kızım kepçe olacak galia :(

benim oğlumda da aynı sorun var uçları kıvrılmaya başladı.çift taraflı bantlayapıştırıyorum arkadan ama terleyince atıyor bant kendini.saç bandı çok terletiyo bu havada.bilemedim napayım

Aman canım kafaya takılcak şey mi, benim de küçüklük resimlerime bakıyorum da kepçeydim bildiğin, şimdi ise normalim, ki annemle öyle yara bandıdır tülbenttir uğraşmadılar, zamanla düzelir, bebekler genelde kepçedir zaten.. Ki kızmış evladın, erkeklerde olması daha zor yani, bizde olsa saçı saldınmı iş tamam kim bilecek kulağın kepçe mi değil mi eğer ilerde düzelmesse, kızın da kafaya takarsa, düzeltirsiniz canım öyle zor bi ameliyat da değilmiş zaten..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cozum nedir bilemiyorum ama lutfen strec film sarmayin.
olur mu oyle sey, siz kendinizi su sicakta kulaklarinizdan posetle kapatilmis dusunebiliyor musunuz? Paketlenmis gibi.
yapmayın yazik cocuga rahatsiz olur.

eşinin ailesinde kepçelik olduğuna göre sanırım genetik birşey kepçe olacak kızınız.ben de kepçeyim bir kardeşim ve kaynımda kepçe.sonuç iki oğlumda kepçe benim ufaklık kalpten ameliyat oldu doğar doğmaz o yüzden kulağı kepçeymiş hiç üzülmüyorum büyükte üzülmüştüm.boşver yapısal olarak öyleyse yapıştırsanda düzelmez.Rabbim sağlık sıhhat versin

Benim esimde ve ailesinde de kepcelik vardi. Hamileyken eyvah kizim da kepce olacak dedim.Gercekten de kepçe oldu. Ben bunu dert ederken,
4 aylikken kafatasi ameliyati (plagiosefali) oldu.
Neler cektik biz biliriz. O sebeple suan boyle şeyler cok cok basit geliyo.
Allah saglik sihhat versin. Gerisi bos.

geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız aynı sıkıntıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…