Doğuma Hazırlık kızım için sizce hangi isim daha güzel lütfen yardım edin arkadaşlar!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
80
1
96
İzmir
doğumuma çok az kaldı ama ben hala isim konusunda karar veremedim. koymayı düşündüğüm isimleri sıralıyorum.Sizce hangisi daha güzel , yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. başka isimde önerebilirsiniz.

Selen
İlkim
Gülse
Öykü
Defne

kesinlikle öykü çok seviyorum bu ismi çooook

bence gülse benim arkadaşımda kızının adını gülce koydu oda çok hoşuma gitmişdi bu arada allahım kolay doğum nasip etsin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Öykü ya da Defne diyorum, alternatif olarak Gülce diyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

İzge (Göz kamaştıktan sonra gelen görüntğ demekeski dilde spektrum anlamına dageliyor)

fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. hala düşünmekteyim. ne zormuş yaa isim bulmak :) eşimde bugün aysu ve günsu isimlerini önerdi. bilmiyorum yaa iyice kafam karıştı. yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

bence ecrin ecem- deren- derin- ada- deniz- güneş-eylül-
daha çok doga isimlerini çok sewdiim için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…