Kızım kollarımda artık...

ilayda cem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
2.636
16
318
43
Diğer
Allah bana ikinci defa anne olmayı nasip etti çok şükür...
normal doğum günü 26 ekim olacakken,kızım 16 ekim sabahı çoktan yola çıkmıştı,
henüz çantası bile hazır değildi,eve beşiği bile gelmemişti,ama kızım geliyordu....
cumartesi sabahı değişik bir sıkışma hissiyle uyandım,suyum boşaldı,alel acele eşimi çağırdım,hafif bir duş aldım,SAAT 10,55 de kızım doğdu çok şükür,biraz erken geldi,kilosu düşüktü ama allaha şükür sağ salim kucağımdaydı....
çok zor bir maratondu bizimkisi,9 ay hastalıklarla akla hayale gelmeyecek sıkıntılarla geçti,ama geçti nihayetinde......
kızım artık bizimle,allah cümle isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah....

Allah analı babalı büyütsün inş.cnm.bende 6 aylık bir kız bebek annesiyim.benimde 2. bebiş.ve yaşadıklarımız çok benzer.benimde suyum gelmişti ve 3 hafta erken doğum yapmıştım.kilomuzda düşüktü.ama çok şükür herşey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyen ve bekleyen anne adaylarına inş.

Saglıkla huzurla mutlulukla dolu bır hayatı olur umarım.

Gozunuz aydın...

Kiloyu alır annesi.Yeterki sağlıklı olsun:).Koklayın yerimize.Geçmiş olsun

gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
bol bol koklayın yerime...

ablam ne kadar sevindim anlatmam...
gözümüz aydin...
bebisimizinde seninde iyi olmana cok sevindim...
dualarim hep seninleydi bundan sonrada sizinle olacak...
seni cok seviyorum, ücünüzüde kocaman öpüyorum....
allahim o iki meleginede herseyin en güzelini nasip etsin insallah...

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, yalnız ben prensesin ismini merak ettim.

sağol ablam,iki tane meleğim oldu şimdi....
sende dualarımdasın,umarım herşey çok güzel olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…