kızım kepçe olacak galia :(

tosbilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
71
2
48
İstanbul
merhaba kızlar

ınsallah konuyu dogru yere acıyorumdur :)

Benim altı aylık bir kızım var. Yatırdıgım zaman ve uyurken sureklı kulakları kıvrılıyor. Kepçe kulak olacak bu gidişle :) Yara bandı taktım rahatsız oldu saç bandıda sureklı kayıyor malesef. Boyle olupta duzelen var mı acaba merak edıyorum ? Rabbim baska dert vermesin ama uzuluyor ınsan yapabilecegim bir sey var mı

CAnım Allah bağışlasın yapma gereken yatırırken sürekli kulağına dikkat et üzerine bastırarak uyusun. 4 yaşına kadar yolu var bunun . sıkıntı etme. düzelir onu rahatsız etmemek için saç bandının altından streç filmle sar. üzerine bandını tak alttan tutar o acıtmaz:) geçmiş olsun .

Ben bebekken epey kepçeymişim. Alnımda öne doğru çıkıkmış. dedem kulaklarımı bantlayıp alnıma da tülbent sararmış. Bunun etkisimidir bilemem tabi ama kepçe değilim şuan gayet normal kulaklara sahibim.

Merhaba,

Öncelikle Allah bağışlasın miniğinizi :)
Benim kulaklarım da kepçe oalcak gibiymiş, saç bandı takmış annem bana. Aslında çocukluğumda da iri imiş kulaklarım, şimdi fotolara baktıkça dikkatimi çekiyor :) Ama şu an gayet iyiler

Sorun yapmayın, umarım düzelir.. :)

Uyurken yan yatir gerci 6 aylik bebek oyle yatabilir mi bilmiyorum. Boyle yatirirlar diye duymustum hatta surekli sirt ustu yatarsa basinin arkasi da duz mu olur oyle bisey yani her sekil yatir sen onu en iyisi yuzustu yatirma ama allahin sevmedigi yatis seklidir ve kalbine zarar.

benim esimin ailesinde kepce kulak oldugu icin genetik olma ihtimali var ondan onemsiyorum esime kalsa hic bir seyi yok :) bandi takinca kayiyor hemen durmuyor ki

Oglumunda kafasi duz onuda hep yan yatirirdim ne yapar eder yine sirt ustu yatardi :) kizimida yan yatiriyorjm o da donuyor gerci onun kafada sorun yok ama kulaklar kivriliyor :)

Oglumunda kafasi duz onuda hep yan yatirirdim ne yapar eder yine sirt ustu yatardi :) kizimida yan yatiriyorjm o da donuyor gerci onun kafada sorun yok ama kulaklar kivriliyor :)

Biraz ugrastiriyolar sizi belli kendileri de darlaniyodur ama ilerde uzulmesinler sizi suclamasinlar ozguvenlerinde onemli bi unsur eh sabredin biraz:)Allah anali babali buyutsun:))

Kuzum uzulme onlemlerin ise yaramazsa vakti gelince kulaklarindan estetik olur.en biyuk sorunu bu olsun yavrunun :)
Amin oyle tabiki rabbim baska dert vermesin ama buyuyunce beni suclarsa ya diye dusunmeden edemiyorum. Doktorumuzfa aynisini soyledi buyuyunce duzelltirir diye :)

Son düzenleme:
Aynı sorunu küçükken bende yasadim bir kulağım kepçe kaldi annemde sürekli düzeltiyodu ama pek fayda etmedi ama kepcelik sorun degil yarim saatlik operasyonla duzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim bak lutfen sinirlenme bana ama kizin her ne olursa ogle sev.
kepce olmamasi icin bir seyler yapmaya calisma. yapayim derken cocuga zarar vereceksin.
ben calisirken, (krejde) cocugu uyuturken sac tokasi, bandini cikarmamiz gerkiyordu tehlike durumlari engelemek icin.
dert etme, cocukta varsa zaten olur, yoksa zaten olmaz bence

aynı dert bendede var en ufak bi başını oynatsa kıvrılıyor ama daha çok sırt üstü yatmayı sevdiği için kafası düzleşti artık düz kafamı olcak kepçemi olcak bende bilmiom bırak kendi haline uğraşsanda boş çünkü :) ben önceden yan yatırıyodum yastığa dayıyodum ama nafile 2 aylıkken bile dönüyodu sırt üstü şimdi hiç baş edemiyom

canım neden sinirleneyım o tabıkı benım canım her haliyle sukurler olsun çokta guzel bir bebek sadece kepçe olmasını engellemek için yapabilecegim bir sey var mı diye merak etmistim :)

evet valla ne yapıp edıp donuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…