kızım pislik oldu uyuyamiyor

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Arkadaşlar kızım 11 aylık pişik oldu yikadim pisik kremi surdum üstüne pudra döktüm ama ağlıyor uyuyamiyor yardım edin lütfen

En iyi pişik kremi desitin mor renklisi yarın ilk iş onu almak eğer çok daha kötü açık yara şeklide ise doktora sormak lazım. Geçmiş olsun

En iyi pişik kremi desitin mor renklisi yarın ilk iş onu almak eğer çok daha kötü açık yara şeklide ise doktora sormak lazım. Geçmiş olsun
Mustela surdum kızarık yara değil ama ağlıyor yarın dediğiniz krem hemen etki edermi normalde pişik olmaz o yüzden bende ne yapacağımı bilemedim

Mustela surdum kızarık yara değil ama ağlıyor yarın dediğiniz krem hemen etki edermi normalde pişik olmaz o yüzden bende ne yapacağımı bilemedim
Mustela desitin kadar etkili değiş maalesef bir de pişik kremlerinin önleyici ve tedavi edici iki farklı türü var. Mustela önleyici krem bariyer yazar üzerinde pişik olduktan sonra sizin tedavi edici pişik kremine ihtiyacınız var. Desitin de iki renk tedavi edeni mor olanı diye hatırlıyorum yine de bir sorun çabuk etki eden bi krem. Çok geçmiş olsun

benim kızımdan cildi çok hassas. bebekken sürekli pişik olurdu. Bepanthen merhem çok iyi gelir hemde çabuk iyleştirir.Geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun bende sudo kremden çok fayda görmüştüm, hemen acıyı alır ben kendi yanıklarımada sürerim acıyı keser hemen inşallah geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…