Kızım kararını verdi boşanıyor nereden başlayacağını bilmiyor eşi alkolik çocuk var lütfen yardım

endişelerim arasında içeçek kapılara gelecek bana çocuğumu verin diyecek .
Boşanmayı ağzına bile alamaz sen beni istemiyormusun diye kızıma neler yapar
Damat anlaşarak hayatta boşanmayı kabul etmez.
teşekkürler

Baroyu arıyorsunuz ve gıdıyorsunuz orda bı görusme yapıp avukatlara durumu anlattıgında bı ay ıkı ay kadar sonra sıra gelıp bı avukat verılıyor..Çalışmıyorsa kendısıne de ayrı nafaka talep edebılır..Çocugu kucukse velayetı dırek annede kalıyor..

çok teşekkür ederim istediğim bilgilerin hepsini hemen hemen öğrendim bakalım hayırlısıyla

arkasında sizin olmanız ona iyi gelip güven verecektir
Allah yardımcınız olsun

Bence doğru karar vermiş bu alkoliklerin düzeltmesi çok zor birde işin içinde dayak varsa boşanma kaçınılmaz oluyor

hepinize teşekkür ederim evet haklısınız çok zormuş her gün stres içindeyim telefonlarımız surekli çalıyor torunumu konuşturmayı denedik küçüçük cocuğa neler neler söyledi biz torunuma anlamasın diye nasıl dikkat ederken babası seni benden alamazlar oğlum sen benim oğlumsun seni kimseye bırakmam merak etme alıcam seni daha neler neler..nasıl olacak bilmiyorm hiç iyi değilim daha neler yaşaycaz sonuçlanması ne kadar sürecek bilmiyorum

Sanırım sizin kızınız bu adama kaçmıştı sizde epey üzülmüştünüz ve biz hep teselli vermiştik

Teyzecim keskin sirke küpüne zarar. Siz hiiiç merak etmeyin allah o damadınızı da kuzuya çevirir işleri de öyle bi yoluna koyar kolaylaştırır ki. Yalnız lütfen kararlı ve korkusuz olun. Kızınızın yanında çok dik durun. O da sizden aldığı güvenle kararının arkasında durabilsin. Bu karar verilmiş mi tamam! Gidin yanınıza söyle hatrı sayılır, mümkünse ağzı laf yapan, bileğine güvenen göstermelik bi abi dayı neyse alıp, kızınızı aldığınız gibi çıkın gelin. Siz çekindikçe korktukça uyuz köpek bile kurt olur çıka r tepenize. Vekiliniz allah olsun duanızı edin, kendinizi Ona emanet edip yardımını dileyin çıkın. Bu kadar kendi haline bırakmayın durumu. Her içip geldiğinde de polis çağırırsınız, kayıtlara da geçer ayrılık da velayet de kolay olur. Bu kadar insan yaşıyor. Allah istemedikçe hiçbir şey gelmez kulun başına. Dua edicem size, en fazla 1 sene içinde süt liman olucak allahın izniyle hayatınız yeter ki kararlı ve otoriter durun bu süreçte. Damadın çekineceği insanlardan yardım almakta da tereddüt etmeyin.

Sanırım sizin kızınız bu adama kaçmıştı sizde epey üzülmüştünüz ve biz hep teselli vermiştik
Evet canım hatırladınız sizin tesellilelerinizle atlatmıştım o günleri fakat kızıma her gittiğimde yaşadığı hayatı görünce icim acıyor 1 saatten fazla yaşadığı yerle aramız eve varana kadar ağlayarak gelirdim bu hiç değişmezdi fakat şimdi daha neler varmış bizim bilmediğimiz allaha şükür kararını verdi o karar vermeden biz bir şey yapamıyorduk

Kızım bizde su an canim dualarin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah allah yardım eder öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…