kızım melek oldu:( iyi bir doktor arıyorum

veyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
6
0
86
Ankara
arkadaşlar merhaba. ağustos ayında bebeğimi hidrops fetalis yani ödem yüzünden kaybettim. ölü doğum yaptım ve sebebi belli değil ödemin. 2.gebeliğimden önce iyi bir uzmandan yardım almak istiyorum. özgür derenin muayneseini aradım 400 lira istediler malesef tahlilleri de kendimiz yaptırmamız gerekiyormuş aranzda üniversite hastanelerine giden ya da önerebileceği iyi bir uzman olan var mı acaba?

Öncelikle seni bekleyen günahsız melegıne rahmetler diliyorum. Senin adına üzüldüm. Fakat her hamileliğin benzer zorlukları getirecek diye birşey yok.Panik yapma öncelikle.

Canım nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben ilk doğumumu Nisa hastanesinde Dr.Mürüvet Hakyemez ile beraber gerçekleştirdim.Ćok konusmayan ama her soruma sakin cevaplar veren deneyimli iyi bir doktor. İkinci hamileliğim sırasında aynı zamanda başka sağlik sorunlarimda çiktigi ićin Medipol Bağcılar Dć. Dr. Suna Özdemire gittim. Ondanda çok memnunum.Lakin Fiyatlar Suna Hanım Dç. olduğu için çok yüksek.Durumuna göre bir tercih yapabilirsin.

arkadaşlar merhaba. ağustos ayında bebeğimi hidrops fetalis yani ödem yüzünden kaybettim. ölü doğum yaptım ve sebebi belli değil ödemin. 2.gebeliğimden önce iyi bir uzmandan yardım almak istiyorum. özgür derenin muayneseini aradım 400 lira istediler malesef tahlilleri de kendimiz yaptırmamız gerekiyormuş aranzda üniversite hastanelerine giden ya da önerebileceği iyi bir uzman olan var mı acaba?
Canim bak prof engin oral var cok iyi bi dr muayenesi 240 diye biliyorum ben tup bebek bolumune.gittigim icin gidemedim ona ama kuzenim direk o dr hamile kaldi 2 kere.
OZELLIKLE BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM ASLA KENDINI SIKMA YUREGINI FERAH TUT..

kızlar çok özür dilerim ben Ankara da yaşadığımı yazmayı unutmuşum ya :( bir de tahlil için bizi neler bekliyor fikriniz var mı

Engin hocayla ilk hamileliğimde arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık.38 haftaya kadar hiçbir sorun yoktu taa ki bebeğimizi kaybettiğimizi öğrenene kadar.bir gece herhangi bir hastanede herhangi bir doktor muayenesinde öğrendik,doktor söyleyemedi ve engin hocayı aradı kendisi tüm soğukkanlılığıyla bana durumu ve bundan sonraki doğum sürecini,tüm olması gerekenleri anlattı.fakat bence çok önemli birşeyi atladı...insan psikolojisi!..normal doğum yapmamı önerdiğinden kendisiyle ilerlemenin benm bütçeme yüksek geliceğini de bildiğinden beni başka bir doktora yönlendirdi.eve gidip yatmamı ertesi günde süreci başlatmamı söyledi.telefonu kapadıgımda hastanenin kapısında gözüyaşlı yaklaşık 20 kişi kalakaldık.17 nisan gecesiydi ve ben bugün anca yazabiliyorum..bu süreçte tek beklediğim yanıma gelip beni sakinleştirmesiydi..ya da yanına çağırıp diyelim..
Böyle bir durumda telefonda tüm akışı profosyonelce dinleyip eve gidip yatmak ve haftalardır güvendiğim doktorumla öylece vedalaşmak yapmak ve duymak isteyeceğim son şeylerdi.benim için koca bir hayalkırıklığı oldu.samimi ve insanca bir muamele görmek isterdim.doktorumu asıl o gün yanımda hissetmeliydim.
Herkese sağlıklı doğumlar dilerim

Back
X