- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyorum. babanın yokluğunu tolere edemez bir çocuk. ama annenin desteğiyle yahut babanın desteğiyle ikisi arasındaki sorunları tolere edebilir. mantıklı olabilir ama sağlıklı asla değil.zorsa sev, sevmiyorsa zorlama.
anne babanın birbirini sevmediği bir evde çocuk büyütmektense, anne babanın ayrı ayrı mutlu olduğu hayatlarda çocuk büyütmek sanki daha mantıklı.
Kimse sormamış ben sorayım ,
Sana değer vermekle hata ettim Demiş eşiniz ,
Benmi yanlış okudum , yani bunu söylediyse bide yalnızken mutluydum falan dediyse , sadece çocuk için evli kalmak bilemiyorum , sizi ne duruma getirir , psikolojinizi nasıl etkiler..?
Detaylar konustuk sonrasindaayri kaldigimiz surede mutlu oldugunu bana deger vermekle hata ettigini soyledi. kararim kesindi aslinda ama yine de kizima kiyamiyorum onun icib bikez daha deneyebiliriz dedi. Aramizda ihanet,siddet ,hakaret vs yok iliskimizde sevgisizlik ve ilgisizlik,hayata farkli bakis acilari var. Bunu aşabilecegimizden emin degilim. Ona da kizimin bizi kurtarmaya yetmeyecegini beni de sevebileeckse yurutebileceimizi soyledim. Aslinda bir yanim ayril diyor ama yine de dun cok agladim bunlari konusurken bile. Benden dusunmemi istedi bu arada yillar sonra neden yapmadim dememek icin kizim icin son bi kez daha sans vermeli miyim bu evlilige sizce? Bu arada telden giriyorum eksik cikmis o yuzden 2 parca oldu kusura bakmayin
Esimle 5 senelik evliyiz. 8 aylik bir bebegim var. Esimle evlendigimizden beri ara ara sikintilarimiz oldu ama ozellikle benim hamile kalmamla aramizdaki mesafe ve soguluk iyice artti. Bebek olaylari da girince araya bir sure ayri kaldik bunla birlikte sogukluk hepten artti. Sonra aramizda yine bazi sorunlao nedenle 2,aydir ayri yasiyoruz. Bu sure zarfinda beni ne aradi ne sordu. Ama bebegi gormek icin sik sik eve geldi benim olmadigim zamanlarda. Beni sevmiyor biliyorum. Aramizda yipranan iliski ,yillarin birikimi, yorgunluk var. Ayrilmayi teklif ettim o da kabul etti akabinde 2 hafta konusmadik. Dun tekrar anlasmali bosanalim daha fazla yipranmayalim dedim yine kabul etti
öyle bir evlilikte annenin mutlu olma şansı ne kadar?saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyorum. babanın yokluğunu tolere edemez bir çocuk. ama annenin desteğiyle yahut babanın desteğiyle ikisi arasındaki sorunları tolere edebilir. mantıklı olabilir ama sağlıklı asla değil.
kendı hayatını ne kadar erken kurarsın o kadar iyi senın için.Detaylar konustuk sonrasindaayri kaldigimiz surede mutlu oldugunu bana deger vermekle hata ettigini soyledi. kararim kesindi aslinda ama yine de kizima kiyamiyorum onun icib bikez daha deneyebiliriz dedi. Aramizda ihanet,siddet ,hakaret vs yok iliskimizde sevgisizlik ve ilgisizlik,hayata farkli bakis acilari var. Bunu aşabilecegimizden emin degilim. Ona da kizimin bizi kurtarmaya yetmeyecegini beni de sevebileeckse yurutebileceimizi soyledim. Aslinda bir yanim ayril diyor ama yine de dun cok agladim bunlari konusurken bile. Benden dusunmemi istedi bu arada yillar sonra neden yapmadim dememek icin kizim icin son bi kez daha sans vermeli miyim bu evlilige sizce? Bu arada telden giriyorum eksik cikmis o yuzden 2 parca oldu kusura bakmayin
İyi ki evli değilim.
Şu cümleye değer vermeyeydin o zaman gavat , derdim herhalde. Kesin katil olurdum.
öyle bir evlilikte annenin mutlu olma şansı ne kadar?
kadın mutsuz oldukça hırçınlaşacak ve bu çocuğa da yansıyacak.
mutlu anne mutlu çocuk.
annenin mutsuzluğu mu babanın yokluğu mu?
ben birincisini tercih ederdim.
annenin mutsuzluğu mu babanın yokluğu mu?
ben birincisini tercih ederdim.
Esimle 5 senelik evliyiz. 8 aylik bir bebegim var. Esimle evlendigimizden beri ara ara sikintilarimiz oldu ama ozellikle benim hamile kalmamla aramizdaki mesafe ve soguluk iyice artti. Bebek olaylari da girince araya bir sure ayri kaldik bunla birlikte sogukluk hepten artti. Sonra aramizda yine bazi sorunlao nedenle 2,aydir ayri yasiyoruz. Bu sure zarfinda beni ne aradi ne sordu. Ama bebegi gormek icin sik sik eve geldi benim olmadigim zamanlarda. Beni sevmiyor biliyorum. Aramizda yipranan iliski ,yillarin birikimi, yorgunluk var. Ayrilmayi teklif ettim o da kabul etti akabinde 2 hafta konusmadik. Dun tekrar anlasmali bosanalim daha fazla yipranmayalim dedim yine kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?