Kızım icin önemli

Nafaka artırma davası açarak başlayacağım işe
Tarzları batsın gerçekten onların
Kesinlikle😀

Tabi ki ben şöyle düşünüyorum. Hayatta hepimiz yaptığımız herşeyin sorumluluğunu almalıyız. Alamıyorsak bedeli ödememiz gerekiyor. Çocuğun hakkı neyse alın

Umarım başarabilirim
Ex ese ahım o kadar büyük ki aslında biz enkazında çabalarken gününü gün ediyordu bir de şimdi bu travmanın icine sokuyor evladımı umarım cok büyük bir etkisi olmaz
Ne enkazı acısı allah aşkında hayatına devam et neden bu kadar uzattın ki kaç sene olmuş. Kızın da alışır bırak evlensın kızından uzak olur işte. Evlenebılır cocuguna da anlat bu durumu normal bir süreç

Ne enkazı acısı allah aşkında hayatına devam et neden bu kadar uzattın ki kaç sene olmuş. Kızın da alışır bırak evlensın kızından uzak olur işte. Evlenebılır cocuguna da anlat bu durumu normal bir süreç
Kızımın babası o ya neden uzak kalıyor ??? Yaparken yanımda da boşanınca mı ayrılacak evladından ?
Evlenebilir beni ilgilendirmez ama cocugumu ağlatıp sok edip de o arabadan indiremez
Kaç sene dediğiniz 2 yıl oldu boşanalı ayrıca bence yeni sayılır .

Merhaba herkese iyi pazarlar.
2 yıl önce siddet yüzünden boşandım bir kızım var velayeti bende iyileşmeye iyi olmaya çalışıyoruz birlikte düşe kalka.
Bugün kızımı babası bıraktı ağlayarak indi arabadan ki normalde cok mutlu iner
Sorduğumuzda babasının evleneceğini, evleneceği kişinin de bir oğlu olduğunu ona abi olacağını anlattı babası böyle söylemiş.
Benden güzelmiş diyor babasının evleneceği kişi icin kendisiyle kıyaslama yapıyor küçücük canıyla.
O kadar üzüldüm ki kızım icin. Ex es tabiki evlenecek buna bir lafım yok hatta benden uzak nerde olursa olsun bu onun hayatı ama cocuk olunca bu süreci nasıl yöneteceğim ? Basına gelenler ya da bu olaya şahitlik edenler beni yönlendirebilir mi ?
Pedagoga götüreceğim bu arada çocuğumu ilk aklıma gelen bu.
Anladığım kadarıyla kızınızın yaşı küçük ( ilkokul ortaokul çağları olabilir diye düşündüm.) Bu yaşlarda çocuğu olan ebeveynlerin boşanmanın üstünden bu kadar az süre geçmişken evlenmesi doğru gelmiyor bana. Çocuk zaten anne babanın ayrılmasına yeni alışmış. Şimdi babanın evlenmesine alışması gerekecek. En az 3-4 yıl beklenmeli bence. Kimsenin arkasından atlı kovalamayor sonuçta.

4,5 yaşında minicik daha evladım
Kitap araştıracağım ilk şoku atlattım bundan sonra kızımın üstünde herhangi bir etki bırakmaması icin uğraşacağım o sorumsuz çocuğa böyle pat diye söylüyorsa daha cok uğraştıracak gibi beni hep böyle bir insandı hep.
Offf ne tuhaf insanlar var ya.
Minicik yavru daha,benim oğlumda o yaşlarda,birlikte söylemeniz gerekebilirdi,dan diye söylemek ne kadar doğru bilemedim. Size söyleseydi siz anlatabilirdiniz vs.
Kocaman bir çocuk olsa bile bu mu yolu yordamı ben anlamadım. Pedagog desteği iyi olur tabi ki.
Muhakkak gidin.
Eski eşinize ne denir bilemedim. Şimdi birşey söyleseniz kiskandın diyebilir.
Evleneceği kişinin çocuğu olması iyi birşey bence,en azından annelik duygusunu tatmış,empati yapabilen biri olduğuna inanmak istiyorum. Burada evlenip boşanmış adamlarla evlenen çocuksuz kadinlar epey yakınıyor eş çocuğundan zira .
Umarım en az hasarla atlatır yavrunuz süreci

Eski eşiniz bir yvşak, sizi sinir etmek için ufacık çocuğu kullanmış. Derdi çocuk falan değil şerefsizlik yapmak.

Yapılacak şey belli, asla muhattap olmayın. Pedagog faturasını gönderin ayıya. Ayrıca ben olsam pedagogtan rapor alıp savcılığa başvururum, çocuğun psikolojisini bozduğu için görüşmeyi ayda bire indiririm. Avukatım da arayıp konuşur, çocuğa zarar verirse görüşmeleri toptan engellerim.

