slm canım bende hiç kucaga alışsın istemiyordum yenidoğdugunda besler altıı temızler gazını cıkarır hemen yatırırdım alışmasın diye..ama büyümeye başladıklarında çevredeki herşey dikkatlerini çekiyor benim oğlanda 4 aylık öyle bütün gün evin içinde gezdirsen sıkılmaz hep kucak istiyor almazsam mırmır ..Anakucagına koyuyorum yemek yapıcagım zaman mırıldanıyor yemek yaparken konuşuyorum sürekli onunla elıne oyuncaklarını verıyorum senın aylarda müzik acıyordum müziği duyunca ağlamıyor dinliyorr denedinmi hiç müziği..hiçbir işe yatişemiyorum bende başka odaya geçsem mırmır .bugun yere battanıye attım yanına oyuncaları koydum banamısın demedi mırladı durdu bende açtım müzigi öyle yemek yıyebıldım
merhaba canım..ahh bu kucak meselesi ben de bundan çok çekiyorum kızım 19 aylık oldu ama hala bana yapışık...bebekken senin kızın gibiyken de benden başkasında durmuyordu..yani afedersin wcye bile gidemiyordum hala öyle..o zamanlar kanguruya koyup öyle iş yapmaya çalışıyordum onda bile mırmır ağlıyordu..bir elimde kzım bir elimde yemek yapıyordum çoğu kez muftak karışık kalıyordu nerdeyse kafayı yiecektim..
sana da Allah kolaylık versin canım geçer inşaallah..benim kızımın geçmedi..şimdi bile ne yemek yediriyor,ne çay içiriyor,hep onunla oynayacam ,hep emecek,hiç uyumayacak.yani şöyle deliksiz 2,5 saat uyumaz 1 saat anca.:84:
amann senin de içini kararttım canım ya..artık alıştım iki arada bir derede işimi yapıyorum sakin olsa tuhaf gelir bana herhalde sevgileri herşeye bedel herşeyi unuttuyor..
selam kızlar...
kızım 2,5 aylık oldu. ama uyanık olduğunda sürekli kucak istiyo ve ayakta olalım istiyo. nasıl baş edicem bilmiyorum. birkaç defa ağlattım almadım ama katılıyo ağlamaktan boğazları tahriş oldu yavrumun fayda etmedi. napıcam bilmiyorum. sizinkiler nasıl. gün içinde işlerimi göremiyorum. sizler nasıl idare ediyosunuz. yardım lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?