• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım neden böyle ağlıyor

Mgete

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
180
39
98
33
Selamlar ,

Kızım 21 aylık memeden keseli 5 ay oluyor. Geceleri kalkıp ayaklarını havaya kaldırarak ağlıyor nedeni ne acaba bilemedim memeden kestikten sonra deliksiz uyur diye düşüyürodum ama yok her gece en az 4-5 uyanıyor çok nadir 1-2 .. deliksiz uyku yok zaten . var mı çocuğu böyle olan🥲

Selamlar ,

Kızım 21 aylık memeden keseli 5 ay oluyor. Geceleri kalkıp ayaklarını havaya kaldırarak ağlıyor nedeni ne acaba bilemedim memeden kestikten sonra deliksiz uyur diye düşüyürodum ama yok her gece en az 4-5 uyanıyor çok nadir 1-2 .. deliksiz uyku yok zaten . var mı çocuğu böyle olan🥲
Gece terörü olabilir

Selamlar ,

Merhaba benim de oğlum 19 aylık olacak, neredeyse iki aydır emzirmeyi sonlandırdım dişleri çürüdüğü için sonlandırmak zorunda kaldım. Ama hala geceleri kalkıp aşırı ağlıyor ve gün içinde de çok huysuz oluyor. Çok zor bir durum nerede yanlış yaptım bilmiyorum var mı tecrübeli annelerimiz acaba 🥲

Selamlar ,

Karnı ağrıyor olabilir doktora götürün.

Back
X