kizim icin son bir defa denemeli miyim

senden ayrıyken çok mutluyum diyen bir adam için hala düşünmeniz garip geldi. bir daha birleşemezsiniz ki bu lafın üzerine. adam kararını vereli çok olmuş. çocuğunuz babasız kalmayacak merak etmeyin. adam ölmedi hala yaşıyor. ama aynı evde devam ederseniz çocuğunuz mutsuz bir ailede büyüyecek.

Çocuğun ilerde senden veya babasından nefret etmesin. Bu dünyaya gelmeyi o istemedi siz onu getirdiniz. Ona güzel bir gelecek borçlusunuz. Temeli bozuk aile yapıları yüzünden ilerde bu durumun yaratacağı etkiyi düşünün. Kızınız travmalar psikolojik sorunlar da geçirebilir.
Lütfen eşinizle güzelce düşünün iyi karar verin. O bir kız çocuğu unutmayın.

Ben de yurumeyecegini dusunuyorum . Bebekolduktan sonra birlikte yasama imkanimiz hic olmadi hep aileler vardi. O yuzden aklimda kalacagina son kez denesem mi kararsizligi benimkisi. Ve sanirim derinlerde biyerde onu hala seviyorum

zaten sevginin saygının bittiği ailede çocuk büyütmek emin ol ki daha zor olan çocuklara oluyor hep al ışte ayrilcaksiniz çocuk bir anne de bir baba da kalacak sonra ya sen evlenmek isteyeceksin ya da esin başkasıyla evlenecek. ne diyim Allah yardımcınız olsun gönül isterdi ki birbirinizi çok sevin mutlu olun ama hayat ışte

Hamilelikte eşi uzaklaştırmayı tam da bu yüzden doğru bulmuyorum.
Adam sizden şans istememiş ki tekrar deneyesiniz.
Ayrılmayı da kabul etmiş zaten.

Bence kızın için dene erkekler bazen güçlü görünmek adına sensiz daha mutluyum v.s diyebilirler.eger tekrar deneyeceksen eşinin söylediği o lafı unut .
Alti aylık bi deneme süresi koy bu zaman dilimini üç kişilik bi aile olarak hakediyorsunuz bence. (Tabi eşine sana alti aylik deneme süresi koydum deme) bu süre zarfi içinde Bebeğinizle o sıcak aile ortamını yaşatmaya çalış bu arada onun davranışlarında değişiklik var mi gözlemlersin. Olumlu yönde değişim varsa devam eder yada deneme süresini uzatirdin yoksa boşanma kararını o zaman alırsın

Adam boşanmak zaten istiyormuş ki senin soylemeni beklemiş

Pardon da adam ayrılalım demiş.
Sense sankı adam son kez deneyelım demişte kararsız kalıp bize soruyosun.
Adam dunden razı bı cacık olmaz artık. Uzatma ayrıl zaten 2 ay senden uzak durabıldıyse birşeyle bıtmıştır artık....

Siz eşinizin sizi sevmediğini anlamışsınız eşiniz de boşanmaya dünden razı, bence hiç kızınızın hatırına onun bunun hatırına bu işi devam ettirmeyin. Sevilmediğiniz bir evlilikten ne size mutluluk olur ne de evladınıza..

sürekli ayrılalaım diyen bir kadın adamda gururundan tamam der ama içide el vermiyor.gururda bırakmıyor.sen ayrılalım dedikçe oda sana değer verdiğime pişmanım der tabi.birazda kendinizi koyun empati yapınbiz nası diyoruz beni istemeyeni ben hiç istemem.adamcağız gene deneyelim demiş ama lafıda geçirmiş.

Senin esin seni bitirmiş canım çoktan kafasında. Muhtemelen de şöyle düşünüyor bi kızımız var evet ayrilabiliriz ama ben onun babasıyım tabiki gorucem ihtiyaçlarını karsilicam ama annesiyle olmaz çünkü anlasamiyoruz ve bende bitti. Böyle düşünen bi adam tekrar barismayi kabul etmez. Sanki erkekler bu konuda daha acımasız. Biz annelik duygumuzu konusturuyoruz onun için cabalariz ama onlar düz bakar. Ne yazikki sen tekrar da birlessen gerçekten mutsuz bir evliliğin olacak çünkü karşındaki seni bitirmiş. Sadece çocuğu için 3 5 yıl belki idare eder ama ondan sonrası yine hüsran. Döndüğünde hergununu mutsuz geçirmek istiyorsan dene. Ama kendi hayatını kurup seviyeli bi şekilde haftanın belirli günleri bi araya gelirseniz çocuk için. Bu daha verimli olur. Kendi düşüncem bu yönde

at arkadaşım konu sahibi bir adım at iki adım at git evini şenlendir.neşelendir.adamı senle evlendiğine şükreder hale getir.emin ol sonra mükafatını alacaksın azıcık sabır yahu.demesi dile kolay biliyorum ama Rabbim sabrını verecektir sana

Kızın gün geçtikçe büyüyecek ve inan çocuklar küçükken ayrılmak daha kolay oluyor. Bende ayriyim ve oğlum 3 yaşında hergün babasını soruyor ve verecek cevabım yok

bir şeyi unutuyorsunuz hiç bir erkek çocuğu için yeniden denemez onlarda o dürtü güdü yok maalesef çocuğu bahane ediyor adam seni seviyorum karıcığım diyemiyor.gurur var istenmiyen adam pozisyonunda.erkek bitirmek isterse bitirir.çocuk falan görmez gözleri.adam karısna yürekten kırgın.aldatma yok şiddet yok lütfen kestirip atmadan tekrar düşün yorum yazarken.

Denesin demesin diyen yok zaten. Ama adam kestirip atmış ben değil. Eşini istemiyo ve kadın tekrar deneyelim derse bunu kabul etmicek ben ondan bahsediyorum. Sonu belli gibi görünüyor. Konu sahibinin esine karşı sarfettigi sözler vardır ondan böyle demiştir onu bilemem. Ama istemiyorsa da nasıl biraraya gelecekler. Kestirip almadım bak düzgün yorum yaptım mi ?

Ayrıca erkekler gerçekten acımasız hemen hayatlarına yeni birini alabiliyorlar çocuk falan görmüyor gözleri. Çocuğu için cabalamazlar anne kadar. Onların belli noktaları var beyinleri orda atar. 2 ay geçmiş o adamın ne düşünerek dediğini bilemeyiz. Belki karısını hala seviyodur ama kafa ksristiranlari vardır. 2 ayda kafası karışan adam bu kadından uzak dursun bence.

haksızssın diyemem şu yazdıklarına ama konu bu değil konu adam tekrar deneyelim demiş belliki evli kalmak istiyor.haa bu süre zarfında ikiside kendilerine çeki düzen verirse bir yasıkta kocamaları için engel olmaz bişi ölümden başka tabi

Tekrar deneyelim dediyse o başka ben orayı kacirmisim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…