Çocuk Hastalıkları Kizim ilac icti :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Guncel durum:

Daha once de belirtmistim. Sanirim cok az icmis ya da hic icmemis. Haliya ayni ilactan doktum anlamak icin
Keske ilk bunu deneseydim. Dun dogru duzgun uyumadim. Olsun bana iyi bi ders oldu. Kotusu de olabilirdi allah korusun. Butun ilaclari gardrobun ustune koydum

Kizim yaklasik 3 yasinda bu aksam bebekler icin olan bi ilaci icti, sandalyeyle cikmis ust cekmeceden almis. tam ne kadar ictigini goremedim. Sise icmeden once yarimdi, yakaladigimda bostu elinde, yere dokmus birazini . Zehir hattini aradim zaten yarim saat falan telde bekledim. Sonra biz en kotusunu dusunuruz yarim sise icti varsayiyoruz 1 saat icinde en yakin acile gidin dedi.
Esim aldi goturdu hemen. 4 saat beklemis surekli bekleme suresini artirmislar. Doktoru bile gorememis. Hemsire ilgilenmis. En son 4 saat dolunca oradakilerle tartismis, gidiyorum deyince kendin bilirsin demisler. Demek onemli bir sey degil diye cekmis gelmis.
Su an kizim uyuyor. Esime de kizdim bekleseydin diye ama olan oldu. Simdi beni uyku tutmuyor.
Basina benzer bir sey gelen var mi?
İlac ibuprofen 100mg/5ml
Turkiyede dolven gibi bisey galiba.
Allah kimseyi gurbette hastanelere dusurmesin
Turkiyede ozel hastaneler var en azindan

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canim ya keşke bekleseydi eşin..
Orada özel hastane yok mu peki

Benim arkadaşımın iki kızı damla icmislerdi.ama bikac damla 6+7 damla kadar.anne bişey olmaz diye düşünuyor fakat baba aynı sizin gibi sağlık hizmetlerini arıyor tedbir için acile gidin deniliyor.acilde çocuklar müşahede altında tutuldu serum verildi.mide yikamaya gerek yok dediler Birgün hastanede kaldılar.nasil okadar bekletirler bu acil bir durum.keske sizde gitseydiniz diye düşündüm.

geçmiş olsun,
bilgim yok maalesef.

ama ilacın tadını biliyor musun? yani 3 yaşında, çok yoğun bir tadı varsa içemez gibi geldi bana, bir de kendisi ne diyor? gerçi korktuysa yalan da söyleyebilir, ne kadar güvenilir bilemedim ben de.

Huylarini biloyorum o yuzden gitmedim. Buyuk oglumun okulu var sabah. Perisan olacakti o da.

Kendisi miktar olayini bilmiyor henuz.
İlac tadini seviyor bu gunlerde. 30 ml fln icmis olabilir

Çok geçmiş olsun. Çocukta bi rahatsızlık var mı? İstersen zehir hattını tekrar ara üzerinden geçen zamanı falan söyle brlki rahatlatacak bir şey söylerler veya yedirebileçeğin bir şey. Bence baya zaman geçmiş Allah korusun zehirleseydi şimdiye belirtisi olurdu. Ama tabi bilgili olduğum bi konu değil. İnşallah hiç bi sıkıntı yaşamazsınız.

Anladım canım sizde gitseydiniz aciller böyle genelde ilgilensin istiyorsan abartarak anlatacaksın bazı şeyleri ilacın hepsini içmiş falan diye..
Ne olursa olsun ilgilenmek zorundalar aslında
Esim iste abartarak anlatmamistir. Keske o kalsaydi ben gitseydim

Terleyip salya akmasina bakmami soylediler simdi surekli kontrol ediyorum.

Huylarini biloyorum o yuzden gitmedim. Buyuk oglumun okulu var sabah. Perisan olacakti o da.
İns birşey olmaz.dua edin anne olarak.cok ciddi bir durum olsaydı belirti verirdi yinede bilemiyorum peki çocukta farklılık gözlemledinizmi çok geçmiş olsun.icinizi ferah tutun uyurken ara ara bakın kontrol edin.olmadi tekrar götürün

Sagolun. Hali tavri normal. İc kanama fln olur diye korkuyorum

Iyi geceler. Cocugunuzda zehirlenme belirtilerine dikkat edin: bas dönme,kusma, karin agrisi, bayilma,tende renk degisimi gibi belirtiler gösterse hemem tekrar acile götürün.Yazdiginiz miktarda günde en fazla 3 kasik veriliyor. Sansiniz vars ictigi miktar onu fazla gecmedi. Cok gecmis olsun

Etkisi hemen belli olmaz, acile gitsin gerekirse abartarak anlatsin, dolven bobreklere zararli

Tesekkurler
Ekstra bi durum oluşmadıysa şimdiye kadar inşallah bi zararı olmamıştır. Bu gece kontrol edin hep. Allaha emanet.
İnsallah sagolun

Canim doktorum ben Bu arada, her ilac hemen belli olmaz, iyice muayene etmeleri lazim, salyadan vs belli olmaz

Hemen acile gidin hemen! Bir dk vakit kaybetmeyin

Etkisi hemen belli olmaz, acile gitsin gerekirse abartarak anlatsin, dolven bobreklere zararli

Su an acile gitsek tekrar saatlerce bekletmekten baska yapacaklari bir sey yok. İnsan en azindan bi kan tahlili yapar 4 saat hic bisey yapmadan oturtmuslar
Yarin sabah goturecegim hastaneye. Lanet olsun bu saglik sistemine.

Su an acile gitsek tekrar saatlerce bekletmekten baska yapacaklari bir sey yok. İnsan en azindan bi kan tahlili yapar 4 saat hic bisey yapmadan oturtmuslar
Yarin sabah goturecegim hastaneye. Lanet olsun bu saglik sistemine.
Cok ilginc, acaba yere dokuldu dediginiz icin mi? Hangi ulkedesiniz? Bazen urgent care denilen klinikler oluyor klinik ile acil arasi yerler. 11 e kadar falan acik oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…