Adam boşanmak zaten istiyormuş ki senin soylemeni beklemişEsimle 5 senelik evliyiz. 8 aylik bir bebegim var. Esimle evlendigimizden beri ara ara sikintilarimiz oldu ama ozellikle benim hamile kalmamla aramizdaki mesafe ve soguluk iyice artti. Bebek olaylari da girince araya bir sure ayri kaldik bunla birlikte sogukluk hepten artti. Sonra aramizda yine bazi sorunlao nedenle 2,aydir ayri yasiyoruz. Bu sure zarfinda beni ne aradi ne sordu. Ama bebegi gormek icin sik sik eve geldi benim olmadigim zamanlarda. Beni sevmiyor biliyorum. Aramizda yipranan iliski ,yillarin birikimi, yorgunluk var. Ayrilmayi teklif ettim o da kabul etti akabinde 2 hafta konusmadik. Dun tekrar anlasmali bosanalim daha fazla yipranmayalim dedim yine kabul etti
Senin esin seni bitirmiş canım çoktan kafasında. Muhtemelen de şöyle düşünüyor bi kızımız var evet ayrilabiliriz ama ben onun babasıyım tabiki gorucem ihtiyaçlarını karsilicam ama annesiyle olmaz çünkü anlasamiyoruz ve bende bitti. Böyle düşünen bi adam tekrar barismayi kabul etmez. Sanki erkekler bu konuda daha acımasız. Biz annelik duygumuzu konusturuyoruz onun için cabalariz ama onlar düz bakar. Ne yazikki sen tekrar da birlessen gerçekten mutsuz bir evliliğin olacak çünkü karşındaki seni bitirmiş. Sadece çocuğu için 3 5 yıl belki idare eder ama ondan sonrası yine hüsran. Döndüğünde hergununu mutsuz geçirmek istiyorsan dene. Ama kendi hayatını kurup seviyeli bi şekilde haftanın belirli günleri bi araya gelirseniz çocuk için. Bu daha verimli olur. Kendi düşüncem bu yönde
bir şeyi unutuyorsunuz hiç bir erkek çocuğu için yeniden denemez onlarda o dürtü güdü yok maalesef çocuğu bahane ediyor adam seni seviyorum karıcığım diyemiyor.gurur var istenmiyen adam pozisyonunda.erkek bitirmek isterse bitirir.çocuk falan görmez gözleri.adam karısna yürekten kırgın.aldatma yok şiddet yok lütfen kestirip atmadan tekrar düşün yorum yazarken.
bir şeyi unutuyorsunuz hiç bir erkek çocuğu için yeniden denemez onlarda o dürtü güdü yok maalesef çocuğu bahane ediyor adam seni seviyorum karıcığım diyemiyor.gurur var istenmiyen adam pozisyonunda.erkek bitirmek isterse bitirir.çocuk falan görmez gözleri.adam karısna yürekten kırgın.aldatma yok şiddet yok lütfen kestirip atmadan tekrar düşün yorum yazarken.
haksızssın diyemem şu yazdıklarına ama konu bu değil konu adam tekrar deneyelim demiş belliki evli kalmak istiyor.haa bu süre zarfında ikiside kendilerine çeki düzen verirse bir yasıkta kocamaları için engel olmaz bişi ölümden başka tabiAyrıca erkekler gerçekten acımasız hemen hayatlarına yeni birini alabiliyorlar çocuk falan görmüyor gözleri. Çocuğu için cabalamazlar anne kadar. Onların belli noktaları var beyinleri orda atar. 2 ay geçmiş o adamın ne düşünerek dediğini bilemeyiz. Belki karısını hala seviyodur ama kafa ksristiranlari vardır. 2 ayda kafası karışan adam bu kadından uzak dursun bence.
haksızssın diyemem şu yazdıklarına ama konu bu değil konu adam tekrar deneyelim demiş belliki evli kalmak istiyor.haa bu süre zarfında ikiside kendilerine çeki düzen verirse bir yasıkta kocamaları için engel olmaz bişi ölümden başka tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?