kızım oluyorrrrr

angece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
17
0
86
37
Bursa
Selam arkadaşlar yeni yılın ilk gününde bebişimin cinsiyetini öğrendik :) aslında erkek çıkmasını bekliyordum ben çünkü çin takviminde erkek diyordu ama tutmadı :) sanırım ilk tutmayan ben oluyorum şimdiye kadar etrafımda hiç görmedim çünkü kız ismine bir türlü karar veremiyorduk eşimle, ce yaptı uğraşın şimdi dedi kızımcım

şimdi isim düşünüyorum devamlı kara kara böyle çok eski isimlerden istiyorum bihter gibi mesela öneri verin bana hadi :) ayrıca çin takvimini de yemenin garip gururunu yaşıyoruz kızımla

kaç haftalık hamilesin benim 13 haftada gözükmedi, çin takviminde benim de oğlan diyor belki de kızdır eski isimlerden zümra söylenişi hoş anlamını bilmiyorum...

kaç haftalık hamilesin benim 13 haftada gözükmedi, çin takviminde benim de oğlan diyor belki de kızdır eski isimlerden zümra söylenişi hoş anlamını bilmiyorum...

16 nın içindeyiz canım biz 13 te benimki de belli olmadı doktor emin olamadım söylemiyim dedi. hatta ben çin takviminde erkek görünüyor sizin tahmininizde erkekse söyleyin deyip adamı sıkıştırmıştım ama kız çıktı hatta vücüt yapısından falan herkes erkek diyordu herkes ama... anası babası gibi dengesiz olacak kızımcım :) zümranın anlamı da çok güzelmiş saol canım

1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.

ne güzel yaa bayılıyorum kızlara ama benim olsun da kız olsun erkek olsun sağlıkla bi gelse kavuşsak kendisine başka bişey istemem, insan merak etmeden duramıyor yine de, hayırlı uğurlu evlat olsun inşallahh

aynen sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun hiç fark etmez biran önce alalım kucağımıza inş... herhalde ne olursa olsun sevinirdim ama kız olduğunu duyunca bir başka sevindim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…