Kızım kararını verdi boşanıyor nereden başlayacağını bilmiyor eşi alkolik çocuk var lütfen yardım

çocukla birlikte eşyalar falan, bunun dışında sanırım şiddet yüzünden adamdan krkuyolar
size neden gelemediğini nasıl bir insanlar olduğunu yazsam sayfalar almaz sadece şukadarını söyleyeyim bizden yaklaşık 1 buçuk saat uzaklıkta birde yanlarındaki bakkala dahi çıkamıyor öyle geri insanlar

size neden gelemediğini nasıl bir insanlar olduğunu yazsam sayfalar almaz sadece şukadarını söyleyeyim bizden yaklaşık 1 buçuk saat uzaklıkta birde yanlarındaki bakkala dahi çıkamıyor öyle geri insanlar
neden evlendirdiniz bu aileyle kızınızı..
ayrıca,artık yasak falan yok. çünkü artık bitirmek için geliyor

eğer evden dışarı kaba kuvvet kullanarak bırakmazlarsa polis eşliğinde gidin, kızmızın hayatından şüphe ediyoruz, ayrılmak istiyo ancak zorla tutuluyo diye, ya da alın yanınıza kasına kuvvet bi abisini çıkarın, bilemedim ki başka nası olur

aynen. kızımı zorla o evde tutacaklae-r. var ya. orayı tepelerine yıkarım.

zaten baro evrak veriyo uzerine kayitlial mulk olmadigana dair butun banka lara gidip hesap olmadigini ailenin durumunun olmasi onemli degil bildigim kadariyla zaten cok kisa zamnda hemen atiyolar uzun isler degil ama bilmeyenler var yad cok zor gibi anlatip ugrasmak isteyenler var.yads adliyede bile bununla ilgili bilgi vermiyolar.bide avukat para almadigi icin sizlerden pek onemsemiyo isi kisa tutmaya ve karsi tarafin lehine olcak seyler soluyor.kesinlikle bunlara kanmayin hakkinizi sonuna kadar savuunun.hic bisey talep etmezseniz daha cabuk biter vsvs cocuk velayeti gibi.

Öncelikle evladınızın yanında olacaksınız ne olursa olsun önünü göremeden ömür geçirmektense kendine hedefler koyacak önünü görecek planlar yapacak herseyden önemlisi çocuğunu sağlıklı yetiştirecek kendine güvenecek gerisi evrak işi

bazen hersyi bilirsin fakat elin kolun bagli olur.asigi tukursen sakal yukari tukursen biyik.her harukarda kizina zarar gelceginden korkuyor.biraz gozu kara ce

Maddi durumu olmayan vatandaşlara gerekli ve yeterli araştırmayı yaparak baro avukat atayacaktır. Bağlı bulunduğunuz şehrin barosuna başvurarak boşanma davası için adli yardım talebinde bulunabilirsiniz. Adli yardım talebiniz kabul edildiğinde ücretsiz bir avukat sizi temsil etmek üzere atanacaktır. Davanız da adli müzaheret talebiyle açılacağından harç da ödemeden açabilirsiniz. Ama harç mahkemenin takdirine bağlı olduğundan harç ödemeniz gerekebilir. Kızınız boşanma davası için evliliği ile ilgili sorunları ufak tefek şeyleri bile dilekçesine yazsın. Kocanın kötü özelliklerini ve evliliğin temelinden sarsıldığını ispatlamak için tanıklar çok önemlidir. Aile içinden de olmak üzere konu komşu tanıkları yazsın. Delil ve tanık listesi süresinde ve bir kez verilebilir. Çocuk 7 yaşından küçük olduğunda anne bakım ve şefkatine muhtaç olduğundan anneye verilecektir. Burada anladığım kadarıyla kızınıza sadeve evi terk etti kusuru atfedilebilir. Ama unutmayın evi fiilen terk etmek zorunda kalan değil terk etmeye sebep olan taraf terk etmiş sayılır. Ancak bu yönde, dört ay içinde eve dön yoksa evi terk etmiş sayılacaksın ihtarnamesi tarafınıza ulaşırsa gereğini yerine getirin veyahut neden dönemeyeceğinizi yine ihtarla bildirin. Sonuç olarak, hukukumuz şekle bağlı olduğundan tek başına dava yürütmek zor olacağından avukat yardımıyla davanızı açın ve yürütün.

Ablacim ben ilk once cantami alıp ciktim. Aradan bi kac hafta gectikten sonra, annem ve ben karsi komsuma gittik sabah. Sagolsunlar samimi olmamama ragmen agirladilar bizi. Zaten 11 aylik evliydim. Eski eşimin evden cikmasini bekledik. Oglene dogru çıktı. Abimi aradim,kuzenimle beraber geldiler. Komyenetle tabi. Bana ait ne varsa cuvallara, kolilere, hurclara doldurdum. Toplam 15 dakika ancak sürdü.
Sonra vinnn...
1 ay sonra da avukata gidip vekalet verdi. Dava actik. Tabi bu surecte neler oldu hic sormayin.
Sadece kararli olun ve munakasaya girmeyin. Sakince halledin. Vahsi yaratik iyice zivanadan cikmasin.

Yalniz gdnellemiyorum ama baro avukatlari ilgisiz oluyor imkaniniz varsa kiziniza bir avukat tutun. Eger kersidan bisey beklemiyoruz diyorsaniz ya danafakadir mal paylasimidir boyle durumlar onemli degilse baro avukati da halleder isinizi. Ama disli biri kizinizin maduriyetini hakime en iyi sekilde lanse edip davayi lehinize yapabilir.

Endişelerinizin arasında evi terk eden taraf olmak istememeniz mi var?
Kızınızla kocası boşanma konusuna değinmişler mi?
Damadınızın boşanmaya karşı tutumu nedir?
Anlaşarak boşanma yolunu seçme olanakları olabilir mi?
Zorlu bir süreç elbette ama zaman içinde herşey rayına oturacak.
Dilerim Allah yardımcınız olsun ve kızınızla torununuzla birlikte güzel günler görün.

bazen hersyi bilirsin fakat elin kolun bagli olur.asigi tukursen sakal yukari tukursen biyik.her harukarda kizina zarar gelceginden korkuyor.biraz gozu kara ce
aynen o durumdayız şimdiye kadar kaç defa babasını gel al dedi çağırdı babası daha yolu yarılamadan fikir değiştirdi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ikna ediyorlar hepsi etrafına toplanıyor kaynana kaynata akrabalar offf

canım benim şimdi dahada çok duygulandım son kelimelerini görünce inşallah güzel günler görürmüyüz acaba şimdi yazamıycamben kuvvetli olmam gerekiyor kızımın yanında dimdik olmam gerekiyor daha sonra yazarım

neden evlendirdiniz bu aileyle kızınızı..
ayrıca,artık yasak falan yok. çünkü artık bitirmek için geliyor
kızım kaçarak evlilik yaptı canım biz mahfolduk bir gün haber alamadık sonra zaten ne eşim ne ben toparlanamadık eşim şeker hastası oldu stresten tabiiki bitirmek için geliyor fakat söylediğinde ikna ediyorlar işte yada tehtit var bilmiyorum

Bu süreç nasıl işliyor bilmiyorum.
Ama çocuk daha 4 yaşında ve annede kalacağı kesin.
Bir de eşi alkolikse her halukarda velayet kızınıza verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…