekilde yazdırmam gerekiyor