Bebek İkinci El kızım icin

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
ben kızım icin ikinci el kıyafetler arıyorum ana okuluna başladı ve ben yetemiyorum ordaki kız cocukları gibi süslü süslü giydirmeye maddi gücüm yetmiyor asgari ücretle calışıyorum eşimde öyle beş altı yaş kız cocugu icin her türlü kıyafet olur yardımcı olurmusunuz lütfen

Küçük olsa gönüllü veriririm size kıyafet ama benim kızım 2.5 yasında okuyunca gönlümden geçti ama kızınız büyükmüş .

Merhaba, nerede oturuyorsunuz? Benimde 6 yasında bir kızım var biraz yapılı küçük gelen bi kac parça eşyasını sizinle paylaşabilirim.

İstanbuldayım ben mesaj sayım gereği özelden mesaj gönderemem sanırım, 5/10 parça okulda gidilecek kadar yeni durumda pantolon şort etek vs ile tişört yazlık elbise gönderebilirim.

merhaba,yazınızı gördüm teşekkür ederim.adresimi aşağıya yazıyorum.kargo ile gönderirseniz sevinirim.ayrıca kıyafetler için ödemeyi nasıl yaparım ne kadar istiyorsunuz bilgi verirmisiniz.lütfen cevap bekliyorum .

.........

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bana ve kızıma yardımcı olucak yokmu lütfen cok ihtiyacımız var bu kıyafetlere

hayal kırıklıgı yaşıyorum gercekten burda sadece birbirlerini tanıyanlarmı birbirine yardımcı oluyor birileri lütfen benide görsün umudumu kaybediyorum

kızımın boy 110 cm kilo 20 normal bir kız cocugu

benim toruncuğum da 5 yaşında ama hala 4 yaş giysilerininden giydikleri oluyor, zira minyon yapılı...bu bakımdan kızınızın boy ve kilosunu sormuştum.. bazı çocuklar aynı yaşta olsalarda farklı beden yapısında oluyorlar ya ondan..

aklımdasınız....

Siz Kıyafetlere Ücret mi Ödeyeceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…