kizim icin son bir defa denemeli miyim

Belki geçici bir süreçtir , hamilelik dönemlerinde soğukluk yaşayıp sonra normale dönen çiftler var . Biraz çabayla belki sizin de evliliğiniz kurtulabilir .
Siz zaten yürütmeye gönüllüsünüz bence , eşiniz de madem tekrar deneyelim demiş , deneyin bence ki içinizde hiç belkiler kalmasın .
Denemeye karar verirseniz , karşılıklı olarak bu kararınız davranışlarınıza da yansımalı .
Hakkınızda hayırlısı olsun .

Kimse sormamış ben sorayım ,
Sana değer vermekle hata ettim Demiş eşiniz ,
Benmi yanlış okudum , yani bunu söylediyse bide yalnızken mutluydum falan dediyse , sadece çocuk için evli kalmak bilemiyorum , sizi ne duruma getirir , psikolojinizi nasıl etkiler..?

zorsa sev, sevmiyorsa zorlama.
anne babanın birbirini sevmediği bir evde çocuk büyütmektense, anne babanın ayrı ayrı mutlu olduğu hayatlarda çocuk büyütmek sanki daha mantıklı.
saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyorum. babanın yokluğunu tolere edemez bir çocuk. ama annenin desteğiyle yahut babanın desteğiyle ikisi arasındaki sorunları tolere edebilir. mantıklı olabilir ama sağlıklı asla değil.

İyi ki evli değilim.
Şu cümleye değer vermeyeydin o zaman gavat , derdim herhalde. Kesin katil olurdum.

Size değer vermekle hata ettiğini söylemesi biraz sitem gibi . Eşiniz sizden bir adımda bekliyor olabilir kızınız da varmış . Belki de acele etmemelisiniz . Bir uzmandan terapisten yardım alabilrsiniz . Faydası olabilir ...

ben de araya bebek olayları girince soguyan erkegı anlayamıyorum
sanki bebek sadece biz kadınlar içinmiş gibi.

adam ok. demiş
sen neyı deneyeceksın daha onu anlayamadım?
seni istemeyeni sen de isteme. sktr olsun gitsin pislik

öyle bir evlilikte annenin mutlu olma şansı ne kadar?
kadın mutsuz oldukça hırçınlaşacak ve bu çocuğa da yansıyacak.
mutlu anne mutlu çocuk.

kendı hayatını ne kadar erken kurarsın o kadar iyi senın için.
adam boşancakmıs, heralde aklına birileri girmiş. sevgi yoksa zor. kocan gezer, takılır kafasına göre
sende evde onu beklersın artık.
böyle olmasını ıstıyorsan boşanma tabii ki
ama nasıl olsa bi gün boşancaksınız,bitmiş bu ilişki.

öyle bir evlilikte annenin mutlu olma şansı ne kadar?
kadın mutsuz oldukça hırçınlaşacak ve bu çocuğa da yansıyacak.
mutlu anne mutlu çocuk.

annenin mutsuzluğu mu babanın yokluğu mu?
ben birincisini tercih ederdim.

annenin mutsuzluğu mu babanın yokluğu mu?
ben birincisini tercih ederdim.

Mutsuz huzursuz ebeveynler malesef mutsuz çocuklar demektir...
Boşanmayı tabiki kimse istemez , her şeyde de hadi boşanalım dememek Lazım elbette ...
Ama bir evde huzur sevgi yoksa herkes mutsuzdur ...

Adam deneyelim seni sevmeye çalışacağım dememiş ki
kızım için seni sevmediğim halde sana katlanirim evliliği devam ettirelim demiş
Yani eski duyguları kazanmak için çabalarım diye herhangi bir söz falan vermemiş
Bunlari göz önünde bulundurarak karar vermelisiniz

gordugum kadariyla esinin ne sana nede ailene saygisi yok, cocuguda istememis zaten.
bosanmaya da dunden razi.
tekrar denenecek bisey yok bence.
bosuna kendini yipratirsin.
hayatinin bundan sonrasini dusun derim.
bu kadar kucuk bir bebegin babadan uzak kalmasi tek basina uyutmek muhakkak zor olur ama tekrar bir araya gelmenizde cok mantikli degil sanki.

Mutsuz bir evlilik en çok kızını etkiler canım belli ki eşin sevmiyor sevse idi caba sarfederdi.Ayrilman her ikiniz içinde en hayırlısı olur.Evlilik karşılıklı sevgi ve antlasma ile olur.

Duygusal olarak ilgi bekliyosun ve her kadın gibi bunu sensiz birakmakla cezalandirip uzulsun istiyorsun ama maalesef adam bunu istiyor ve ayrılmaya dünden razi. Hatta kafasında bitirmiş bile. Denemeyi geçmiş artık. Üzülursun ama geçer bigün üzüntün. Seni istemeyen biriyle hergün uzulecegine bir kere üzül ve bitir bence. Çocuğu düşünüyorsan iyi bir şekilde kavga hakaret olmadan bitir. Belki kafalar rahatlayinca kendine gelir tekrar barisirsiniz ama bu şekilde tek tarafli olmaz.

Ne desem bilemedim. Ama er geç boşanacakmışsınız gibi geldi.

İnsanları yargılamayayım diyorum ama dayanamıyorum.5 senedir evlisiniz zaten aranızda sorunlar hep varmış.Hayata bakış açınız farklıymış sevgisizlik vs. Yani o zaman neden bebek? İçinde biyerlerde boşanacağını bile bile neden bebek işte ben bunu anlamıyorum ve çok üzülüyorum o bebeklere.

Korkunç son, sonu olmayan korkudan daha iyidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…