Çocuk Hastalıkları Kızım pişik oldu, ne yapabilirim?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cerkezkxixzxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2006
29
3
86
44
Tekirdağ
merabalar daha yeni dpoğum yaptım.kızımın poposu pişti ne yaptıysam geçmedi.emziriyorum mam falan vermiyorum acaba benim yediğim şeyler den mi oluyo diye düşünmeye başladım.emzirirken neler yememek lazım.yada pişik yapan yiyecekler neler bilginiz varsa sevinirim.

hayır canım yemenle ne alakası olsun krem falan sor doktoruna pudra kullan gaz yapan yiyeceklerden kacın okadar Allah bagıslasın buarada:61:

ıslak mendil hiç kullanma,ılık suya pamuk batır onunla temizle,sonra tuvalet kağıdıyla kurut,pişik kremini sür.eğer normal kremler geçirmiyorsa trosyd diye bir krem var,inatçı pişikleri bir kerede geçiriyor.doktoruna danış öyle kullan.bir de kakalı bezle kalmasın,yapar yapmaz değiştir

hayatım, ıslak mendil kullanma deyipte ıslak pamuk niye denmiş anlayamadım? :44: benim size tavsiyem, havalar sıcak... bebeğinin alt temizliğini ılık suyla poposunu yıkayarak gerçekleştir... hava soğuk geliyorsa ıslak mendil kullan.. pişik içinde biz HAMETAN kullandık.... sağlıkocaklarıda bunu reçeteye yazıyor.. yani sana maliyetide çok uyguna gelecek... pişik için Hametan kullan kısacası.... pişik, yediklerinle alakalı değil... havasız ve ıslak kalmıştır... kolay gelsin.. bol şans...

emzirirken neler yemek lazım? '' demişsin.... gazlı içeceklerden ve gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur... bol bol sıvı tüket... ve her çeşit yemek yemeye özen gösterki sütünden o tat bebeğine aşinalık yaratsın... kolay gelsin.

Konunuz içeriği nedeniyle uygun bölüme taşınmıştır...:40:
Lütfen konularımızı uygun başlıklara açmaya özen gösterelim...
:40:

Back
X