- Konu Sahibi kimselerbilmez
-
Kızlar siz benim oğlumu görecektiniz :)) Şimdi 29 yaşında ama küçükken yemek yüzünden ne çektim .Ağzında yemekle uyurdu , kalktığında lokması ağzında olurdu .Düşünün artık :)))
delikafaduldendelikafaduldenayyy deme öyle.benim yeğenimde öyleydi yazık annesi neler çekti o yemek vakitlerinde.benimkide öylemi olacakdelikafaduldenKızlar siz benim oğlumu görecektiniz :)) Şimdi 29 yaşında ama küçükken yemek yüzünden ne çektim .Ağzında yemekle uyurdu , kalktığında lokması ağzında olurdu .Düşünün artık :)))
galiba çok sık besleye çalışıyorum ondan.bu akşam sabrettim vermedim bişey.yoğurt verecektim iyice acıksın diye.gerçekten yuttu ama doyunca gene bekletmeye başladılaelaelaelaelae:)))) benim 3,5 yasinda oglum var,oda oyle havayla besleniyor,bazen gece agzini kontrol ediyorum yutmadigi bisey varmi diye :))
delikafaduldene gelişimi nasıl
benimkide 3-4 kasigi yedikten sonra verdiklerimi agzindan geri cikariyor.bence bu biberon almama yada kasigi reddetmeler hep istahla alakalı,bence tamamen bazı cocuklar doğustan iştahlı oluyor bazısıda iştahsızbende eşimde cocukken cok iştahsızmışız.
eger yutmuyorsa yada doymustur,yada sevmemiste olabilir.acaba beslenme saatlerimi sık.ne yazıkki bu konularda doktorlarda pek yardımcı olamıyor.
oda olabilir huysuz zaten hiç zaptedemiyorumama onceden iyi yiyormus belki simdi diş cikarıyordur.
benimoğlumda 10 gün sonra 7 aylık olucak ağzında bekletiyo yemeğini artık ağzına sığmayınca geri çıkarıyo puff yaa kabus gibi
Bu arada en çok üzüldüğümse hiç kilo almaması. aşı için gittiğimizde tarttırdım 3 haftada 100 gram almış ya nolacak böyle senağlama
Benim buyuk oglan aynı zargana balığı gibi,:)boy var en yok ...allaha sukur saglıklı olsunda..
ilahi şekerim bayılıyorum şu laflarınakaydirigubbakcemile3bu havayla beslenenmii boyu zangara balığı gibi olan:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?