kızım sürekli kucak istiyor... yardım :((((

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
selam kızlar...

kızım 2,5 aylık oldu. ama uyanık olduğunda sürekli kucak istiyo ve ayakta olalım istiyo. nasıl baş edicem bilmiyorum. birkaç defa ağlattım almadım ama katılıyo ağlamaktan boğazları tahriş oldu yavrumun fayda etmedi. napıcam bilmiyorum. sizinkiler nasıl. gün içinde işlerimi göremiyorum. sizler nasıl idare ediyosunuz. yardım lütfen....

slm canım bende hiç kucaga alışsın istemiyordum yenidoğdugunda besler altıı temızler gazını cıkarır hemen yatırırdım alışmasın diye..ama büyümeye başladıklarında çevredeki herşey dikkatlerini çekiyor benim oğlanda 4 aylık öyle bütün gün evin içinde gezdirsen sıkılmaz hep kucak istiyor almazsam mırmır ..Anakucagına koyuyorum yemek yapıcagım zaman mırıldanıyor yemek yaparken konuşuyorum sürekli onunla elıne oyuncaklarını verıyorum senın aylarda müzik acıyordum müziği duyunca ağlamıyor dinliyorr denedinmi hiç müziği..hiçbir işe yatişemiyorum bende başka odaya geçsem mırmır .bugun yere battanıye attım yanına oyuncaları koydum banamısın demedi mırladı durdu bende açtım müzigi öyle yemek yıyebıldım :53::37:

merhaba canım..ahh bu kucak meselesi ben de bundan çok çekiyorum kızım 19 aylık oldu ama hala bana yapışık...bebekken senin kızın gibiyken de benden başkasında durmuyordu..yani afedersin wcye bile gidemiyordum hala öyle..o zamanlar kanguruya koyup öyle iş yapmaya çalışıyordum onda bile mırmır ağlıyordu..bir elimde kzım bir elimde yemek yapıyordum çoğu kez muftak karışık kalıyordu nerdeyse kafayı yiecektim..
sana da Allah kolaylık versin canım geçer inşaallah..benim kızımın geçmedi..şimdi bile ne yemek yediriyor,ne çay içiriyor,hep onunla oynayacam ,hep emecek,hiç uyumayacak.yani şöyle deliksiz 2,5 saat uyumaz 1 saat anca.:84:

amann senin de içini kararttım canım ya:52:..artık alıştım iki arada bir derede işimi yapıyorum sakin olsa tuhaf gelir bana herhalde:19:sevgileri herşeye bedel herşeyi unuttuyor..:69:

slm canım bende hiç kucaga alışsın istemiyordum yenidoğdugunda besler altıı temızler gazını cıkarır hemen yatırırdım alışmasın diye..ama büyümeye başladıklarında çevredeki herşey dikkatlerini çekiyor benim oğlanda 4 aylık öyle bütün gün evin içinde gezdirsen sıkılmaz hep kucak istiyor almazsam mırmır ..Anakucagına koyuyorum yemek yapıcagım zaman mırıldanıyor yemek yaparken konuşuyorum sürekli onunla elıne oyuncaklarını verıyorum senın aylarda müzik acıyordum müziği duyunca ağlamıyor dinliyorr denedinmi hiç müziği..hiçbir işe yatişemiyorum bende başka odaya geçsem mırmır .bugun yere battanıye attım yanına oyuncaları koydum banamısın demedi mırladı durdu bende açtım müzigi öyle yemek yıyebıldım :53::37:

canım kısa süre oyalıyo sonra ağlamaya başlıyo... ne yemek ne iş... hiçbişi yapamaz oldum...

merhaba canım..ahh bu kucak meselesi ben de bundan çok çekiyorum kızım 19 aylık oldu ama hala bana yapışık...bebekken senin kızın gibiyken de benden başkasında durmuyordu..yani afedersin wcye bile gidemiyordum hala öyle..o zamanlar kanguruya koyup öyle iş yapmaya çalışıyordum onda bile mırmır ağlıyordu..bir elimde kzım bir elimde yemek yapıyordum çoğu kez muftak karışık kalıyordu nerdeyse kafayı yiecektim..
sana da Allah kolaylık versin canım geçer inşaallah..benim kızımın geçmedi..şimdi bile ne yemek yediriyor,ne çay içiriyor,hep onunla oynayacam ,hep emecek,hiç uyumayacak.yani şöyle deliksiz 2,5 saat uyumaz 1 saat anca.:84:

amann senin de içini kararttım canım ya:52:..artık alıştım iki arada bir derede işimi yapıyorum sakin olsa tuhaf gelir bana herhalde:19:sevgileri herşeye bedel herşeyi unuttuyor..:69:

inşallah düzelir benimki. gerçi alışılıyo belli bir zaman sonra ama yinede yıpratıcı oluyo. onun ağlamasına dayanamıyorum. bütüngün beni esir ediyo :((

merhaba..
benım oglumda 3. ayını bitirdi...aslında 1 aydır kucak istiyor...babası fazlasıyla kucagında gezdırıyor..baba olmayınca bendende kucak beklıyor tabii..bende isterim kucakta yavrumu gezdireyım ama dogum sonrası sırtımda belımde agrı olmaya basladı ayakta fazla kalamıyorum..bende çareyi müzikli oyuncaklarda buldum...emzirip yatırdıktan sonra açıyorum o oyuncakları birde konusuyorum onunla...hatta bazen mutfaktan seslenıyorum onunla oyle bile alıstı oyalanıyor...

