- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi ocean_girl
çok güzel olmuş elinize sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım çok tşekkür ediyorumo güzel ellerine emegine saglik tatli annecik bayildim inanki masallah sana
rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah
teşekkürlerçok güzel olmuş elinize sağlık
saol canımay ben bu kadar emek verdikten sonra onları dağıtmaya, kullandırmaya kıyamam.. :roflol:
zehrama canım feda onun için herşey yaparımhihoyyyt
çoookkk güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık....
Ellerine sağlık,rabbim sağlıkla hayırlısıyla Zehra yı kucağına almayı nasip etsin.Bebek şekerleri çok güzel olmuş hepsi güzel olmuş gerçi bebek şekerlerini nasıl yaptın bizimde kuzenin bebeği oldu dün erken geldi biraz şeker yapamadım böyle bişey yapmak istiyorum eve geçene kadar bitirebilsem yardımcı olursan...
amin canım çok saol duaların içina.s.hepsi çok güzel vede tatlı olmuş allah yazısını güzel yazsın kızın hayırlı bir evlat olsun hayırlı bir ömür yaşasın
Anlatımın için teşekkür ederim inşallah buralarda bulurum tül saten falan....Kaç tane yaptın peki?20-30 tane yeterli olur mu yoksa az mı olur?Birde sepeti nasıl yaptın ben bişey süsledim ama biraz derin şekerler belli olmaz .)
çok güzel canım bebeğin sağlıkla gelsin beşiğine konsun ccanım bardaklar bile süslenmiş çok şanslı bir bebek olacak annesi çok zevkli
saol canım a.s.a.s.canım ellerine sağlık inşallah hayırlısıyla bebeğini dünyaya getirirsin dualarımız sizlerle....![]()
teşekkür ederim canım kızımın adaşısın bu aradaa.s.çok güzel olmuş ellerine sağlık bebeiğine sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah