kızım mamasını ağzında bekletiyor:((((((

kimselerbilmez

pamuk şekerim benim
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
1.071
0
641
Diğer
haftaya kızım 7 aylık olacak.ek gıdaya ilk geçtiğimizde gayet güzel yiyordu ama son 2 haftadır mamasını çorbasını ne versem ağzında bekletiyor.çok geç yutuyor bazen çok bekletince yutamıyor ve kusuyor.ne yapacağımı şaşırdım.böyle devam ederse doktora götüreyim.sizde böyle sıkıntısı olan varmıı?????

cnm bende açmıştım konu kaşıkla beslenme hakkında benimkide ole napçağımı şaşırdım walla ancak biberonla beslenio bizim oğlan oda haftaya 7 aylık oluck:)

canım benim oğlan da arada sırada yapıyor öyle ama sürekli değil bende beğenmediğine veya yemek istemediğine yoruyorum birde beklettiği zamanlarda aslında biraz ben ısrar ettiğim için ağzına alıyor eğer kendisi aştahla ağzını açıp yemeği alırsa hemen yutuyor bierde aklıma geldi daha pütürlü verdiğim zamanda bekletmişti ağzında

Kızlar siz benim oğlumu görecektiniz :)) Şimdi 29 yaşında ama küçükken yemek yüzünden ne çektim .Ağzında yemekle uyurdu , kalktığında lokması ağzında olurdu .Düşünün artık :)))

Kızlar siz benim oğlumu görecektiniz :)) Şimdi 29 yaşında ama küçükken yemek yüzünden ne çektim .Ağzında yemekle uyurdu , kalktığında lokması ağzında olurdu .Düşünün artık :)))

:)))) benim 3,5 yasinda oglum var,oda oyle havayla besleniyor,bazen gece agzini kontrol ediyorum yutmadigi bisey varmi diye :))

benimkide 3-4 kasigi yedikten sonra verdiklerimi agzindan geri cikariyor.bence bu biberon almama yada kasigi reddetmeler hep istahla alakalı,bence tamamen bazı cocuklar doğustan iştahlı oluyor bazısıda iştahsız :( bende eşimde cocukken cok iştahsızmışız.

eger yutmuyorsa yada doymustur,yada sevmemiste olabilir.acaba beslenme saatlerimi sık.ne yazıkki bu konularda doktorlarda pek yardımcı olamıyor.

benimoğlumda 10 gün sonra 7 aylık olucak ağzında bekletiyo yemeğini artık ağzına sığmayınca geri çıkarıyo puff yaa kabus gibi

Benim kizim agzina bile almiyo agzini simsiki kapatiyo ve kasigi sokmak imkansiz ama bi akrabamizin kiz vardi o oyleydi suan 8 yasinda hala ayni galiba annesi cok cektim derdi bi tabak yemegi 4 5 saatte yermis agzinadaki bi kasik yemegi 1saat beklettigi oluyomus bize gelmislerdi bi kere yemekli cocuk gidene kadar bitiremedi tabagi annesi pesinde bi kasik variyo bu oynuyo geziyo yanaginin bi tarafida bekletiyo akli eserse yutuyo hemen annesi bi kasik daha veriyo ayy cozk kotu feyza ins oyle degildir uzulme annesi dis cikariyolar ya ondan olabilir

delikafaduldendelikafaduldenayyy deme öyle.benim yeğenimde öyleydi yazık annesi neler çekti o yemek vakitlerinde.benimkide öylemi olacakdelikafadulden
:)))) benim 3,5 yasinda oglum var,oda oyle havayla besleniyor,bazen gece agzini kontrol ediyorum yutmadigi bisey varmi diye :))
delikafaduldene gelişimi nasıl

benimkide 3-4 kasigi yedikten sonra verdiklerimi agzindan geri cikariyor.bence bu biberon almama yada kasigi reddetmeler hep istahla alakalı,bence tamamen bazı cocuklar doğustan iştahlı oluyor bazısıda iştahsız :( bende eşimde cocukken cok iştahsızmışız.

