- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
yok.bizimki direk ben bu oyunu oynamam diyor susmaktan mi korkuyor anlamadim kiBunu biz de oynuyoruz susuyor ama gozleriyle, elleriyle, isaretlerle anlatmaya calisiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok.bizimki direk ben bu oyunu oynamam diyor susmaktan mi korkuyor anlamadim kiBunu biz de oynuyoruz susuyor ama gozleriyle, elleriyle, isaretlerle anlatmaya calisiyor![]()
Susmak onun icin imkansiz demek kiyok.bizimki direk ben bu oyunu oynamam diyor susmaktan mi korkuyor anlamadim ki
aslinda sosyal sayilir evde tutmam pek.hep parkLrda evin onlerinde gezdr bisiklet surdururum carsilardayiz hep..evdeykende etkinlik halindeyiz hep...gorevler de veririm hatta ben kadinmiyim is yaptiriyosun bana diye 2 saat dirdir eder aman yapma ozaman derim bir suru soylenir tam kaynanaİmkanınız varsa, bir kursa verip hobi edindirin.esasen beş yaş tam öğrenme yaşı ama o yaştaki çocuklara ne kursları var bilmiyorum, yüzme, enstrüman, bale, jimnastik Vs. Evde Yorucu olmayan, evcilik gibi biraz küçük işler yaptırın, şirin bir toz bezi hadi şu tozu al, yada bardakları sen getir. Yani onu zihinsel bedensel meşgul eden Bir aktivitenin içinde olsun.
kendi diyo zaten bu oyun susma oyunu ben susmam diyoSusmak onun icin imkansiz demek ki![]()
al cnm.bol.sohbetiniz olsun dicem ama orasi malum.zaten:ssBana getir, benimde çenem düşük. Karşılıklı konuşur dururuz.