Kızım on gündür kekeliyor

daha önce yazmıştım.2 yaşındaki kızım yaklaşık 10 gündür kekeliyor.çok düzgün konuşan bir çocuktu oysa.geçer diyor herkes ama korkuyorum.

böyle bir durum yaşayan var mı kendinde,çevresinde.lütfen biey söyleyin
evet benim yeğenim

4 yaşında oda son günlerde kekeliyor diye anlatıyordu ablam .ama üzerine düşmemekle bunu atlatabilirsin, bu birçok çocuğun başından geçen bir olay mesela.baba dışarı gidelim diyicene bababa ba bu basit kelime çok zor çıkartır hale gelmiş ama ablam üstünde durmamış ve dil egzersizleri falanda yapmış canım belki faydası olur.

daha önce yazmıştım.2 yaşındaki kızım yaklaşık 10 gündür kekeliyor.çok düzgün konuşan bir çocuktu oysa.geçer diyor herkes ama korkuyorum.

canım ben senın sorununu ılk topıgı acdıgından berıdır takıp edıyorum kızın muhtemelen ya bıseyden kortu yada dikkat cekmek için bunu yapıyor yada daha baska bı sorunu var gülüm hangı sehırdesın ımkanın nedır bılmıyorum ama sana en iyi yardımcı olacak kişi emın olkı bı doktordur burada derdıne derman bulamazsın artık devlet hastanelerınde bıle pedagog var en basıtınden bı hastaneye götür barı gercı satrlarınıda bılemıyorum ama emınkı bulundugun yerde yada sana daha yakın olacak bı devlet hastanesı mevcuttur heralde bence hıc zaman kaybetme gecer dıyenlerede nasılsa gececek deyıpde guvenme hıc bellı olmaz altından neyın cıkacagı kardesı falan oldumu belkı kıskanclık vardır belkı ilgi şefkat ıstıyordur psıkolojık degılsede kesın fiziki bı sorundur ama lütfen netıceyı banada bıldır ıannkı çoçugunun son durumunu merak edıyorum rabbim şifa versın

geçer canı onu üzecek şeylerden uzak tut ve beslenmesine çok dikkat et

çok fazlada üstüne düşme belki dikkat çekmek için yapıyorda olabilir .için rahat etmezse doktora getir aklında kalmasın

Back
X