kizim icin yardim ablalarim :(

37,5-38 derece subfebril ateştir, havale geçirmez ama bebeğin emememesi ve kusması sorun, yarına kadar bekletmeyin götürün acile.
ayrıca ateşi daha yükselebilir sonuçta
 
Ya ne tavsiyesi bekliyorsunuz? Burda doktor dahi olsa, bebegini görmedigi süreçte ne tavsiye verebilir? O durumda hastaneler felan kalksin, doktorlar sirf netten reçete yazsinlar.. :KK14:

Hayir yani, hiç mi bebek üzerine kitap okumadiniz? Her yerde yazilir, bilinir, bebeklerde atesin tehlikeli oldugunu. Üstelik yavru aç, ne emmebiliyor, ne biraz emdigi içinde kaliyor. 6 aylik daha bakima çok ihtiyaci olan bebekten bahs ediyoruz. Esin ne dedigi hiç önemli degil. Kendisi ayni durumda olsa ilk o acile giderde vicdansiz! Derhal o bebegi acile götür!
 
Daha 6 aylik bir bebekten bahsediyoruz ve konu ates kusma ve burdan medet uman bir anne pess !KOCANSAKI babalik duygusu da ayri bi konu ya bnun normali neymis anormali ne oluyomus ya hasta bebek yani ki atesli sende kuzu kuzu esini mi dinlyeyo burdan mi sifa bekkiyosun benim kizim daha 1 aylkti 38 derece atesle gotrdum ve agir bi enfeksiyin rahatsizkigi gecirdi ates bu ihmale gelmez kimseyi dinleme al gotur yavrunu gecmis olsun.
 
Minicik bir emzirme döneminden bir bebek.. ve çare arayan anne... sizin buraya yazmanız ne kadar mantıklı !!!!
Bu ateş denen kavramı hafife alanlara sinir oluyorum arkadaş !! Özellikle de bebekken o ateş ne demek bilir misiniz ? Felç olmasını bekleyecekseniz daha da ayaklarınızı uzatın oturun.
 
Doktor bile olsak cocugu gormeden teshis koyamayiz ki. Hemen acile goturun su an bir yakinimin bebegi zaturreden hastanede yatiyor cunku yilbasi diye cocugu doktora goturmemisler, cigerlerine inmis. 6 aylik bebegin beslenememesi sekerinin dusmesine neden olur ki bu ciddi bir sorundur.
 
6 aylik kizim war dun öksürmeye basladi gece hic yatmadi ememiyo. hiriltisi var surekli kusuyo atesi bi yukseliyor bi dusuyor napmam lazim yarin doktora qoturcem ama yarina kadar iyi olmasi icin tecrubesizim.:KK43:((
bu kadar korkmana ragmen doktordan degıl
buradan akıl almaya calısıyorsun yaa pess!!
yazık çocuga..
 
Eşin yarın gideriz diyor ve sen kuzu kuzu bekliyorsun öyle mi?
Gidin arkadaşım acile, burayı ayağa kaldıracağına evini ayağa kaldır, eşine söyle.
Tamam burdaki tecrübeli anneler de yardımcı olur da ateşi varsa tecrübe falan dinleme al götür doktora.

6 aylik bebek, ki bu 4 veya 5 yasta olsa fark etmez!!! çocuk sagligi sakaya gelmez!!!!
yahu sen nasil bir annesin, burayi birbirine katacagina, alip çocugunu götürmüyorsun acil'e, doktor'a.!!!!
 
Atesi olan bir cocuk hemen acille gitmeli ates cok tehlikeli sadece oksuruk olsa yarina kadar bir kac tavsiye verilebilir ama atesi olan cocugun bekletilmesi anne hattasidir..
 
Ya insan yazabilirde, ufacık rahatlayabilmek adına, ne var bunda ?
Çok geçmiş olsun.
Fazla giydirmeyin, sıvı gıdalar vermeye çalışın ( ek gıdaya geçtiyseniz.
Devamlı kontrol edin ateşini.
Sırt ustu yatırmayın ve tabiki en kısa surede bir dr.a götürün.
 
Al cocugu acile gotur ..
Ne sorumsuz insanlar var ya , cocuk hastaneyken buraya yazip cevap bekleyecegine al cocugu git acile ..

Sinir olmamak elde degil ..
 
6 aylik kizim war dun öksürmeye basladi gece hic yatmadi ememiyo. hiriltisi var surekli kusuyo atesi bi yukseliyor bi dusuyor napmam lazim yarin doktora qoturcem ama yarina kadar iyi olmasi icin tecrubesizim.:KK43:((
Son durum nedir? Umarim hastaneye goturmussundur? Bebegin nasil? Merak ediyorum cevap yazarsan sevinirim
 
Aynı şeyi düşünüyordum. Ben de acile gitmesini söyledim ama verilen tepkiler abartı.

Ne yapmışta laf anneliğine kadar gelmiş. Herkes mükemmel anne sanki !!

Bazı insanlar kolay yargılıyor işte üstelik kendisine ve çevresine bakmadan.
Bir anneye bu denmez , ne yaptı sokağa mı attı ki onları bile yargılamak duşmez başkasına.
 
Back
X