- Konu Sahibi prenses tera
-
tebrikler bende nisan ayında başlamıştım wc eğitimine.kakada problem yaşamıştık.tam 54 gün boyunca kakasını altına yaptı.sonra kendiliğnden alıştı ben hiç baskı yapmamıştım.anne kakam geldi altıma yapıcam diyordu bende yap kızım aferin diyordum.şükür ki alıştı...
zor oluyor ama sabırlı olmalısın..kızım 31 aylık olana kadar denemeler yaptığım da koruyorum anne diyerek içli içli ağlıyordu.yalvarıyordu bana..çok üzülüyordum..yapmak istemiyordu.1-2 damla çiş lazımlığa yaptığında korkuyorum diye feryat ediyordu..bende ısrar etmeyip 2 ay sonra tekrar denedim.3-4 denemeden sonra pes ettim..inancımı yitirdim.bu çocuk hiç öğrenemeyecek diyordum..ama 1 yıl boyunca benimle tuvalete gelir sifonu çeker..bende ona anlatırdım..1 ay önce bir kez daha deneyeyim dedim.bu denemede yaptı çişini..sonra aynı gün kakasınıda yaptı..bizi görmelisin..evde sevinç çığlıkları..kızım,,başardım anne artık okula gidebilirim diye bağırıyor..geceyide aynı gün bıraktı..zamanı onlar belirliyor..acele etmemeni tavsiye ederim..[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?