eger yutmuyorsa yada doymustur,yada sevmemiste olabilir.acaba beslenme saatlerimi sık.ne yazıkki bu konularda doktorlarda pek yardımcı olamıyor.
galiba çok sık besleye çalışıyorum ondan.bu akşam sabrettim vermedim bişey.yoğurt verecektim iyice acıksın diye.gerçekten yuttu ama doyunca gene bekletmeye başladılaelaelaelaelae
ama onceden iyi yiyormus belki simdi diş cikarıyordur.
oda olabilir huysuz zaten hiç zaptedemiyorum
benimoğlumda 10 gün sonra 7 aylık olucak ağzında bekletiyo yemeğini artık ağzına sığmayınca geri çıkarıyo puff yaa kabus gibi

aynen ya üstüm başım batıyor tabi onun üstüde.püfletince bende isten dışı çığlık atıyorum bide ona korkup ağzında mama ağlamaya başlıyor.sonra haliyle boğazına kaçıyor.offf off bizim mama yememiz tam bir felaket

Benim kızım da önceleri az da olsa yiyordu kaşıkla şu bir kaç gündür doğru dürüst hiçbir şey yemiyor. daha ilk kaşıkta ağzını sımsıkı kapatıyor tadına bile bakmadan reddediyor. zorla bir lokma girerde tadını alırsa bir iki kaşık daha zorla alıyor, kendi eline kaşık verirsem onunla da yarım kaşık falan gidiyor o kadar. bir şeyi zorla verdim de tiksindi mi acaba diyorum yada diş mi çıkarıyordur acaba. aslında biz biraz seyahat ettik yer değişikliğinden de olur mu ki ??? Tek bildiğim bir taraftan kahroluyorum bir taraftan da sinir oluyorum güzelim yemekler çöpe gidiyor aaaah ahh.

Bu arada en çok üzüldüğümse hiç kilo almaması. aşı için gittiğimizde tarttırdım 3 haftada 100 gram almış ya nolacak böyle senağlama

Bu arada en çok üzüldüğümse hiç kilo almaması. aşı için gittiğimizde tarttırdım 3 haftada 100 gram almış ya nolacak böyle senağlama

al bende o kadar.sanki çok kilolu bir bebekte yemek istemiyor.zaten küçük yaşıtlarına göre yemezse iyice küçülecek.annesi üzülürmü kahrolurmu hiç umurunda değil:çok üzgünüm:

annemde benden cok cekmıs bu konuda.agzımı acmazmısım ya da bekletırmısım saatlerce.annem burnumu sıkarmıs.yanaklarımı sıkarmıs yutayım dıyesenağlama
ama sımdı saglıklıyım ve heseyden yıyorum cok sukur ayırt etmeden..
iklim de pütürlü yıyınce yutmak ıstemıyor.agzında bekletmıyor bızımkı dırek dasarı puskurtuyor.acayıp bısey ya bıde sıvı kısmı yutuyor,puturu dılıyle dısarı ıtıyor.hayretle ızlıyorum..kaydirigubbakcemile3ama artık azaldı cunku alısmaya baslıyor artık.. sevdiği birseyse eger kasıgı gorunce agzını acıyor kendı...lapp dıye yutuyor. bu alışma donemı bence ve cabucak gececek emnım..skıntı yapmayalım arkadaslar.sonucta sağlıklılar..

Arkadaşlar merhaba! Ben aranıza yeni katıldım benimde bir kızım var 6. ayı doldurduk. Aynı sorunu bende yaşıyorum mamasını ağzında tutuyor. O mama ağzında sulanıyor sonrada akıtıyor ağzından. Dişmi çıkarıyor nedir bende anlamadım çok güzel yiyordu halbuki. Hele bide hapşurmaları yokmu?
Demekki hepimiz aynı dertten şikayetciymişiz yanlız değilmişim gerçi 5 yaşında oğlum var oda çok tutardı ağzında ama o 10 ay emdi kızımı ise 2 ay kadar emzirebildim sonra stres ve üzüntüden sütüm kesildi hem çalışıyorumda zaten kayınvaldem bakıyor çocuklarıma beraber yaşıyoruz kayınvaldem ile...

ayh yazarken yoruldum valla yaw!kafamçokkarıştı

konuyu okurken sinirden güldüm

dün tam 8:30 da başladım kahvaltısını ettirmeye 11:30 da bitmedi gerisini attım. babasıyla sinirden deli olduk, akşama kadar mideme taş oturdu sanki. yarım saat beklermi lokma ağızda ya, bekliyor. sulanıp ağzının kenarlarından akıyo. öksürüp hapşırması yokmu bide. hele hapşurması. bi hapşuruyo heryerimimz mahvoluyor. ben artık sinirden gülüyorum. şimdide babası kahpvaltısını ettirmiş kusmuş. zaten kaşığa yeni alıştı. bu pütürlüye nasıl alıştırcam bilmiyorum.

Back
X