O tarz bi yere goturelim dedim zehir hatti hayir acile gidin dedi. Test yapilmasi icin. Su an kapandilar zaten.Cok ilginc, acaba yere dokuldu dediginiz icin mi? Hangi ulkedesiniz? Bazen urgent care denilen klinikler oluyor klinik ile acil arasi yerler. 11 e kadar falan acik oluyorlar
GP ler açık mı onu bilmiyorum ama şansınızı deneseniz bir.O tarz bi yere goturelim dedim zehir hatti hayir acile gidin dedi. Test yapilmasi icin. Su an kapandilar zaten.
Esim 40 ml icti demis. Ben ne kadar icti bilmiyorum 10 da olabilir 50 de
Su an sadece aciller acikGP ler açık mı onu bilmiyorum ama şansınızı deneseniz bir.
çok geçmiş olsun.Su an sadece aciller acik
Yarin goturecegim gpye onlarin da bi sey yapacagi yok ya. Baska care yok.
seninki gene çocuk şurubu içmiş benim kzıım 1,5 yaşında majezik 2 tablet içti.kıtır kıtır yemiş.tek haturladığım iyi uyudu epey.çok şükür bişi olmadı.Kizim yaklasik 3 yasinda bu aksam bebekler icin olan bi ilaci icti, sandalyeyle cikmis ust cekmeceden almis. tam ne kadar ictigini goremedim. Sise icmeden once yarimdi, yakaladigimda bostu elinde, yere dokmus birazini . Zehir hattini aradim zaten yarim saat falan telde bekledim. Sonra biz en kotusunu dusunuruz yarim sise icti varsayiyoruz 1 saat icinde en yakin acile gidin dedi.
Esim aldi goturdu hemen. 4 saat beklemis surekli bekleme suresini artirmislar. Doktoru bile gorememis. Hemsire ilgilenmis. En son 4 saat dolunca oradakilerle tartismis, gidiyorum deyince kendin bilirsin demisler. Demek onemli bir sey degil diye cekmis gelmis.
Su an kizim uyuyor. Esime de kizdim bekleseydin diye ama olan oldu. Simdi beni uyku tutmuyor.
Basina benzer bir sey gelen var mi?
İlac ibuprofen 100mg/5ml
Turkiyede dolven gibi bisey galiba.
Allah kimseyi gurbette hastanelere dusurmesin
Turkiyede ozel hastaneler var en azindan
Kizim yaklasik 3 yasinda bu aksam bebekler icin olan bi ilaci icti, sandalyeyle cikmis ust cekmeceden almis. tam ne kadar ictigini goremedim. Sise icmeden once yarimdi, yakaladigimda bostu elinde, yere dokmus birazini . Zehir hattini aradim zaten yarim saat falan telde bekledim. Sonra biz en kotusunu dusunuruz yarim sise icti varsayiyoruz 1 saat icinde en yakin acile gidin dedi.
Esim aldi goturdu hemen. 4 saat beklemis surekli bekleme suresini artirmislar. Doktoru bile gorememis. Hemsire ilgilenmis. En son 4 saat dolunca oradakilerle tartismis, gidiyorum deyince kendin bilirsin demisler. Demek onemli bir sey degil diye cekmis gelmis.
Su an kizim uyuyor. Esime de kizdim bekleseydin diye ama olan oldu. Simdi beni uyku tutmuyor.
İlac ibuprofen 100mg/5ml
Tabi kan değerleri de önemliBeklese iyiymis ama buraya da çok geliyor 24 saat gözlem altında tutuluyor lar bir sıkıntı yoksa gönderiyorlar
İlaç isimlerini bilmiyorum ağrı kesici mi? O yaşlarda ben de içmiştim portakal kokulu olan ağrı kesici ateş düşürücü şuruptu. Ne kadar içtim bilmiyorum ama. Kapının yanında raflar vardı motorumun üstüne çıkıp oraya tırmanıp alıp içmişim. Sonrasında hastaneye götürüp midemi yıkatmışlardı onu hatırlıyorum. Tekrar başka bir doktora görünme şansınız varsa onu kullanın derim. Veya doktorlar nöbet değiştirmiştir başkalarına görünmüş olursunuz en azından. Eşiniz demek ki önemli değil diye gelmiş yani varsayımda bulunmaktansa kesin bir cevap alın. Sonra da güvenin doktorunuza derim.Kizim yaklasik 3 yasinda bu aksam bebekler icin olan bi ilaci icti, sandalyeyle cikmis ust cekmeceden almis. tam ne kadar ictigini goremedim. Sise icmeden once yarimdi, yakaladigimda bostu elinde, yere dokmus birazini . Zehir hattini aradim zaten yarim saat falan telde bekledim. Sonra biz en kotusunu dusunuruz yarim sise icti varsayiyoruz 1 saat icinde en yakin acile gidin dedi.
İlac ibuprofen 100mg/5ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?