Doğuma Hazırlık Kızım isimsiz kaldı 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

invictus34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
473
274
18
İkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zaten 🤦🏽‍♀️ Takıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤️
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.

Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin 🙏🏼

İkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zaten 🤦🏽‍♀️ Takıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.

Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin 🙏🏼
Saglikla gelsinler insaALLAH🤲🤲 ben kız ismi olarak Alya, nisa,duru,ezel,zeynep,cemre isimlerini çok seviyorum.ama benim bebeğim erkek insaALLAH 2.bebeğim kız olursa bunlardan birini koyacağım 💕🥰

Ayni sorun ve ayni istekler bende de mevcut. Yurtdisinda da kullanabilecegi bir isim ariyorum. Esim juliet e takti onu ben pek begenmiyorum... bende lidya, karen, karla, nehir, ipek gibi isimleri onerdim hicbirini esim begenmedi.

Melisa o zaman
Yurtdışı için de uygun
Evlenince 2 soyisimle zorlanır zorlanmaz bunu da düşünecek kadar takıntı yapmayın yahu:)

Ben kızım olursa Miray ismini koymayı istiyorum, rüyama girmişti ve daha öncesinde hiçkimsede duymadığım bir isim çevremde akrabalarımda kimsede yok. Anlamı da çok güzel ay gibi parlak demek diye biliyorum, belki size de bi fikir olur beğenirseniz 😍

Eceler çok akıllı oluyor ben de istedim aslında ama eşim çok kısa dedi istemedi. Nil de çok beğendiğim başka bir isim ama ona da aynı sebeple veto koydu 😔
Benim adim Eda. 4 kardeşiz ve hepsinin 2 ismi var ben hariç. Hal böyle olunca hep serzenişte bulundum anneme bu kadar mi istemedin beni. Bir avazda söylenecek isim koydun bana diye. Başka çocuğunuz var mi bilmiyorum ama Ece ismi anlamıyla da çok güzel bir isim. Benim kızımın adı Ece. İsmi gibi çok narin ve asil bir kız. Eşinizi ikna etmenin yolunu belki bulursunuz. Hayırlı olsun bu arada :₺

Benim adim Eda. 4 kardeşiz ve hepsinin 2 ismi var ben hariç. Hal böyle olunca hep serzenişte bulundum anneme bu kadar mi istemedin beni. Bir avazda söylenecek isim koydun bana diye. Başka çocuğunuz var mi bilmiyorum ama Ece ismi anlamıyla da çok güzel bir isim. Benim kızımın adı Ece. İsmi gibi çok narin ve asil bir kız. Eşinizi ikna etmenin yolunu belki bulursunuz. Hayırlı olsun bu arada :₺

Kızınızın ismi sizinkiyle de uymuş çok güzel olmuş, sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏼

Ayni sorun ve ayni istekler bende de mevcut. Yurtdisinda da kullanabilecegi bir isim ariyorum. Esim juliet e takti onu ben pek begenmiyorum... bende lidya, karen, karla, nehir, ipek gibi isimleri onerdim hicbirini esim begenmedi.
İpek çok güzel bence ama benim kendi ismim olduğu için görgüsüzlük olmasın diye koyamıyorum 🤦🏽‍♀️

Back
X