• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım için yaptığım süslemeler!!! güzelmi teyzleri

ay ben bu kadar emek verdikten sonra onları dağıtmaya, kullandırmaya kıyamam.. :roflol:

çoookkk güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık....

Ellerine sağlık,rabbim sağlıkla hayırlısıyla Zehra yı kucağına almayı nasip etsin.Bebek şekerleri çok güzel olmuş hepsi güzel olmuş gerçi bebek şekerlerini nasıl yaptın bizimde kuzenin bebeği oldu dün erken geldi biraz şeker yapamadım böyle bişey yapmak istiyorum eve geçene kadar bitirebilsem yardımcı olursan...

o güzel ellerine emegine saglik tatli annecik bayildim inanki masallah sana:nazar:
rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah
amin canım çok tşekkür ediyorum
çok güzel olmuş elinize sağlık
teşekkürler
ay ben bu kadar emek verdikten sonra onları dağıtmaya, kullandırmaya kıyamam.. :roflol:
zehrama canım feda onun için herşey yaparımhihoyyyt
çoookkk güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık....
saol canım
Ellerine sağlık,rabbim sağlıkla hayırlısıyla Zehra yı kucağına almayı nasip etsin.Bebek şekerleri çok güzel olmuş hepsi güzel olmuş gerçi bebek şekerlerini nasıl yaptın bizimde kuzenin bebeği oldu dün erken geldi biraz şeker yapamadım böyle bişey yapmak istiyorum eve geçene kadar bitirebilsem yardımcı olursan...

canım 2 çeşit 1er metre tül aldım biri altına beyaz saten tül diğeri pembe şu cibinlik tülleri varya ondan beyaz satenin içine lavantayı koydum
he bu arada bu 2 tülüdyuvarlak kestimm..
sonra üzerine pembe tül hazır süslerden de koydunmu bitiyo
pullardan almanı tavsiye ederim canım çok güsel duruyoo 1 akşamda bitirisinn..
sizin bebişide allah analı babalı büyütsün canım
rabbim güzel yazılar yazsınn

hepsi çok güzel vede tatlı olmuş allah yazısını güzel yazsın kızın hayırlı bir evlat olsun hayırlı bir ömür yaşasın

Anlatımın için teşekkür ederim inşallah buralarda bulurum tül saten falan....Kaç tane yaptın peki?20-30 tane yeterli olur mu yoksa az mı olur?Birde sepeti nasıl yaptın ben bişey süsledim ama biraz derin şekerler belli olmaz .)

hepsi çok güzel vede tatlı olmuş allah yazısını güzel yazsın kızın hayırlı bir evlat olsun hayırlı bir ömür yaşasın
amin canım çok saol duaların içina.s.

Anlatımın için teşekkür ederim inşallah buralarda bulurum tül saten falan....Kaç tane yaptın peki?20-30 tane yeterli olur mu yoksa az mı olur?Birde sepeti nasıl yaptın ben bişey süsledim ama biraz derin şekerler belli olmaz .)

canım ben hakkari gibi bi yerde bulduysam sen rahat bulursun
ben 50 tane yaptım ama sadece bu hastane için okuma memlekette olucak onun için ayrı yaptırcam
sepetide hasır bi sepetim vardı ona tüüler geçirdim bide pulladım okadar
dediğin gibi içine şekerler girdimi gözükmüyo zaten
merak ettim canım seninkileride bitirince sende ekle resimlerini

çok güzel canım bebeğin sağlıkla gelsin beşiğine konsun ccanım bardaklar bile süslenmiş çok şanslı bir bebek olacak annesi çok zevkli

çok güzel olmuş ellerine sağlık bebeiğine sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..Rabbim kızına sağlık sıhhat nasip etsin inş iyi günlerde büyüt yavrunu sağlıkla sıhhatle inş...a.s.

hepinize tekrar tekrar teşşekkür ederim kıslar
hepiniz dualarınızı eksik etmediniz çok saolunnn hepinizden allah razı olsunn..
benim gibi bekleyen tün anneleri rabbim sağlıkla bi avazda kurtarsın..

Back
X