- Konu Sahibi melankoli59
-
korkunun ecele faydası yok. yapılacak şey bu.adam muhtemelen akşam peşlerinden gelip saldırırcak diye korkuyo, bu kadıncağız da muhtemelen onları koruyamamaktan korkuyo
size neden gelemediğini nasıl bir insanlar olduğunu yazsam sayfalar almaz sadece şukadarını söyleyeyim bizden yaklaşık 1 buçuk saat uzaklıkta birde yanlarındaki bakkala dahi çıkamıyor öyle geri insanlarçocukla birlikte eşyalar falan, bunun dışında sanırım şiddet yüzünden adamdan krkuyolar
anladım canımyok kizinizin durumunna yani maddi duruma ve adresvtespiti.cocuk varmi yokmu yasini felan
neden evlendirdiniz bu aileyle kızınızı..size neden gelemediğini nasıl bir insanlar olduğunu yazsam sayfalar almaz sadece şukadarını söyleyeyim bizden yaklaşık 1 buçuk saat uzaklıkta birde yanlarındaki bakkala dahi çıkamıyor öyle geri insanlar
eğer evden dışarı kaba kuvvet kullanarak bırakmazlarsa polis eşliğinde gidin, kızmızın hayatından şüphe ediyoruz, ayrılmak istiyo ancak zorla tutuluyo diye, ya da alın yanınıza kasına kuvvet bi abisini çıkarın, bilemedim ki başka nası olursize neden gelemediğini nasıl bir insanlar olduğunu yazsam sayfalar almaz sadece şukadarını söyleyeyim bizden yaklaşık 1 buçuk saat uzaklıkta birde yanlarındaki bakkala dahi çıkamıyor öyle geri insanlar
aynen. kızımı zorla o evde tutacaklae-r. var ya. orayı tepelerine yıkarım.eğer evden dışarı kaba kuvvet kullanarak bırakmazlarsa polis eşliğinde gidin, kızmızın hayatından şüphe ediyoruz, ayrılmak istiyo ancak zorla tutuluyo diye, ya da alın yanınıza kasına kuvvet bi abisini çıkarın, bilemedim ki başka nası olur
bazen hersyi bilirsin fakat elin kolun bagli olur.asigi tukursen sakal yukari tukursen biyik.her harukarda kizina zarar gelceginden korkuyor.biraz gozu kara ceeğer evden dışarı kaba kuvvet kullanarak bırakmazlarsa polis eşliğinde gidin, kızmızın hayatından şüphe ediyoruz, ayrılmak istiyo ancak zorla tutuluyo diye, ya da alın yanınıza kasına kuvvet bi abisini çıkarın, bilemedim ki başka nası olur
aynen o durumdayız şimdiye kadar kaç defa babasını gel al dedi çağırdı babası daha yolu yarılamadan fikir değiştirdi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ikna ediyorlar hepsi etrafına toplanıyor kaynana kaynata akrabalar offfbazen hersyi bilirsin fakat elin kolun bagli olur.asigi tukursen sakal yukari tukursen biyik.her harukarda kizina zarar gelceginden korkuyor.biraz gozu kara ce
canım benim şimdi dahada çok duygulandım son kelimelerini görünce inşallah güzel günler görürmüyüz acabaEndişelerinizin arasında evi terk eden taraf olmak istememeniz mi var?
Kızınızla kocası boşanma konusuna değinmişler mi?
Damadınızın boşanmaya karşı tutumu nedir?
Anlaşarak boşanma yolunu seçme olanakları olabilir mi?
Zorlu bir süreç elbette ama zaman içinde herşey rayına oturacak.
Dilerim Allah yardımcınız olsun ve kızınızla torununuzla birlikte güzel günler görün.
kızım kaçarak evlilik yaptı canım biz mahfolduk bir gün haber alamadık sonra zaten ne eşim ne ben toparlanamadık eşim şeker hastası oldu stresten tabiiki bitirmek için geliyor fakat söylediğinde ikna ediyorlar işte yada tehtit var bilmiyorumneden evlendirdiniz bu aileyle kızınızı..
ayrıca,artık yasak falan yok. çünkü artık bitirmek için geliyor
yapacağız zaten gelemezse getirme durumu var eşinin bu ara onu bekliyoruz olmazsa biz gideceğiz alacağız teşekkürler NickimDegistiKendi gelemiyorsa siz gidip alacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?