- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Sen daha iyi bilirsin ama kızın ergen,böyle davranması doğal ama senin tavır yapman kırılman pek doğru gelmedi bana bence ergenliği tedavi edilebilir bi rahatsızlık olarak görüp öyle davranmalı çocukları anlamaya çalışmalı,tatlı tatlı yaklaşıp doğru yolu göstermeliyz benimde 11 yaşında bi kızım var zor bir çocuk ve ergenliğinde benide zor günler beklediği kesin hazırmıyım?Malesef hayır,ama en azından idare edebileceğimi düşünüyorum ne yapmamam gerektiğini biliyorum bende zor ve yıkıcı bir ergenlik geçirttim anneme şimdi şimdi görebiliyorum yaptıklarımı ozaman deli çağımdı ipimi koparmış gibiydimNe yapacağımı,nasıl davranacağını şaşırdım artık.15 yaşında Bi kızım var,ben ona çok düşkünüm.Kızımla vakit geçirmeyi,onunla dertleşmeyi,birlikte alışverişe gitmeyi çok severim.O da bana düşkündü ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı.Ne söylesem,ne yapsam beni tersler oldu.Çok ağır kelimeler kullanıyor çok kalbimi kırıyor.Bugün çok kötü bir kavga ettik.O kadar üzüldüm ki ağlamaktan nefesim kesildi.Ben de ona çok kötü konuştum.Yemek yemedi,kendini odasına kapattı.Ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım.Tavır mı yapayım,yoksa yanına gidip konuşayım mı bilmiyorum.Ama çook kırgın ve üzgünüm

Umarım düzelir ve sizi anlar...