O kadın ayrıca bir acaip, şiddet yüzünden boşanan biriyle evleniyor, üstelik çocuğu da var. Haydi kendin dayak yemeye razısın da o çocuğun ne günahı var ... hele ki erkek çocuğu eski eşiniz gibi bir hayvanın uyguladığı şiddeti göre göre büyüyecek, korkunç. Diğer çocuğa acıdım.

Birde bunlari yasicaz demi :KK14:bende bosanma asamasinda bir anneyim .seneye bende böyle acarim konu .bizimki babadan ayrılınca agliyor görüş gunlerinde icim sızlıyor. Allah size sabir versin dr ile ilerleyin herkesin kendi hayati baban evlenebilir tabiki ama o senin hep babam olacak bu degismez diye telkinlerde bulunun.

Anladığım kadarıyla kızınızın yaşı küçük ( ilkokul ortaokul çağları olabilir diye düşündüm.) Bu yaşlarda çocuğu olan ebeveynlerin boşanmanın üstünden bu kadar az süre geçmişken evlenmesi doğru gelmiyor bana. Çocuk zaten anne babanın ayrılmasına yeni alışmış. Şimdi babanın evlenmesine alışması gerekecek. En az 3-4 yıl beklenmeli bence. Kimsenin arkasından atlı kovalamayor sonuçta.
Kızım daha 4.5 yaşında boşanmayı bile yeni yeni idrak ederken yeni bir evlilik icin cok erkendi
Ben daha kimseyle görüşmedim bile
Ne ara toparladın da evlilik kararı aldın be adam ?
Tek derdi para ve cinsellik olan bir adamı atlı da kovalıyormuş göründüğü gibi

Offf ne tuhaf insanlar var ya.
Minicik yavru daha,benim oğlumda o yaşlarda,birlikte söylemeniz gerekebilirdi,dan diye söylemek ne kadar doğru bilemedim. Size söyleseydi siz anlatabilirdiniz vs.
Kocaman bir çocuk olsa bile bu mu yolu yordamı ben anlamadım. Pedagog desteği iyi olur tabi ki.
Muhakkak gidin.
Eski eşinize ne denir bilemedim. Şimdi birşey söyleseniz kiskandın diyebilir.
Evleneceği kişinin çocuğu olması iyi birşey bence,en azından annelik duygusunu tatmış,empati yapabilen biri olduğuna inanmak istiyorum. Burada evlenip boşanmış adamlarla evlenen çocuksuz kadinlar epey yakınıyor eş çocuğundan zira .
Umarım en az hasarla atlatır yavrunuz süreci
Dün cok aramak geldi o öfkeyle içimden ama tuttum kendimi cünkü kıskandın cekemeyecek diyecek biliyorum o fıtratta bir insan
Annesiyle annem iletişim halinde en azından o söyleseydi de cocugumu hazırlasaydık yazık diyorum gerçekten çocuğumun gözyaşının bedelini ödesin

Eski eşiniz bir yvşak, sizi sinir etmek için ufacık çocuğu kullanmış. Derdi çocuk falan değil şerefsizlik yapmak.

Yapılacak şey belli, asla muhattap olmayın. Pedagog faturasını gönderin ayıya. Ayrıca ben olsam pedagogtan rapor alıp savcılığa başvururum, çocuğun psikolojisini bozduğu için görüşmeyi ayda bire indiririm. Avukatım da arayıp konuşur, çocuğa zarar verirse görüşmeleri toptan engellerim.

O kadın ayrıca bir acaip, şiddet yüzünden boşanan biriyle evleniyor, üstelik çocuğu da var. Haydi kendin dayak yemeye razısın da o çocuğun ne günahı var ... hele ki erkek çocuğu eski eşiniz gibi bir hayvanın uyguladığı şiddeti göre göre büyüyecek, korkunç. Diğer çocuğa acıdım.
Kadına kim bilir kendini ne kadar süsledi püsledi beni kötüledi ama insan az araştırmaz mı niye bosandı diye küçücük çocuğuyla
Ben de en cok kadının çocuğuna üzüldüm erkek evladı bir de benim ex ile aynı evde düşünemiyorum ama belki de tencere kapak olmuslardır bilemeyiz
Dediğiniz cok mantıklı geldi eğer çocuğum böyle ağlamaya etkilenmeye devam ederse bu yola başvuracağım teşekkür ederim

