Kızım Nerede? Atv

bugün geçen bölüm yani 23. bölüm tekrarını koymuşlar saat 1.00de
sanırım haftaya yeni bölüm kızlar:88:

gazetece okudum oyuncular ücretlerini alamadıkları için yapımcı şirketi mahkemeye vermişler.. belki o yüzden yoktur :26:

Ece Uslu'nun yaklaşık 200 bin TL'lik alacağıyla ilgili icra takibi başlatıp kadrosundan ayrıldığı atv?nin polisiye dizisi ?"Kızım Nerede?"nin yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Dizinin yapım şirketi Medyavizyon ilgiyle izlenen dizinin öyküsüne yeni bir yön vermeyi kararlaştırdı. Ekipten ayrılan Uslu?nun yerine de bir süredir ekrandan uzak olan eski manken Özgül Kavruk?la anlaşıldı. Kavruk yepyeni bir karakterle dizinin ekibine dahil olacak. Manken Şenay Akay?ın da yeni kadrosunda yer alacağı ?Kızım Nerede??nin jönü Burak Hakkı da, 26. bölümden sonra ekipte olmayacak. Hakkı?nın başka bir diziyle görüştüğü öğrenildi. Hakkı, ?Dizimiz yeni oyuncularıyla başka karakterlerle devam edecek. Eminim yine çok izlenecek ama ben olmayacağım? dedi.

Ece Uslu'nun yaklaşık 200 bin TL'lik alacağıyla ilgili icra takibi başlatıp kadrosundan ayrıldığı atv?nin polisiye dizisi ?"Kızım Nerede?"nin yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Dizinin yapım şirketi Medyavizyon ilgiyle izlenen dizinin öyküsüne yeni bir yön vermeyi kararlaştırdı. Ekipten ayrılan Uslu?nun yerine de bir süredir ekrandan uzak olan eski manken Özgül Kavruk?la anlaşıldı. Kavruk yepyeni bir karakterle dizinin ekibine dahil olacak. Manken Şenay Akay?ın da yeni kadrosunda yer alacağı ?Kızım Nerede??nin jönü Burak Hakkı da, 26. bölümden sonra ekipte olmayacak. Hakkı?nın başka bir diziyle görüştüğü öğrenildi. Hakkı, ?Dizimiz yeni oyuncularıyla başka karakterlerle devam edecek. Eminim yine çok izlenecek ama ben olmayacağım? dedi.

Demek bu yüzden dizinin finalini bu kadar kötü yaptılar, gerçek bir fiyaskoydu , mantıklı bir açıklama bekle bekle diziyi izle sonu tam anlamıyla saçmalık,altından kalkamayacakları işlere girmesinler yaa böyle olacaksa 10 dizi yerine doğru dürüst iki dizi yapıp hakkını versinler. Çokk kızdım bu sona çoook...

Demek bu yüzden dizinin finalini bu kadar kötü yaptılar, gerçek bir fiyaskoydu , mantıklı bir açıklama bekle bekle diziyi izle sonu tam anlamıyla saçmalık,altından kalkamayacakları işlere girmesinler yaa böyle olacaksa 10 dizi yerine doğru dürüst iki dizi yapıp hakkını versinler. Çokk kızdım bu sona çoook...

merhaba, rica etsem dizinin nasıl bittiğini anlatabilir misiniz? Sizi yormak istemem tabii, özet de geçebilirsiniz isterseniz, şimdiden teşekkür ediyorum.:71:

bi kızı kaç kişi bi bulamadılar artık müge anlıya falan devretmek gerekir işleri falan diyordum ki bitmiş sanırım. sevindim mi? elbette! pişmanmıyım? asla!

ya bu polis dizilerinde çok saçmalıyorlar.kızım nerede dizisinde kağan polis tek başına sunayı kurtarmaya gidiyo ne kadar saçma.kulaklıkla duyuyorlar öldüreceklerini ama onlar varana kadar ölmüş oluyorlar.ya koca bir ekiple eve baskın yapsalar anında öğrenirler durumu.kağan her yere tek başına atlıyodu.:44:

ya bu polis dizilerinde çok saçmalıyorlar.kızım nerede dizisinde kağan polis tek başına sunayı kurtarmaya gidiyo ne kadar saçma.kulaklıkla duyuyorlar öldüreceklerini ama onlar varana kadar ölmüş oluyorlar.ya koca bir ekiple eve baskın yapsalar anında öğrenirler durumu.kağan her yere tek başına atlıyodu.:44:

dizi bitti mi nasıl bitti arkadaşlar ?

Zafer Demiray cinayetten tutuklandı ama sekreter kızı öldüren nihattı. Zafer sunanın öldürüldüğünü duyunca hapisanede kendini astı. Akıl hastanesindeki zaferin kız kardeşiymiş ve zeynebin annesi suna değil sedefmiş .Komser kaan sunayı bulmak için kaçırıldığı yere gitti ama orada sunann bir çukurda cesedini bulmuş ,ondan sonra tüm bunlara sebep olan adamı öldürdü tabiki oda tutuklanacaktı ama komser kız ona yardım edip uzaklaş buradan dediği için ne olduğunu akibetini göremedik. Mineyle kemal barıştı tek mutlu aile tablosu onlardaydı zaten. Zeynebi kaçıran çocuk bulunacaktı nihat bunu öğrenince çocukla zeynebin yanına gitti çocuğu vurdu zeynebide öldürecekti ama polisler geleceği için kendini bacağından vurup masum taklidi yaptı,sonraki kare suna ve zaferin cenaze töreniydi herkes oradaydı, bitiminde nihat gülerken vurulmuş ama kurtulmuş zeynebi kaçıran çocuk onu orada öldürdü... Zeynep sürekli bir sahilde koşuyordu sanırım aylar filan geçti üstünden yine o sahilde koşarken düşüp bileğini incitti ve yanına gerçek annesi sedef gelip ona gülümsedi öylede bitti. Bu arada hazalda psikolojik tedaviye başladı...

Son düzenleme:
Back
X