merhaba kızlar
ınsallah konuyu dogru yere acıyorumdur :)
Benim altı aylık bir kızım var. Yatırdıgım zaman ve uyurken sureklı kulakları kıvrılıyor. Kepçe kulak olacak bu gidişle :) Yara bandı taktım rahatsız oldu saç bandıda sureklı kayıyor malesef. Boyle olupta duzelen var mı acaba merak edıyorum ? Rabbim baska dert vermesin ama uzuluyor ınsan yapabilecegim bir sey var mı
dikkat ediyorum yatirirken ama ne yapip edip yine kiviriyor esimin ailesindede var kepcelik zatn.. Strec film hic dusunmemistim denicem
dikkat ediyorum yatirirken ama ne yapip edip yine kiviriyor esimin ailesindede var kepcelik zatn.. Strec film hic dusunmemistim denicem
Ben bebekken epey kepçeymişim. Alnımda öne doğru çıkıkmış. dedem kulaklarımı bantlayıp alnıma da tülbent sararmış.Bunun etkisimidir bilemem tabi ama kepçe değilim şuan gayet normal kulaklara sahibim.
benim esimin ailesinde kepce kulak oldugu icin genetik olma ihtimali var ondan onemsiyorum esime kalsa hic bir seyi yok :) bandi takinca kayiyor hemen durmuyor kiMerhaba,
Öncelikle Allah bağışlasın miniğinizi :)
Benim kulaklarım da kepçe oalcak gibiymiş, saç bandı takmış annem bana. Aslında çocukluğumda da iri imiş kulaklarım, şimdi fotolara baktıkça dikkatimi çekiyor :) Ama şu an gayet iyiler
Sorun yapmayın, umarım düzelir.. :)
Oglumunda kafasi duz onuda hep yan yatirirdim ne yapar eder yine sirt ustu yatardi :) kizimida yan yatiriyorjm o da donuyor gerci onun kafada sorun yok ama kulaklar kivriliyor :)Uyurken yan yatir gerci 6 aylik bebek oyle yatabilir mi bilmiyorum. Boyle yatirirlar diye duymustum hatta surekli sirt ustu yatarsa basinin arkasi da duz mu olur oyle bisey yani her sekil yatir sen onu en iyisiyuzustu yatirma ama allahin sevmedigi yatis seklidir ve kalbine zarar.
Bende bantladim ama ddayanamadim cikarttim geriye
Oglumunda kafasi duz onuda hep yan yatirirdim ne yapar eder yine sirt ustu yatardi :) kizimida yan yatiriyorjm o da donuyor gerci onun kafada sorun yok ama kulaklar kivriliyor :)
Amin oyle tabiki rabbim baska dert vermesin ama buyuyunce beni suclarsa ya diye dusunmeden edemiyorum. Doktorumuzfa aynisini soyledi buyuyunce duzelltirir diye :)Kuzum uzulme onlemlerin ise yaramazsa vakti gelince kulaklarindan estetik olur.en biyuk sorunu bu olsun yavrunun :)
Amin allah razi olsun :) ikiside cok haraketli saolsnBiraz ugrastiriyolar sizi belli kendileri de darlaniyodur ama ilerde uzulmesinler sizi suclamasinlar ozguvenlerinde onemli bi unsur eh sabredin biraz:)Allah anali babali buyutsun:))
merhaba kızlar
ınsallah konuyu dogru yere acıyorumdur :)
Benim altı aylık bir kızım var. Yatırdıgım zaman ve uyurken sureklı kulakları kıvrılıyor. Kepçe kulak olacak bu gidişle :) Yara bandı taktım rahatsız oldu saç bandıda sureklı kayıyor malesef. Boyle olupta duzelen var mı acaba merak edıyorum ? Rabbim baska dert vermesin ama uzuluyor ınsan yapabilecegim bir sey var mı
canim bak lutfen sinirlenme bana ama kizin her ne olursa ogle sev.
kepce olmamasi icin bir seyler yapmaya calisma. yapayim derken cocuga zarar vereceksin.
ben calisirken, (krejde) cocugu uyuturken sac tokasi, bandini cikarmamiz gerkiyordu tehlike durumlari engelemek icin.
dert etme, cocukta varsa zaten olur, yoksa zaten olmaz bence
aynı dert bendede var en ufak bi başını oynatsa kıvrılıyor ama daha çok sırt üstü yatmayı sevdiği için kafası düzleşti artık düz kafamı olcak kepçemi olcak bende bilmiom bırak kendi haline uğraşsanda boş çünkü :) ben önceden yan yatırıyodum yastığa dayıyodum ama nafile 2 aylıkken bile dönüyodu sırt üstü şimdi hiç baş edemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?