Bebek Beslenmesi Kızım neden agliyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fatsalihaticegs

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
17
1
31
Kızım gündüzleri gayet iyi ama akşam olunca ağlamaya huzursuzlanmaya başlıyor we bazen susturamiyorum sürdürdüğü an da direk uyuyor susturabilsem direk uyuyor da zor SUSTURUYORUM BI yeri ağrısı gündüze yapar we susunca gülücükler sarmaya basliyo başından böyle olay geçen war mi tecrübelerinden yararlanmak istiyorum

Kızım gündüzleri gayet iyi ama akşam olunca ağlamaya huzursuzlanmaya başlıyor we bazen susturamiyorum sürdürdüğü an da direk uyuyor susturabilsem direk uyuyor da zor SUSTURUYORUM BI yeri ağrısı gündüze yapar we susunca gülücükler sarmaya basliyo başından böyle olay geçen war mi tecrübelerinden yararlanmak istiyorum
Kızınız kaç aylık

Çok küçükse bebrğiniz gazdan özellikle kolikten olabilir.kolik bebekler kurulmuşcasına geceleri tiz bir tondan durmaksızın ağlar..kucağa alıp ritmik hareketlerle dans etmek akşam güzrl bir banyo iyi gelir.

Bence kucak ve güven istiyor. Bebeklerde olur bôyle zor oluyor susturmak ama öyle. Sanki oyun oynuyormuş gibi. Kandırdım sizi hadi tüm ev halkı benimle ilgilensinler. :KK47::KK47::KK54:

Keşke kızınızın ne kadarlık olduğunu da söyleseydiniz daha yararlı cevaplar alırdınız

kızım 4 aylık gecen gun agladıgında misafirlerim wardı ve sakallı olan birisi kucagına almıstı o zaman cok aglamıstı acaba sakaldan da korkuyo olabilir mi yada yabancıladıgı icin baska bi neden bulamıyorum gaz problememiz yok allaha sukur

Bebeklerde akşam huzursuzluğu diye bir sendrom olabiliyormuş,bizim doktorumuz öyle söylemişti.aç değildir altı temizdir ,gazı yoktur ama ağlarlar demişti

Uyku saatini düzene koymaya çalış benimde 3 aylık oğlum var gece uykusu çok iyi ilginç bi şekilde ama gündüz yada akşama doğru uyuması gereken bi zamanda uyutmayım yeri geliyo saatlerce ağlıyo. Her bebek aynı olmaz tabiki ama sadece fikir

Benim kızım da daha 38 günlük ama bazen öyle ağlıyor ki amansız sanki ateşe atmışlar gibi gazı var ama öle çok değil. Bazen ağladığında susturmak öyle zor oluyor ki bnm ağlayasım geliyor artık bende çok merak ediyorum neden bu kdr çok ağlar

X