- 26 Ağustos 2017
- 22
- 5
- 86
- 32
- Konu Sahibi minikayzam
-
merhaba bilgili anneler kizim 2 bucuk aylik ve infantil kolik piyasadaki tum gaz damlalari ni kullandik fakat fayda.etmedi ne gece ne gunduz uykumuz var 24 saat içinde uyudugu.sadece 3-4 saattir hep ikinma hep aglamayla uyaniyor doktorumun tavsiyesiyle gece 10 cc rezene veriyorum milupanin oda fayda etmedi sizler nasıl atlattiniz evde zombi gibi geziyorum
tüketiyorum canim her yolu denedim de ahh ahhh keske bicak gibi kesseKimyon tuketebilitsin yemeklerinde emziriyorsan sütten alır. Kundak deneyebilirsin belki sever
ay onuda denedik canim ya off offf damla olarakda hepsini denedim yok yaBenim oğlum da hemen hemen aynıydı. 10 gündür falan biogaia kullanıyoruz. Probiyotik, bağırsakların çalışmasına yardımcı oluyor. Bundan mı havaların soğumasından mı yoksa ikisi birden mi bilmiyorum ama çok şükür birkaç gündür daha iyi oğlum
Kesinlikle etkili çözümüm var. Bi kere bebeği kundaklama sakın. YouTube dan buziki Orhan ın kolik müziğini aç koy dizine popoya piş piş yaparak uyutabilirisn yada emziriyorsan memede pişpiş bu şarkı ile. Yada su sesi aç. Aynı işlemi yap. Yada git banyoya al kucağına otur bi tabureye kucağında pışpışla ben böyle atlattım baktın böylede durmuyor aç fon makınasını koy odanın kosssine onun sesinde uyut. Allah yardımcın olsun Benim 5. Ayda anca geçmişti bebeğimin gazı. Gazlı bebekler için emzirmiyorsan özel mamalarda var alabilirsin. İsim vermem doğru olmaz sanırım.merhaba bilgili anneler kizim 2 bucuk aylik ve infantil kolik piyasadaki tum gaz damlalari ni kullandik fakat fayda.etmedi ne gece ne gunduz uykumuz var 24 saat içinde uyudugu.sadece 3-4 saattir hep ikinma hep aglamayla uyaniyor doktorumun tavsiyesiyle gece 10 cc rezene veriyorum milupanin oda fayda etmedi sizler nasıl atlattiniz evde zombi gibi geziyorum
Bunlarınkiyle doğru seyler olduğunu düşünmüyorum nedeni ise su bile verilmiyor ilk 6 ay sadece anne sütü yada formül mama bunlar bence gereksiz çocuğu uyusturur.rezene cayi vereniniz oldumu veya iyi geceler cayi milupanin
ayy 3 aya az kaldi ama gecmez diye odum kopuyor ya
emziriyorum dediklerinin hepsini yaptim hele saat aksam 7den sonra aglama nobetleri geciriyoruzKesinlikle etkili çözümüm var. Bi kere bebeği kundaklama sakın. YouTube dan buziki Orhan ın kolik müziğini aç koy dizine popoya piş piş yaparak uyutabilirisn yada emziriyorsan memede pişpiş bu şarkı ile. Yada su sesi aç. Aynı işlemi yap. Yada git banyoya al kucağına otur bi tabureye kucağında pışpışla ben böyle atlattım baktın böylede durmuyor aç fon makınasını koy odanın kosssine onun sesinde uyut. Allah yardımcın olsun Benim 5. Ayda anca geçmişti bebeğimin gazı. Gazlı bebekler için emzirmiyorsan özel mamalarda var alabilirsin. İsim vermem doğru olmaz sanırım.
Az uzaktan cep telefonundan saç kurutma sesi aç anne karnında hissediyor bebe kendini uyuyunca kapat ben öyle yapıyordum bende işe yaradı umarım sizdede yararmerhaba bilgili anneler kizim 2 bucuk aylik ve infantil kolik piyasadaki tum gaz damlalari ni kullandik fakat fayda.etmedi ne gece ne gunduz uykumuz var 24 saat içinde uyudugu.sadece 3-4 saattir hep ikinma hep aglamayla uyaniyor doktorumun tavsiyesiyle gece 10 cc rezene veriyorum milupanin oda fayda etmedi sizler nasıl atlattiniz evde zombi gibi geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?