kızım mı? düşmanım mı ? anlamadım

bu kişiden kişiye göre değişiyor ben mesela çok sakin bi çocukluğum vardı ama kardeşim çok fena annem sinir ilaçları kullandı onun yüzünden hâlada aynı çocuk gibi çok sinir bozucu annem dayanamadığı gibi bende dayanamıyorum sinir hastası olmak çok normal bence çok zor çok allah yardım etsin :1no2:

Biryere kadar normal bence. Malesef ergenlik.
O yaşlarda ben de neler yapardım anneme, tek çeken anne olunca.
Bunun aşırı ölçüsü nedir, siz daha iyi bilirsiniz tabi, ciddi problem oluşacak durumda ise, yardım almakta fayda var tabi.

Bazı gençler (bende 19 yaşındayım bu gruba ben de dahilim:)) nazlarının geçtiği kişilere annedir, babadır, kardeştir vs bu şekilde davranabiliyor, ama altında başka sorunlar vardır. Böyle davranmasının sebebi sadece siz değilsinizdir, bi şeye canı sıkılıyodur bi derdi vardır, sıkıntısını bu şekilde atmaya çalışıyodur.. ılımlı davranıp asıl sorununun ne olduğunu öğrenmeye çalışın o da olmazsa bi uzmandan destek alın kesinlikle.

kendimi hatırlıyorum da bende anneme az çektirmedim 17 yaşındayken..
en iyisi onu kendi haline bırakmanız..
zaten kız çocukları daha çabuk olgunlaşır, ergenliği daha kolay atlatır.

bence de ergenlikle alakası var.. benimde 15-16-17 yaşlarım çok fena geçti anlatamam akannehir niye öyleydim bilmiyorum bende ama annemin bir dediği diğer kulağımdan çıkıyordu. patron bendim yani kendimce. annem ne derse desin umursamıyordum ve çok dikkafalıydım.. neler neler yaptım sırf kendimi kanıtlamak için.18 olayım da gidicem bu evden diyordum. ama sonunda ne oldu? 18. yaş günümden sonra anlayamadığım bir şekilde uslu kız olmaya başladım. hiçbir şekilde anlaşamadığım annemle daha çok şey paylaşmaya başladım. annem hep der "18in bir büyüsü varmış" die kaydirigubbakcemile3

Hala çok ters düşüyoruz birbirimize o ayrı. şuan ondan uzakta okuyorum, birbirimizi uzun süre göremiyoruz. buna rağmen telefonda da kavga ediyoruz. bazı zamanlar ben kapatıyorum telefonu sinirlenip, bazı zamanlar o. ama anladık ki biz kavga ederek anlaşıyoruz alsanaalsanasmile yakında evime dönücem annem diyor "gel de bi kavga edelim özledim seni" diye delikafadulden

umarım benim yaşadıklarım gibi sizinde ilişkiniz düzelir yakın zamanda...

bence arkadaş çevresi çok önemli tamda o yaşlarda kurduğu arkadaşlıklar çok etkiliyo.ben 17 yaşımdada şuanki yaşımdada annemi babamı üzmemek için çaba gösteririm.3 ablam daha var annem hiçbirimizden öyle üzücü şeyler yaşamadı.hep annemle arkadaş olmaya çalıştık öylede olduk.çevreye çok dikkat edin

çocuklarda ergenlik dönemi kötü bi dönem diyor yaşayan arkadaşlarım görücez oğlum ufak daha
bizde çocuk olduk bizde ergenlik geçirdik ama naz yapmak gibi bile lüksümüz olmadı bu müsamayı tanımadı annem hoşş 1 hftadır hastayım yatıyorum bildigi halde 1 kere bile gelip nasıl oldun demedi :gitme:

aynı benım kız kardesım .. 2-3 senedır neler cektırdı bıze .. cok nefret ettıgım zamanlar olmusur annem tansıyon hastası oldu yanında sekerıde cabası . . ılk zmanlar psıkolaga gotrdu annem ergenlık her ınsan farklı atlatır demıs .. ama ınsan bazen baslarım bole ergenlıge dıyor yanı .. cıldırtcak derecede.. ama annem alıstı artık. ne zman gecıcek bu ergenlık bılmıyorum..

we gercektende arkadas cevresı cok onemlı benım kardesımın oncekı halını bılsenız ınanmazdınızz.. herkes bana kızardı ama bana melekmıssın dıyolar.. hayatına bı arkadas gırdı mahfoldu ıste hep soyluyoruz pısman olucaksın dıye ama care gelmıyor elden . bıraktım anneme faydasının dokunmasını kendı esyalarnı toplasa yeter ama annem her zman soyler yası buyuyor ama aklı hıc buyumuyor dıye.. gercekten de dogru gezmeye gıyınmeye akıl war ama aıleye aklı yetmıyor bende bunu anlamıyorum ama yapıcak bısey yok doktorların dedıgı gıbı ergenlık deyıp gecıyoruz ıste ..

bu sene yaptığını seneye yapmayacak, sabırlı ol
24 ve 25 yaşlarında iki çocuk annesi olarak bu sözü çok doğru ve anlamlı buldum.
Aynen öyle canım - Biz annelerin biraz sabırlı olmaya ihtiyacı var.
Yıllar öyle hızlı geçiyor ki - Çocuklarımız kendi ayakları üzerinde durduğunda -
kendi sosyal hayatıyla meşkul olmaya başladığında didiştiğin günleri özler oluyorsun.
Sesine bile hasret kalıyorsun.
Ergenlik çağlarında Onların internet bağımlılığı başlıbaşına bir sorundu - oysa şimdi gelen mesajlarına
bakacak zaman bile bulamıyorlar.
Birde evlatlarımızı tepkisiz yorumsuz can kulağı ile dinleyebilir - onların çoğu şeyi bizden iyi
bildiğini kabul eder ve onlara güvendiğimizi hissettirebilirsek sanırın ilişkimiz daha sağlıklı olur.

ben de 17 yaşındayım. siz kızımı dinliyorum diyosunuz. ben annemle paylaşamam pek. hoş kimseyle paylaşmam ya ..
biz de hiç anlaşamıyoruz. keşke ilerde annem gibi bi anne olucam diyebilsem. annem asla kötü bi anne değil fakat biz ikimiz o kadar zıttızki.. ben onun görüşlerine saygı gösteriyorum fakat karşılığını alamıyorum. yanlışımı yüzüme vurmayı seviyor. akıllanayım diye aklı sıra. ama bilmiyor. gerçekten beni hiç tanımıyor. o benim annem,en yakınım, ama o kadar uzak ki aslında bana ..
bazen çok bunalıyorum üniversiteye gideyim tatillerde falan gelmiycem işte yanına diyorum..
ama ondan 2 gün ayrı kalınca annem diye ağlıyorum
ben çözemedim bu işi
konuyla bi ilgisi yok belki de..
içimi dökmek istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…