Kadına kim bilir kendini ne kadar süsledi püsledi beni kötüledi ama insan az araştırmaz mı niye bosandı diye küçücük çocuğuyla
Ben de en cok kadının çocuğuna üzüldüm erkek evladı bir de benim ex ile aynı evde düşünemiyorum ama belki de tencere kapak olmuslardır bilemeyiz
Dediğiniz cok mantıklı geldi eğer çocuğum böyle ağlamaya etkilenmeye devam ederse bu yola başvuracağım teşekkür ederim
size yaptıklarını diğer eşe yapacağının garantisi yok biliyorsunuz değil mi her ilişkinin kendi içinde bir yapısı var sizin takılmanız gereken yer onların ilişkisi değil sizin çocuğunuzun durumu
umarım kızınız bu süreci sorunsuz atlatır

size yaptıklarını diğer eşe yapacağının garantisi yok biliyorsunuz değil mi her ilişkinin kendi içinde bir yapısı var sizin takılmanız gereken yer onların ilişkisi değil sizin çocuğunuzun durumu
umarım kızınız bu süreci sorunsuz atlatır
Kendisi öğretmen öğrencilerine bile siddet uygulayan bir insan hanımefendi bu adam öfke kontrolü 0 bana yaptı diye demiyorum sadece.

Kızımın babası o ya neden uzak kalıyor ??? Yaparken yanımda da boşanınca mı ayrılacak evladından ?
Evlenebilir beni ilgilendirmez ama cocugumu ağlatıp sok edip de o arabadan indiremez
Kaç sene dediğiniz 2 yıl oldu boşanalı ayrıca bence yeni sayılır .
Balık burcusun galiba peki acından beslenmeye devam et kardeş ne diyeyim. Boşanamayan pek çok kadın var bu ülkede mutsuz olup evlılıgıme katlanmak zorunda kalan onlardan olsaydın düşünsene ne yapacaktın

Balık burcusun galiba peki acından beslenmeye devam et kardeş ne diyeyim. Boşanamayan pek çok kadın var bu ülkede mutsuz olup evlılıgıme katlanmak zorunda kalan onlardan olsaydın düşünsene ne yapacaktın
Burçla ne alakası var ? Bence siz yeni boşandığınız icin acı geçmedi diyenlere sinirleniyorsunuz.
Hic pişman olmadım diyorum farkındaysanız ayrıca içimdeki acı geçmese de hayat kalitemde yeme içme gezme tozmamda bir sorun yok cok şükür.
Ama iç dünyamın da hesabını verecek değilim size

Burçla ne alakası var ? Bence siz yeni boşandığınız icin acı geçmedi diyenlere sinirleniyorsunuz.
Hic pişman olmadım diyorum farkındaysanız ayrıca içimdeki acı geçmese de hayat kalitemde yeme içme gezme tozmamda bir sorun yok cok şükür.
Ama iç dünyamın da hesabını verecek değilim size
Hesap ver diyen olmadı size biraz abartılı geldi. Çok çaresiz olmalısınız. Çalışın iş bulun meşgale bulun. Çocuğunuz kaç yaşında o nasıl

Hesap ver diyen olmadı size biraz abartılı geldi. Çok çaresiz olmalısınız. Çalışın iş bulun meşgale bulun. Çocuğunuz kaç yaşında o nasıl
Öğretmenim ben çalışıyorum
Kızım 4,5 yaşında iyi gibi suan ama her zaman iyiydi dünkü tepki beni cok şaşırttı o yüzden nasıl sorusuna suan cevap veremiyorum

Yakın zamanda benzer bir süreç yaşadım. Kızımın babası evleneceğini söylemiş. Kızım artık 13 yaşında. Fakat bunu sürekli söyler.
Kızımın ilk yaş doğum gününde boşanma sürecine girmiştim. Konu o kadar eski. (Sanırım şimdi gerçekten evlenecek)

Fakat ben ilk günden beri kızıma hep şöyle söyledim. “Herkes birbirinden farklı.” Bunun nedeni şu eski eş kişisi olgun değil ve benim onunla tartismam sürtüşmem sadece çocuğuma zarar verir. Ben sadece kendi anneliğimden sorumluyum. Ne kadar baba olup olmadığı onun problemi.

Kızım bana ilk “babam evlenecekmiş” dediğinde kaç yaşındaydı hatırlamıyorum ama sanırım sizin kızınız kadardı. Hiç soru sormadım. Sadece “ayy inşallah çok mutlu olsun” dedim. Olumlu olumsuz asla hakkında konuşmuyorum. Hep hepimiz farklıyız. Oda çok mutlu olsun inşallah modunda geziyorum.

Dipnot: gerçek hissim şu: kişisel hiç bir sorunum yok. Kızım etkilenmediği sürece evlenebilir, ölebilir, uzaya gidebilir onun sorunu
B şıkkı ölebilir derim ben de 🤣🤣

Back
X