- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
babaannesi kizdiginda yan yan bakiyor kizimda yapiyor oyle.umut iste belki taklid yapiyor diye dusundum.tesekkur ederim yorum icinTaklit yapamaz ki. Kaç yaşında daha. Bence mutlaka gidin doktara çokk çoooook geçmiş olsun.
hic yoktuŞimdiye kadar böyle bir durum yoktu dimi? Yoksa oyun yapıyor :)
inşallah oyledir inanmak istiyorum oyle oıdugunabence taklıt edıyrdur olsaydı sımdıye kadar coktan cıkardı sıkma canını cok akıllı sımdıkı zaman bebeklerı.
hic yoktueşim oyun yaptigini dusunuyor.fazla şimarik cocuk.hosuna gidiyor oyle seyler.
Bu bahsettiğiniz şeyi bebeklikten başlayıp 7 yaşına kadar yapmışım. Bizimkiler her doktoru yalancı ilan etmiş o dönem, onlar bile şaşı olduğuma inanmış. Ama değilim, hiç bir sorunum yok. Sebebini bilemiyorum ama, belli ki eğlenceli bir davranışmış :) normal bakabilen biriyse bunu arada yapıyorsa ikisini aynı anda yapıyorsa sorun yok.
inşallah oyıedir yaaBu bahsettiğiniz şeyi bebeklikten başlayıp 7 yaşına kadar yapmışım. Bizimkiler her doktoru yalancı ilan etmiş o dönem, onlar bile şaşı olduğuma inanmış. Ama değilim, hiç bir sorunum yok. Sebebini bilemiyorum ama, belli ki eğlenceli bir davranışmış :) normal bakabilen biriyse bunu arada yapıyorsa ikisini aynı anda yapıyorsa sorun yok.
ilk yaptigim o oıdu canim.ama yok kayma.trk goz degilki.iki goz firıatiyor bazen..takip ettirdim kalem yok kaymiyorkaymada olabilir hiç birşeyde olmayabilir.
kalemi sağa sola oynatarak takip ettirin kayma varsa takip ederken anlaşılır .
bu kadarda endişelenmeyin daha önce olmadığına göre genetik değil. ve genetik olmayan kaymaların tedavisi ameliyatsız şekilde .
goturcem inşallah.18aylik oıdugunda gozunde suıanma nedeniyıe goturmusduk doktora.alerjikdi gecti cok sukur.o zaman gitmisken ben israr ettim gormesinede baksin diye damlali muayene etti gayet normal dendi.3gundur farkettik şaşi ypiyorDemek ki keşfetmiş böyle birşeyi ama yine de dra götürün zaten randevu almışsınız gerçi.. şaşılık sonradan çıkmaz diye biliyorum ama umarım çyle biliyorumdur.
Çok anlatırdı, uyumadan sokağa cikartmazmis, millet sevmeye gelirmiş ben hemen şaşı yaparmisim. Çok ağlamış. Bir de siz hamilesiniz :) üzülmeyin sakin kızınız da bendenAhahahaha cok komık ya hahahaha zavallı anneler neler cekıyorlarne kadar uzulmustur annen
Çok anlatırdı, uyumadan sokağa cikartmazmis, millet sevmeye gelirmiş ben hemen şaşı yaparmisim. Çok ağlamış. Bir de siz hamilesiniz :) üzülmeyin sakin kızınız da benden
oyle oımasi için dua ediyorum..cok zeki evet..doktora goturunce rahatıarim..Tv de falan görmüştür taklit ediyirdur.simdinin bebeleri zehir MaşaAllah.ama tabikide o huyunu bırakması lazım
inşallahÇok anlatırdı, uyumadan sokağa cikartmazmis, millet sevmeye gelirmiş ben hemen şaşı yaparmisim. Çok ağlamış. Bir de siz hamilesiniz :) üzülmeyin sakin kızınız da benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?