- 3 Nisan 2014
- 36.427
- 148.907
- 798
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
ilk yaptigim o oıdu canim.ama yok kayma.trk goz degilki.iki goz firıatiyor bazen..takip ettirdim kalem yok kaymiyor
inşallahumut oıdun bana..cok kotuyym kizima birsey olmasin.karnimdakini dusunmuyorum bile.. uzuluyor tabiki oda.şimdi zaman gecmezki 5i olsun
Bence taklit yapıyor. Ama yine de götürün hastaneye siz. Aynen bende bazen oğluma kızdığım da oda yan bakış attığını sanıp gözünü tuhaflaştırıyrdu. Özellikle kendi kendine dönerken yapıyordu. Başta yapma dedikçe devam etti. Sonra dikkatini dağıttım falan unuttu yapmıyor artıkgunaydin hanimlar.yoneticiler lutfen konumu taşimayin.yardima ihtiyacim var.kizim 26aylik.3gundur gozlerini ice dogru getirerek şaşi yapiyor.taklid mi yapiyor yoksa gercektenmi oyle?18aylikken goz kontrolunde hersey yolundaydi sorun yokdu.3gundur boyle.gunde 5.6kez yapiyor.şimarik cocuk.randevu aıdim goz doktoruna o da ayin 5inde.bura sorayim dedim.cok korkuyorum inşallah ciddi sorun degildir.şaşi taklidi yapan çocuk duydunuzmi hic?cok kotuyum hamiıeyim bide kizimi dusunmekden yemeden icmeden kesiıdim.ona birsey olmqsin lutfen nolur Allahim
Ay cok guldum burayaYoksa kimi taklit edecek ,siz gün içinde ona bakıp gözlerinizi şasi yapmıyorsanız
O taklıt ettogı kısıyı uyarın bida yapmasıninşallah oyledir inanmak istiyorum oyle oıdugunaevet cok akiııi 3aydir net konuşuyor.annecigim bidaha oyle yapmak yok tamam mi sordum az once.yapmiycam diyo..bence taklid yapiyor.yoksa nerdrn anladiki gozlerine gore oyle sordugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?