hiçbirsey için gec degil alıştırabilirsin bebişini...o seni degil sen onu şekillendirmelisin...o daha bebek şimdiden her istediği olmamalı...

selam kızlar...

kızım 2,5 aylık oldu. ama uyanık olduğunda sürekli kucak istiyo ve ayakta olalım istiyo. nasıl baş edicem bilmiyorum. birkaç defa ağlattım almadım ama katılıyo ağlamaktan boğazları tahriş oldu yavrumun fayda etmedi. napıcam bilmiyorum. sizinkiler nasıl. gün içinde işlerimi göremiyorum. sizler nasıl idare ediyosunuz. yardım lütfen....

cnm valla benimde kucak istiyor uyanık olduğunda ama bende hep alıştırdım hep uyutuyorym 3 saatte bir kalkıyorr ama uyanınca ayakta durmak istiorrr

kızlar saat 6,30 dan beri uyanık ve kucağıma almadım. mıkırdar gibi oldu çıngırakla oyalamaya çalışıyorum. şimdi oto koltuğuna yatırdım memesinide verdim ağzına sallıyorum uyucak gibi :)) ilk kez kucak istemedi. bakalım dayanabilecekmi.

benim kızımda ilk 2,5 ay öylwydi.her kucağına alana düşmanca baktım.özellikle annelere.o kadar çok ağlattım kızımı.aman almayayım alışmasın die.aslında ne kadar hata etmişim şimdi şimdi anlıyorum.şu anda 4 aylık ve çevresiyle ilgilenmeye başladı.arabasına yada koltuğuna koyuyorum iş yaparken genellikle konuşuyorum onunla.bazen meme emiyor bazen etrafına bakınıyor bazen bana bakıyor bazende cidden kucaklanmak istiyor.ve artık anlıyorum ki bu çok normal ve sağlıklı bir tepki.kucaklanınca nasılda mutlu oluyorlar ama dimi.etrafı keşfedince sende yavaş yavaş almayacaksın kucağına.ben şimdiden yaza yatırım için evde odadan odaya arabasında götürüyorum.ev biraz büyük ve kızımda 6,5 kg.her yemekte koltuğuna oturtuo masada yerini alıyor.bende eşimde kızımızda hep aynı yere oturuyoruz.daha şimdiden masa düzenine alışsın istiyorum.çok takmıyorum ama yavaş yavaş da alışsın.çıngırakla,muhabbetle geçiştiriyoruz.sen sakın dert etme.bu bir geçiş.nolur çok ağlatma bebeğini.değmez.istediği kadar kucakla sen.en fazla 1 ay sonra başlarsın işlerini yapmaya.ben tüm işlerimi kendim yapıyorum artık inan sende yapacaksın.

Arkadaşlar,benimde yeğenim şuan 1 aylık hem huysuz hem de ilgi delisi :) ve bu kucak meselesini biraz araştırdım netten doktorlar yazılarında bebeklerin kucak istemesi çok doğal diyorlar.İlgiye ve sevgiye muhtaç olduklarından kucağa alınmasında birşey yokmuş,kızmayın bebişlere :) bu onların güven duyması ve içinde gerekli ayrıca ;)

anlattıklarının aynısın ben de su an yasıyorum.benım oğlum da 5 aylık ve hep kucak istiyor.hiç bir işimi yapamıyorum.herseyden cabuk sıkılıyo.ben odadan cıktıgım an aglamaya baslıyor ve almassam şiddetini arttırıyor.artık yoruldum sırtım agrıyo onu kucakta tutmaktan.dün yemek yapıyordum almadım alıssın dedım nasılsa susar dedım ama sussmadı bebegım aglamaktan mahvoldu boncuk boncuk ter dökmüş.kıyamam artık bu kadar aglatmaya.her yolu denedım olmuyor.bı de bizim ne gece ne gündüz uykumuz var.Allah böyle bebeği olanlara yardım etsin gercekten yıprandım.

kızlar dün saat 9.30 dan sonra mızıklamaya başladı. aldım ayağıma hemen uyudu. yanlız bebeğimde bişi keşfettim resmen alalım diye çığlık çığlığa ağlıyo.. bugün aşısı vardı 3 tane aşı yaptılar doktor bugüne kadar bukadar ağlayanını görmedik dedi. resmen kızım çığlık atarak bağırıyo. çok ilginç ya şaştık kaldık. doktor ilgi gösterin diye size özellikle yapıyo dedi. kısacası kızım sevgi manyağı bişi oldu. çok fena çok... allah yardımcım olsun. bu kız benim ömrümü yicek.

benım kızım da ogleden sonra 1 gıbı kalkıyor bur daha yatana kadar 2 kere 15 dk uyuyor.gece 12ye kadar uyanık.saat 8en sonra mıkır mıkırdanıyor.ben de otokoltuguna koyyuyorum tutma yerıne oyuncaklar takıyıorunm sımdılık bır sorun yk.

canım benim negüzel... duruyosa sorun yok. benimki malesef sadece kucakta duruyo :(( bide bugün 3 tane aşı oldu, burunları tıkalı genzi doldu öksürüyo:(( şimdi kucaktada durmuyo. neyapıcam bilmiyorum valla :(( çocuğu sıcakta hasta etmeyi nasıl becerdik bilmiyorum??

Back
X